Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spróbuję
8 powodów, dla których warto zrobić test ciążowy:
1. Bo można zobaczyć dwie kreski i oszaleć ze szczęścia.
2. Po zobaczeniu dwóch kresek można przekazać nowinę partnerowi i zarazić go tym szczęściem.
3. Po zobaczeniu dwóch kresek należy zmienić tryb życia na odpowiedni dla dwóch żyć.
4. Po zobaczeniu dwóch kresek można już w ten sam dzień zasypiać gładząc brzuszek - malutki, ale już tak pełny
5. Po zobaczeniu dwóch kresek należy umówić się na wizytę do gina. Trzeba to zrobić odpowiednio wcześniej, bo do dobrego lekarza mogą być odległe terminy.
6. Po zobaczeniu dwóch kresek można już kupić ubranko-talizman.
7. Bo można zobaczyć jedną kreskę i w porę przygotować paczkę podpasek.
8. Po zobaczeniu jednej kreski można wziąć się w garść i działać, tak, by zrealizować punkty 1-6.
Więc Landryneczko, decyduj, czy dalej chcesz żyć w niewiedzy.Landryneczka, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
A dzień miałam dziś miły, ale i tak brak mi energii. Za 3 dni @, a spadek energii to u mnie jeden z jej objawów. Dobija mnie też pogoda, Mokro, szaro-buro i ponuro. Wiosno, wzywam Cię!21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUp up podbijam...
Hej co u Was? Jutro weekend w końcu.
Dziś zrobiłam swój ostatni test, wyniku nie muszę przedstawiać... łezka się zakręciła i lekkie rozczarowanie jest ale czy tym, że negatywny czy tym, że nadal nie mam okresu? Raczej tym drugim. Tak chciałabym już mieć zabieg za sobą. Ech... -
Hejka ja trochę zdenerwowana ale już jest lepiej. Właśnie prasuje górę rzeczy. Ogarnę jeszcze mieszkanie. Jutro przyjeżdża teściowa z mojego siostrą.