Marcowe fasolinki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga89 gratuluje a wiruski tez zabieram No i jest coraz wiecej serduszek oby tak dalej A co do tego czasu miedzy ovu a @ to jest to najgorszy czas w calym cyklu...
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane
Mam tylko pytanie bo mam długie cykle i cięzko mi się wpasować w te normy dotyczącze wyników. Dziś jest mój 36 dzień cyklu. Owulacje miałam 25 dnia cyklu. Czy ktoś coś wie może na ten temat? Chciałabym się dowiedzieć czy wszystko jest ok
Kiedy powinnam zrobić drugie badanie? -
Pięknie się ten marzec zaczyna! Oby tak dalej, bez przerwy i do końca! Bijmy rekord Guinessa w ilości serduszek!
Betę z tego co wiem najlepiej zrobić kilka dni pod rząd ale doświadczenia nie mam więc niech się może jakieś mamuśki wypowiedzą -
nick nieaktualny
-
Gratuluje - kolejna mamusia u mnie dziewczyny katastrofa - ale to się wszystko zmienia z dnia na dzień.. od wczoraj mam grypę żółądkową - wieczorem gorączka dreszcze potem mnie rozpaliło - doszły sensacje żółądkowe i mega mdłości.. nie dam rady siedzieć w pionie bo mnie mdli - koszmar - i dziś już mam inne myśli tj. żeby się czasem nie udało w tym miesiącu bo nie ma to jak zaczynać ciąże z wirusem, ibupromem i laremidem... ide leżeć.. jestem zdołowana i mam świetny przedsmak mdłości ciążowym bo nie mogę patrzeć na jedzenie..