X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne MAM PROBLEM Z GLOWA
Odpowiedz

MAM PROBLEM Z GLOWA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • basiula Debiutantka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaszka witam w klubie :)

• Kaszka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie byłoby zdrowiej się z tego klubu wypisać :)
    Ale z drugiej strony świrusy są podobno ciekawszymi człowiekami :D

ckaiflw1xmxjuufc.png
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 23:09

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to juz przeszło ta cała ekscytacja forum, chodze do lekarzy i na tym sie skupiam a nie na programie. Jak ktos nie ma problemow, albo ma male z zajsciem w ciaze to ovu ok, natomiast ja i za bardzo czasu nie mam bo pracuje, a po drugie jak mam wolne to ide do lekarza wiec tez juz mniej zagladam. Ale nadal :) Mysle, ze wszystko w zyciu dobrze wyposrodkowac mimo ze moze bolec ze sie w ciaze nie zachodzi...ale nie na tym swiat sie konczy.

viowieczka lubi tę wiadomość

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ