Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja żałuję, że w tym cyklu nie mierzyłam tempki od pierwszego dnia.
Dopiero tak z czystej ciekawości zaczęłam od 15dc ale to już co najmniej 3 dni po owulce.
15dc - 37,0
16dc - 36,8
17dc - 37,1 (dziś)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 12:41
-
nick nieaktualny
-
Marteczka93 wrote:Gratuluję channah! Dbajcie teraz o siebie
Ja natomiast dzisiaj zauważyłam śluz z lekką krwią więc nie wiem czy jutrzejsze testowanie ma sensojejku, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFT3
4,94 pmol/l norma 3,8 - 6
FT4
10,51 pmol/l norma 7,86-14,41
TSH 3-cia generacja
2,255 uIU/ml norma 0,38-5,33 (w poprzednim cyklu 1,2)
FSH
6,14 mIU/ml
LH
7,65 mIU/ml (w poprzednim cyklu stosunek 0,8 )
Bardziej doświadczone w wynikach koleżanki, co myślicie? -
Morwa wrote:Ja bym poczekała na Twoim miejscu do niedzieli, ale zrobisz jak uważasz. Mam nadzieję ,że to nie @ tylko plamienie w czasie gdzie powinna być @. Wykres masz bardzo ładny, więc dobrze by było gdyby zakończył się równie ładnie, czyli na zielono. Tego Ci życzę
Dziękuję Morwa za słowa otuchy!
Jeśli rzeczywiście @ nie przyjdzie to mimo wszystko chciałabym jutro zatestowac, bo tez myślę o tym by pójść wtedy na bete. A po weekendzie bym zrobila kolejna. A caly weekend bez testu nie wytrzymam za choleręmerida17 lubi tę wiadomość
-
Channah Gratuluję!!! Piękna druga kreseczka dziś w tym teście płytkowym.
Morwa przez jaką stronkę wrzucasz ruchome obrazki? Ja wrzucam przez pokazywarkę zazwyczaj ale takie ruchome nie przechodzą .channah lubi tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Channah Gratuluję!!! Piękna druga kreseczka dziś w tym teście płytkowym.
Morwa przez jaką stronkę wrzucasz ruchome obrazki? Ja wrzucam przez pokazywarkę zazwyczaj ale takie ruchome nie przechodzą .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się ja w piatek 13-go
Przyszłam przedstawić mojego dziedzica
Jeszcze malutki ale w niedziele będzie wyraźniejszy
http://iv.pl/images/12919685800506743878_thumb.jpg
antonna, Marteczka93, Karissa, Morwa, Jagah, a88, Brave, merida17, monika454, Meginka, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny