Mam dość - idę na studia
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgadzam się , jak się oderwiesz od tych myśli skupisz na czymś zupełnie innym to nagle może się okazać że ciąża Cie zaskoczyła czego Ci życzę
MalutkaEve, Iwka lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualnyBlysk_kotka wrote:Zgadzam się , jak się oderwiesz od tych myśli skupisz na czymś zupełnie innym to nagle może się okazać że ciąża Cie zaskoczyła czego Ci życzę
zgadzam się z Kicią odpuścisz ciążę, zajmiesz się studiami a tu Dzidzia sama do Ciebie przyjdzie. Moja koleżanka właśnie wzięła dziekankęLucy91 lubi tę wiadomość
-
Kasia79 wrote:A ja tak w końcu z innej beczki:), mam dość tych rocznych starań, wyniki mam dobre, a ciąży brak, idę na studia, a co tam, dokończę magisterkę
he he he popieram ja tak zrobiłam poszłam n amagisterkę a w drugim semestrze okazało sie ze w ciaży byłam więc jak najbardziej polecą taką odskocznieIwka lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLenuś wrote:Ja zaczęłam podyplomówkę właśnie żeby czymś dodatkowym się zająć i nie myśleć tyle. Minęło już pół roku i nadal nic. Mam nadzieję, że w drugim semestrze będę już w ciąży:)
OOO ja też niedługo zaczynam podyplomówkę. Też nam życzę zajść w ciążę w najbliższym semestrze:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 21:11
Lenuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny