Mam dość - idę na studia
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgadzam się , jak się oderwiesz od tych myśli skupisz na czymś zupełnie innym to nagle może się okazać że ciąża Cie zaskoczyła czego Ci życzę
nick nieaktualny, Iwka lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualnyBlysk_kotka wrote:Zgadzam się , jak się oderwiesz od tych myśli skupisz na czymś zupełnie innym to nagle może się okazać że ciąża Cie zaskoczyła czego Ci życzę
zgadzam się z Kicią
odpuścisz ciążę, zajmiesz się studiami a tu Dzidzia sama do Ciebie przyjdzie. Moja koleżanka właśnie wzięła dziekankę
Lucy91 lubi tę wiadomość
-
Kasia79 wrote:A ja tak w końcu z innej beczki:), mam dość tych rocznych starań, wyniki mam dobre, a ciąży brak, idę na studia, a co tam, dokończę magisterkę

he he he popieram ja tak zrobiłam poszłam n amagisterkę a w drugim semestrze okazało sie ze w ciaży byłam więc jak najbardziej polecą taką odskocznie
Iwka lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLenuś wrote:Ja zaczęłam podyplomówkę właśnie żeby czymś dodatkowym się zająć i nie myśleć tyle. Minęło już pół roku i nadal nic. Mam nadzieję, że w drugim semestrze będę już w ciąży:)
OOO ja też niedługo zaczynam podyplomówkę. Też nam życzę zajść w ciążę w najbliższym semestrze:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 21:11
Lenuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

od tego czekania na ciążę zrobiły mi się odleżyny...