Marcowe fasolinki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
madzianka wrote:Hej dziewczynki u mnie wystąpiło dziś małe jasno różowe plamienie mam nadzieje ze jednak@ się nie rozkrwci mam nadzieje na prezent urodzinowy. Też kradne wiejska termin @ mam na środę mam nadzieje ze nie przyjdzie ta wredota.[/QUOTE
czasami plamienie przed @ acale nie jest na @ tylko na fasolke -
Hej dziewczyny. Byłam dziś na badaniu prolaktyny z obciążeniem i z tego, co czytam w internecie to chyba wyniki mam złe. Może Wy się znacie?
PRL - prolaktyna (ICD9:N59)
(Surowica)
279,90 mIU/l
Kobiety:
przed menopauzą 83 - 622
(1h po MTC)
7722,00 mIU/l
Kobiety:
przed menopauzą 83 - 622
mIU/l x 0,047=ng/ml
(2h po MTC)
5679,00 mIU/l
Kobiety:
przed menopauzą 83 - 622
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 22:23
-
nick nieaktualny
-
Tak, my serduszkowaliśmy bez ograniczeń . Jeśli się uda zajść w ciąże to tylko stopniowo pod kontrolą lekarza trzeba zmniejszać dawkę. Wiesz ja piszę tylko jak w moim przypadku było, napewno dobrze by było jakbyś czym prędzej do lekarza poszła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie dziekuje
Klif to roznie jest, akurat ja przechodziłam branie tego leku nadzwyczaj łagodnie, raz mi sie w głowie zakreciło i to wszystko ale jak sie naczytałam tych wszystkich skutkow ubocznych to na tydzien pojechałam do rodzicow zeby mnie na oku mieli bo nie wiadomo co sie moglo stac...lepiej przez kilka dni odpuscic sobie prowadzenie...Klif lubi tę wiadomość
-
Klif zazwyczaj ciężko dziewczyny reagują na bromka. Moja szwagierka ma przez niego mega bóle głowy, a wystarczy, że wypiję kropelkę alkoholu, to czuje się jak na największym kacu. Na wynikach się nie znam i niech lekarz oceni, ale jeśli przepisze Ci bromergon, to i tak warto go brać pomimo tych wszystkich potencjalnych nieprzyjemności. Poza tym nie jest powiedziane, że źle będziesz reagowała na ten lek. Trzymam kciuki!!!!
Klif lubi tę wiadomość