Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tez chciałam iść na podobny kierunek po liceum dwuletnie studium medyczne jako opiekunka dziecięca ale niestety było mało chętnych to nie otworzyli kierunku. Poszłam na inny. Terapeuta zajęciowy podobne przedmioty są.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 22:55
-
nick nieaktualnyDziewczyny, widziałam dziś 3 lecące bociany. Zarezerwowałam jednego, obiecał przynieść Barbecia w majowych testach, ale jeszcze dwa zostały. Kto pierwszy, ten lepszy!
P.S. Obiecali też polecieć po kolegów, żeby dla każdej starczyło ;PMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry majóweczki! Maj to miesiąc moich urodzin - najpiękniejszy miesiąc w caluteńkim roku (oczywiście dla mnie). Wszystko się zieleni, pachnie, ptaszki ćwierkają, słonko otula twarz... mmm... do maja nie daleko.
A ja poproszę o zapisanie mnie na 18 maja. Nie liczę na wiele, ale nadzieja mnie nie opuszcza.Justyna Es lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya88 wrote:Dziewczyny, widziałam dziś 3 lecące bociany. Zarezerwowałam jednego, obiecał przynieść Barbecia w majowych testach, ale jeszcze dwa zostały. Kto pierwszy, ten lepszy!
P.S. Obiecali też polecieć po kolegów, żeby dla każdej starczyło ;P
Poproszę jednego bocianka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-