Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od października. Teraz wyszła mi wysoka prolaktyna i od 1dc zacznę brać bromergon. Mąż mnie ciągle uspokaja, bo od października nie było miesiąca, w którym był cały czas w domu i teraz w kwietniu i maju ma być całe miesiące w domu i mówi, że może teraz się uda. Dwa cykle robiłam testy owulacyjne i w żadnym miesiącu nie wyszedł pozytywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 13:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaranosia Landryneczka ma rację! Prolaktyna jest jednym z istotniejszych hormonow i ona mogła Ci owulke zablokować. Ha tez mam z nią problemy i raz w tyg łykam dostinex. 4 czy 5 mies staran to jeszcze nie tak źle. Trzymam kciuki.
Landryneczka mam to samo co Ty.. im dłużej się staram tym mysle cobie aaaa będzie co ma być. Choć teraz w te pierwsze 3 mies po powrocie do starań pokladam duże nadzieje bo skończyłam brać leki na endoometrioze no i miesiąc temu hsg było. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś stanęłam na wagę i się załamałam. Tak więc na wiosnę trzeba zacząć o siebie dbać! Odpuściłam zumbę, do pracy jeżdżę samochodem i ostatnio mam manię słodyczy i są tego efekty dziś z M odmierzyliśmy rowerami dystans i zaczynam biegać! W końcu w zdrowym ciele zdrowy duch
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahhahahahha będziemy na porodówkę razem jechać
jeszcze teraz wpierdzieliłam ryż z sosem, rybką i sałatką ocielę się hahhaha
Ps: przeskoczyłam z testowaniem z 1na8 ciekawe ile razy mi się zmieni jeszcze to byłoby 8 dni przed urodzinami mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 23:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalo?
Ja bylam wczoraj na usg i mam potwierdzona owulke z prawego jajnika przed wczoraj. pecherzyk mial ponad 20mm. na lewym byl nadal 20 mm pecherzyk.
lubie was ale mam nadzieje ze ominie mnie majowe testowanko tylko bedzie majowe rzyganko hahaha
milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 09:48