Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakładam, że się uda A jak może być, wiadomo. Staram się jednak myśleć pozytywnie i nie generować złych myśli. To będzie mój 1 cs po 8 cyklach oczekiwania. Muszę wierzyć, że się uda Tak jest łatwiej czekać.
A Ty coś przeczuwasz? A może teraz @ nie nadejdzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:19
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyGrunt to pozytywne myślenie
A ja hmmm mam nadzieję, że się uda ale nie nastawiam się jeśli mam być szczera. Może być różnie. Teraz czekam na okres i po @ mam mieć HSG mam nadzieję, że nic nie wyjdzie w badaniach źle i że nie odwołają. Więc w cyklu z hsg nie możemy się starać a podobno po zabiegu kilka cykli jest najbardziej płodnych więc bardzo liczę na te 3cykle po zabiegu. Tak czekamy do lipca i jak się nie uda to w lipcu IUIemerald_m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka, no to będę trzymać kciuki za hsg, żeby wszystko dobrze wyszło, no i oczywiście za efekt starań po
KlaudyŚ, a co to za wróżba? Też nie wierzę kompletnie w takie rzeczy, traktuję je raczej jako rozrywkę21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
nick nieaktualny
-
1. Wróżba na ilośc i płeć dzieci
zawieszasz obrączke na nitce wkładasz ja trzy razy miedzy kciuk a reszte palców lewej dłoni, obracasz dłoń i nad nią trzymasz nitke z obrączką(nie bujaj nią). Ruch na około symbolizuje dziewczynke, ruch pionowy-chłopiec.
pwtarzamy to samo, czyli obraczka trzy razy między kciuk, znowu obracamy dłoń i patrzymy jak się rusza, robimy tak do momentu gdy obraczka stanie nad nasza dłonią i ani nie drgnie. Tyle razy ile musiałyśmy wykonać te czynnośći tyle będziemy miec dzieci, o wskazanej wcześniej płci -
nick nieaktualnyBiliczku to koleżanka nam to robiła z tym że bodajże na to kiedy ślub weźmiemy hahha
emerald też mi się tak wydaje,że to najlepsze podejście. Po 2 latach tylko to mi pozostaje Od piątku idę do pracy także 8godzin mi zleci nie będę się zamartwiać chociaż i odliczać dni.
ja sobie sprawdzałam na fb kiedyś ile będę mieć dzieci to wyszło mi bodajże z 6 ale że nie pamiętam to zaraz poszukam sprawdzę i wam też prześlę
http://pl.nametests.com/test/forwarded/17146/--/bedziesz-miec-2-dzieci-bedziesz-miec-3-dzieci-bedziesz-miec-6-dzieci-bedziesz-miec-12-dzieci/ tu są różne testy można się pośmiać.... hahahha wyszło mi, że będę mieć 12 dzieci i pierwszy będzie chłopiec hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:09
-
Mi niestety czas się w pracy strasz dłuży. Weekendy za to uciekają ekspresem.
Jutro sobie zajrzę i pobawię się we wróżby, a teraz zmykam spać. Dobrej nocy styczniówki21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
nick nieaktualny
-
Znam ta wróżbe z obrączką zawsze wychodziła mi parka heh tez nie wierze w te zabobony. Dziewczyny tez Wam życzę byście zaciazyly
-
nick nieaktualnyJa póki co korzystam i mam zamiar ten miesiąc spędzić jak najbardziej na luzie Dużo %% bardzo dużooo
Właśnie się dowiedziałam, że do pracy idę od 14 bo mały zachorował i ma zapalenie oskrzeli. Tak więc mama bierze jeszcze 2tyg wolnego. Ufff. Chociaż może z HSG się na spokojnie wyrobię -
Co do testów ciążowych podobno szczęśliwe są z rossmanna facelle
Ladryneczka może zdążysz tez ten cykl u mnie na luzie. Dziś trochę wypiłam piwa. Pol szklanki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBędziemy pić ile wlezie chociaż u Ciebie to może jeszcze nie wszystko stracone
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 02:49
werni lubi tę wiadomość