X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majówki Zapraszam :)
Odpowiedz

Majówki Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia no to życzę by MAJ był owocny :)
    Wiadomo. Nie ma co też nastawiać się za bardzo bo różnie bywa ale... nadzieje trzeba mieć!

Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.

• baranosia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wiadomo najlepiej wyłączyć głowę tylko żeby to było takie proste...

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A długo się staracie?
    Powiem Ci, że u nas im dłużej tym jakoś bardziej wszystko mi jedno... może kwestia braku sił dalszej walki, nie wiem

• baranosia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od października. Teraz wyszła mi wysoka prolaktyna i od 1dc zacznę brać bromergon. Mąż mnie ciągle uspokaja, bo od października nie było miesiąca, w którym był cały czas w domu i teraz w kwietniu i maju ma być całe miesiące w domu i mówi, że może teraz się uda. Dwa cykle robiłam testy owulacyjne i w żadnym miesiącu nie wyszedł pozytywny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 13:25

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolaktyna jest bardzo ważna. Mi rozregulowała cykle i też muszę brać bromergon.
    To teraz jak mąż w domu będzie to działajcie :) musi się udać. Póki co nie stracie się długo więc nie stresuj się. Zbijesz prl i będzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baranosia Landryneczka ma rację! Prolaktyna jest jednym z istotniejszych hormonow i ona mogła Ci owulke zablokować. Ha tez mam z nią problemy i raz w tyg łykam dostinex. 4 czy 5 mies staran to jeszcze nie tak źle. Trzymam kciuki.

Landryneczka mam to samo co Ty.. im dłużej się staram tym mysle cobie aaaa będzie co ma być. Choć teraz w te pierwsze 3 mies po powrocie do starań pokladam duże nadzieje bo skończyłam brać leki na endoometrioze no i miesiąc temu hsg było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla ja teraz też mam nadzieję, że w ciągu 3msc się uda po HSG :)
    Trzymam za Was kciuki <3 musi się udać!!!

Madziulla lubi tę wiadomość

• baranosia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za słowa otuchy wierzę że i mi i Wam się uda i w maju będziemy płakać ze szczęścia! :*

Landryneczka lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) jak po świętach?
    WIęcej tego przygotowania niż całych świąt :D brzuszek najedzony teraz trzeba trochę zaprzestać wpierniczania :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz to ja mam ciaze spożywcza haha :D

baranosia, Landryneczka lubią tę wiadomość

• baranosia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś stanęłam na wagę i się załamałam. Tak więc na wiosnę trzeba zacząć o siebie dbać! Odpuściłam zumbę, do pracy jeżdżę samochodem i ostatnio mam manię słodyczy i są tego efekty :( dziś z M odmierzyliśmy rowerami dystans i zaczynam biegać! W końcu w zdrowym ciele zdrowy duch :)

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla witaj w klubie :D który tydzień? hahahha bo u mnie to około 25 buahahhahahah
    baranosia ja miałam ćwiczyć ale nie chce mi się :D udało mi się dwa dni poćwiczyć na pośladki i brzuch i dałam sobie spokój ptffff

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka mamy chyba ten sam "termin porodu" tez tak 24-25 tydz mam :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahhahahahha będziemy na porodówkę razem jechać :D
    jeszcze teraz wpierdzieliłam ryż z sosem, rybką i sałatką :D ocielę się hahhaha
    Ps: przeskoczyłam z testowaniem z 1na8 :P ciekawe ile razy mi się zmieni jeszcze :D to byłoby 8 dni przed urodzinami męża :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 23:04

• werni Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka po świętach. Hehe co do ciąży spożywczej to mam to samo :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Ja nie chce do pracy ;(
    Miłego dnia dziewczyny ;)

• baranosia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś dostałam wolne i byczę się w łóżku. Miłego dnia :*

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja też dziś wolne ale jutro na 7 buuuuu
    Miłego dnia :***

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo? :)
    Ja bylam wczoraj na usg i mam potwierdzona owulke z prawego jajnika przed wczoraj. pecherzyk mial ponad 20mm. na lewym byl nadal 20 mm pecherzyk.
    lubie was ale mam nadzieje ze ominie mnie majowe testowanko tylko bedzie majowe rzyganko hahaha :D

milego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 09:48

• baranosia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla oby tak było! Ja pierwszy raz czekam na kwietniowy okres żeby zacząć brać tabletki i starać się pełną parą!

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
‹‹ 5 6 7 8 9 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ