Marcowe fasolinki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję Kolejnej przyszłej Mamusi :-* życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Maluszka poczęstuje się wiruskiem
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
BATTINKA wrote:Hejka kochane możecie mnie wywalić stad (niewiem gdzie najlepiej jak najdalej) ( nie nadaje sie do niczego!
malp@ dzis przylazla:((((
Takze ja dopiero na koniec kwietnia testuje jak mąż wróci...
Battinka trzymaj się Kochana, a ja trzymam kciuki za kolejny cykl -
Battinka przykro mi ale nie poddawaj sie , w koncu sie uda zobaczysz
Kasandra wiem cos o tym tez czekam na owu ale potem to czekanie po jest jeszcze gorsze...
Trzymam kciuki za nas dziewczyny Ten pomysl z biciem rekordu rewelacyjny oby sie nam udaloAnastazjaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a mnie dalej męczy - co prawda się wypionowałam dziś ale jestem odwodniona trochę i leje mi się krew z nosa, do tego mdłości prze okropne - normalnie nie mogę patrzeć na jedzenie czy to stojące obok mnie czy nawet w reklamach - jade na coli od wczoraj - koszmar te wirusy .. a jeszcze mam stresa żeby synek nie złapał tego - staram się do niego nie zbliżać ale to nie takie proste..
ale dziewczyny zauważyłam wczoraj coś dziwnego - mianowicie mimo zażycia 2 nosp na bóle żołądka to przez około 6 godzin bolał mnie jeden jajnik - tak jak na owu tylko intensywniej - a wychodzi mi jakoś 4 dni od owu - a dziś rano mam sporo białego śluzu - miała któraś z was tak? mnie odrazu przyszło na myśl zagnieżdżenie? i poczułam mega stres że to wszystko może się dziać przy takim choróbsko i że może zaszkodzić - heh pare dni temu to tak bym chciała a teraz wolałabym poczekać ten miesiąc i był w pełni zdrowa ... -
Anastazjaaa wrote:Skoro czekasz na owulke to na zagniezdzenie chyba jeszcze nie czas... Ale nie wiem bo nie znam się na tym
Może w związku z chorobą tak silnie odczuwasz pęknięcie pęcherzyka...
właśnie owu była w poniedziałek - pewności nie mam ale tak mi wychodzi.. i gin mówił że w 13 14 dc mam liczyć że będzie -
ja też w poniedziałek miałam 13 dzień cyklu i płodne. od 16 dnia mam lekkie pobolewanie jajnika. nie spodziewam się cudu, bo mąż brał ibuprom i był przeziębiony a teraz i mnie zaraził, że od wczoraj katar i drapanie w gardle. eh
-
Co do choroby to ja właśnie poszłam na zwolnienie. Poczzątkowo zaczelo ie od bolu gardła, ale jak zrobilam to bete i wyszlo ze moge byc w ciazy to bez chwili zastanowienia poszlam do lekarza bo moj stan z dnia na dzien byl coraz gorszy. Wczoraj to juz kompletnie straciłam glos i mialam stan podgorączkowy. Byłam u lekarza internisty i wystarczylo ze powiedziałam zee jestem w ciązy. Bez chwili zastanowienie Pani doktor powiedziała że musi mnie zamknac w domu. Dała mi też lekarstwa i zakaz mówienia. Dziś już trochę lepiej się czuję. Mam nadzieje ze szybko mi przejdziee bo boje sie że moze miec to zly wplyw na moja fasolkę.
-
No dziewczyny dużo zdrowia! Ja też na początku ciąży byłam chora. Mega gorączka, apap i jakoś przeszło
Ja dziś się fatalnie czuje. Głowa mi pęka, brzuch boli, jestem śpiąca i rozdrażniona. Worki pod oczami i wyglądam jak naćpana. A sprzątanie mam @ jak ma przyjść to niech przychodzi, a najlepiej niech spada na długi czas
Anastazja co do testu to jak dotrwam to w poniedziałek bo kiedyś już mi się zdarzył 42 dc. A nie chce robić wcześniej sobie nadziei.Aga89 lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Ja też dołączę do was w marcu, ale nie wpisuję się na listę, bo nie chce mi się liczyć kiedy ma być testowanie.
Ja też nie testuję ale z Wami chętnie pomarcuję Zwłaszcza, że sama jestem marcowa. Może marzec będzie dla mnie szczęśliwy. Teoretycznie powinnam się testować 16.03 ale po prostu sobie czekam. Mam pokręcony wykres i porąbany cykl pełen wrażeń. Będzie co ma byćMalenq lubi tę wiadomość
-
01.03 Ita (-), okti89
02.03 Kierzynka (-), munirka (-), Katha81
03.03 asiorekkkk (-), Nata
04.03 Gajka (-)
05.03 Madziara
06.03 Zabolek
07.03 battinka, Maleczka
08.03 Kaśka (-), Aga89
09.03 sussurando, kejt90
10.03 Kaczorek, Landryneczka
11.03 Elisse, santoocha, Fidelissa