Mama stara się o 2 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Cccierpliwa wrote:Ania, ja nie napisalam, ze ja dawalam cukier i ze preferuje... slodzilam bananem, amarantusem itp... bardziej chodzi mi o samo zdanie... bo szczerze, probowalam tych gotowych kaszek jeszcze przed ciaza i w porownaniu do mojego mleka, to one nie sa az tak slodkie, pomimo, ze dla mnie slodkie do porzygu, to moje mleko bylo jeszcze gorsze😂
Pokarm kobiecy zawiera laktozę, więc jest słodkawy, ale raczej nie jest intensywnie słodki. Jego smak też zależy od tego co zjada kobieta, więc może akurat jadłaś coś takiego, że wyszło bardzo intensywnie słodkie.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
No, to akurat nie tylko moje zdanie, bo czesto slysze od matek karmiacych, ze ich pokarm jest obzydliwie slodki...
U mnie to tez moze byc takie wrazenie, bo ja prawie w ogoke slodkiego nie jadam... od wielkiego dzwonu jakies ciasto, ale tak ogolnie, to nawet nie slodze... no i wszystko co slodkie jest mi za slodkie, nawet jak inni uwazaja, ze ani troche😂
Stad moze tez moje wrazenie, ze mleko moje tak okropnie slodkie jest...
Wiem, ze jego smak sie zmienia w zaleznosci co sie zjadlo, ale to szybciej zajezdzaloby na czosnek niz cukier w moim przypadku
My jak kupimy jakies slodycze w mini ilosci jakby ktos przyszedl spontanicznie, zeby byly, to zazwyczaj koncza swoj zywot przeterminowane, a samego cukru moze ze 3kg na rok zuzyjemy i to jak jakies ciasto wpadnie😂
Ale mowie, ze mna w ciazy z podobnym terminem bylo kilka znajomych i kazda miala zdanie o swoim mleku takie, ze jest nieprzyzwoicie slodkie
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
My rano byłyśmy na długim spacerze, a popołudniu pojechaliśmy na rowery i dopiero pół godziny temu wróciliśmy. Wiec dzień super aktywny. To dobrze, bo przez tą kwarantanne już mi przybyło kilka kilogramów 😰
-
Cccierpliwa wrote:No, to akurat nie tylko moje zdanie, bo czesto slysze od matek karmiacych, ze ich pokarm jest obzydliwie slodki...
U mnie to tez moze byc takie wrazenie, bo ja prawie w ogoke slodkiego nie jadam... od wielkiego dzwonu jakies ciasto, ale tak ogolnie, to nawet nie slodze... no i wszystko co slodkie jest mi za slodkie, nawet jak inni uwazaja, ze ani troche😂
Stad moze tez moje wrazenie, ze mleko moje tak okropnie slodkie jest...
Wiem, ze jego smak sie zmienia w zaleznosci co sie zjadlo, ale to szybciej zajezdzaloby na czosnek niz cukier w moim przypadku
My jak kupimy jakies slodycze w mini ilosci jakby ktos przyszedl spontanicznie, zeby byly, to zazwyczaj koncza swoj zywot przeterminowane, a samego cukru moze ze 3kg na rok zuzyjemy i to jak jakies ciasto wpadnie😂
Ale mowie, ze mna w ciazy z podobnym terminem bylo kilka znajomych i kazda miala zdanie o swoim mleku takie, ze jest nieprzyzwoicie slodkie
My byliśmy dziś u siostry i posiedzieliśmy na ogródku, pogoda piękna 🙂
Dziś ostatni dzień starań i od jutra czekam na ich wyniki 😁
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja spedzilam cale popoludnie w pracy...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
Annie powodzenia
Mama Honoratki też uważaj z nadmiarem wit a, karotenem. Można przedawkować i dziecko robi się żółte. Właśnie czytam o tym artykuły.Mama_Honorci, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry z pracy...
Udanej niedzieli dziewczyny!
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
nick nieaktualnyWitam się i ja niedzielnie 😊
My wczoraj mieliśmy fajny dzień, popołudnie na działce a potem jeszcze zaliczyliśmy plac zabaw. Mamy taki fajny na osiedlu, ogrodzony i praktycznie zawsze pusty a bardzo zadbany. Więc dziecko się pobawiło.
Dzisiaj z kolei umówiłam się z koleżanką na spacer z dziećmi popołudniu, spróbujemy wpaść na jakiś inny mały osiedlowy plac zabaw jeśli tylko będzie wolny. I to będzie pierwszy raz od początku izolacji kiedy Maxik spotka się z innym dzieckiem...werni lubi tę wiadomość
-
Pokazywało mi że dziś miało padać ale jak narazie jest piękna pogoda. Później wyjdziemy też na spacer.
Ja to pracuje w domu na tel. przeważnie -
nick nieaktualnyU nas też zapowiadali pogorszenie pogody a tymczasem dzisiaj naprawdę ładnie jest. Pewnie jutro przyjdzie ochłodzenie.
Cierpliwa, to masz pracujący weekend...!
Ja miałam coś popracować w piątek wieczór ale w rezultacie lenistwo wygrało. Wczoraj też, zamiast pracować oglądaliśmy film na Netflixie. Za to dzisiaj nie ma już wymówek, muszę wieczorem przysiąść! -
My byliśmy oglądać działkę, bo chcemy budować dom. Pierwsza, która nam się spodobała, więc może coś z tego będzie 😁
Wieczór poszliśmy na spacer z nadzieją że Łucja zaśnie w wózku, nie zasnęła, za to biegała jak dzika, a to już było po 21 🤣 na szczęście po powrocie szybko ją zmogło i obeszło się bez 2-godzinnego usypiania 💪
Dobrej nocy życzę 😘 -
Mama_Honorci wrote:hejka moja dzis bardzo marudna byla i ciezko bylo jej zasnac chyba gorne jedynki ida
Już Wam idą zęby? Szybko. Łucji pierwszy ząbek wyrósł jak miała 13 miesięcy 🤣