X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne MAM PROBLEM Z GLOWA
Odpowiedz

MAM PROBLEM Z GLOWA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • basiula Debiutantka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaszka witam w klubie :)

• Kaszka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie byłoby zdrowiej się z tego klubu wypisać :)
    Ale z drugiej strony świrusy są podobno ciekawszymi człowiekami :D

ckaiflw1xmxjuufc.png
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 23:09

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to juz przeszło ta cała ekscytacja forum, chodze do lekarzy i na tym sie skupiam a nie na programie. Jak ktos nie ma problemow, albo ma male z zajsciem w ciaze to ovu ok, natomiast ja i za bardzo czasu nie mam bo pracuje, a po drugie jak mam wolne to ide do lekarza wiec tez juz mniej zagladam. Ale nadal :) Mysle, ze wszystko w zyciu dobrze wyposrodkowac mimo ze moze bolec ze sie w ciaze nie zachodzi...ale nie na tym swiat sie konczy.

viowieczka lubi tę wiadomość

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ