Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Podstawowe badania to ja już miałam wykonane w marcu zeszłego roku, gdy oświadczyłam gin, że chcę się zacząć starać wkrótce i chcę to zrobić w pełni świadomie i przygotować się jak mogę. Hormony, mocz...
Jako, że minęło już trochę czasu, od tamtej pory odstawiłam tabletki itd., postanowiłam powtórzyć część badań: Estradiol, FSH, LH, TSH, PRL + zrobiłam USG sutków i ginekologiczne - poza dwiema torbielami w piersi, które się nie powiększają od min roku, wszysto OK. Mąż miał podstawowe badanie nasienia - też wszystko w normie.
Mierzę temp. + robiłam kiedyś testy owu, żeby sprawdzić czy faktycznie wszystko wskazuje na to, że mam owu wiedy, kiedy teoretycznie powinnam. Zwykle jest co do dnia.
Także jak widzicie nie mam podstaw do zmartwień - poza tym, że już troszkę czasu minęło i nic.
No i co myślicie? Zgłosić się gdzieś?13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Hej dziewczyny u mnie temp spadla od godz mam plamienia to @ sie rozkreca. I jutro lece na badania robie na wlasna reke bo mam podobnie jak wy musze sie o wszystko prosic wiec zmieniam gina i chcemy podejsc do IUITo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
Witam
channah widac wyraznie druga kreske, super
U mnie przy cyklach 25 dniowych dzis 16dc. Najgorsze jest czekanie czy udalo sie czy nie, czy @ przyjdzie czy nie. Mam mieszane uczucia do tego chyba mnie chorobsko bierze bo wszystkie kosci i miesnie bola. Tego mi jeszcze brakowalo aby sie rozchorowac.channah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarissa tak jak Antonna pisze,w lipcu di gina i wymuś bardziej szczegółowe hormony,monitoring,czy pęcherzy pęka i ewentualną drożność.Zobacz jak teraz do tematu podejdzie,jak dalej będzie w kulki grał,to poszukaj innego doktorka albo od razu klinika.
Channah gratuluję też bez powiększenia widzęchannah lubi tę wiadomość
-
Myślę, że od razu umówię się do kliniki, bo w Medicover nie zajmują się leczeniem niepłodności, więc nic nowego mi nie powiedzą. Dostałam skierowanie ponowne na podstawowe badania moczu i krwi, bo ostatnie miałam ponad rok temu więc w piątek pójdę, a później będę miała z czym walić do kliniki
Channah, już powoli zaczynam gratulować...!channah lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualnyaaa jest !!
\bałam sie zapytac jak wynik, dlaczego od razu się nie pochwaliłas
te etsty sa mało czułe, więc wg mnie beta u Ciebie ładnie rośniechannah, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny