Mamusie 2020- w oczekiwaniu na starania o drugie maleństwo
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIryska wrote:Tantum Verde raczej można, . Jest też Pelavo w sprayu, też podobno fajne . może popytaj w aptece, czy na pewno u takich małych dzieci można.
Od kiedy wróciłaś do pracy? Z kim zostawiasz córeczkę ? 🙂
Dzięki Irysko jutro pojadę do miasta to coś kupimy właśnie takiego w sprayu. Ogólnie to mam pracę w domu i córka jest ze mną cały czas 🙂 Ten tydzień był próbny a już od poniedziałku się zacznie więc mnie będzie tutaj mniej ale postaram się skrobać od czasu do czasu coś niecoś 😉
A jak u Ciebie Irysko? Mam nadzieję że żadne choróbsko już nie wraca do Was. U nas pogoda okropna deszcz na przemian ze śniegiem i do tego silny wiatr. Masakra jakaś 😖 -
nick nieaktualnyDziś u nas też lepsza pogoda choć troszkę mrozku ale wolę lekki mróz i słońce niż ciągły deszcz i wiatr. Właśnie wracamy z miasta, trochę w szmatkach pogrzebałam i kilka rzeczy wzięłam głównie spodnie i swetry bo mam braki. Samo takie wyjście a od razu lepiej się czuje 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2022, 11:34
-
nick nieaktualnyJak napisałam że u nas slonko to jak tylko dojechaliśmy do domu to zaczęło sypać 🤭 zima wraca a mi się tak chce ciepła, slonca, wiosnyyy ech. U mnie z ciuchami też licho i tak po trochu zaczynam wymieniać rozmiar. Irysko to mały do żłobka od marca?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIryska wrote:Też tak myślę, że jak odpocznę trochę małego to nic złego się nie stanie 😃 A Ty narazie też nie dajesz do żłobka córki?
Pewnie i myślę że jeszcze będziesz miała lepsze samopoczucie bo sama wiem jak to jest non stop z dzieckiem tylko. Człowiek potrzebuje kontaktu chociażby w pracy. Wiesz Irysko ja jestem opiekunką dziecięcą więc zamiast żłobka przyjęłam do siebie drugie dziecko pod opiekę i tak wygląda moja praca. Jestem w domu z córką, ona ma towarzystwo a ja pracę 🙂 -
nick nieaktualny
-