Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWerni teściowa złoo
Ja się bycze. Nic mi się nie chce ale zaraz ogarnę sobie lekko w kuchni podłogę bo brudzi się od gotowania jak nie wiem. Jeszcze u nas nie dało się położyć płytek tylko mamy panel (dobrze, że jasny) to tak nie widać. Powracam do pisania bloga, może będzie mi trochę lżej...
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 15:36
-
Werni, spina na 110% przed wizytacją Moja teściowa jest fajna. Trafiłam nieźle.
Landryneczka, wieczorem zajrzę na Twojego bloga. Super, że wrzuciłaś linka.
No i przytulam.
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyemerald to było wiadome jednak łezka była...
No nic w końcu moim miesiącem ma być Maj więc razem zaciążymy nie ma innej opcji bo Nasza Klaudyś to coś czuje, że nie będzie jej dane z nami testować
Ja trafiłam z teściową jak .... szkoda gadać ahahhahahah dogryzam jej na każdym kroku bo tak mnie denerwuje -
Ja mam też ok teściową ale za to teścia jego matkę i siostrę nie chce znać. Oni są przeciwko naszemu związkowi. Teściowa tez ich nie lubi. Mojego rodzice są po rozwodzie.
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka a ja czuje ze bede z wami w maju testowac:)
Moja tesciowa jest w miare chodz ost. Mnie wkurzyla pouczajac mnie ze po praniu trzeba ciuchy trzepać, no normalnie mialam jej mowic ze wiem jak sie robi ale opanowalam sięLandryneczka lubi tę wiadomość
-
Moją teściową lubię, ale czasem mnie wkurza. Zresztą każdy mnie czasem wkurza
Generalnie kobieta ma jedną zasadniczą cechę, którą powinna mieć każda teściowa - nie wtrąca się kompletnie w nasze sprawy. Za to ją szanuję. Lubi z kolei iść w zaparte nawet jak nie ma racji i dawno o tym wie. Trochę taki typ, co zna się na wszystkim Ale za to, że dobrze wychowała syna, wybaczam jej
Werni, gotowa na wizytację?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 21:32
Landryneczka lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyKlaudia to moja mnie poucza, żeby nie kłaść torebki na stole, nie trzymać prania w pokoju, i ustawiać pranie na 60stopni. I przez jej "dobre"rady mój mężu jak jeszcze jego mamunia mu prała miał koszulki wyciągnięte do kolan
Ja robię po swojemu nie będzie mi mówiła jak mam co robić Co do twojego testowania to się okaże
emerald powiem Ci, że moja jako tako też się nie wtrąca ale czasami ma głupie rady.
A tak w ogóle Hej duperki
Odświeżę trochę wątek... mi już temp. spadła poniżej kreski, ból jest więc mam nadzieję, że dziś to ten dzień
Jakie plany na dzisiaj?
U mnie sprzątanie i wieczorem do znajomych. Natknęłam się wczoraj z koleżanką jak byłam u niej na zajebisty przepis. Czekolada w cieście francuskim MmMmMmMMmM aż chyba zgrzeszę i zrobię
Miłego dnia życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 22:44
-
nick nieaktualnyUp up podbijamy
Co u Was słychać? Niedługo święta szok i zleci do maja
Ja jestem mega pozytywnie nastawiona nie tyle na II kreski ale na pozytywne te dwa miesiące. Mamy skierowanie o które tak walczyłam. W poniedziałek zabieg. Jeżeli wyniki będą dobre to potem już musi być dobrze Trochę martwię się że coś może wyjść nie tak ( bo rożnie bywa) ale jestem dobrej myśli. Zła passa już mam nadzieję, że odeszła.
A tak w ogóle życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta Niech nam się spełniają wszystkie marzenia a nasi mężowie, partnerzy niech nas kochają ponad wszystko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny