Marcowe fasolinki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no mialam mokro,bylam pewn a,ze @ sie zbliza,ale nie,tak juz od czasu jak pecherzykl pekl do biore luteine na ewentualne podtrzymanie i mysle ,ze to ona mi pomogla bo wczesniej nie bralam ni przychodzil okres przez tyle lat,teraz luteina i nie przyszedlTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
izia wrote:no to mi narobiłaś nadziei - a byłaś u lekarza? zażywasz coś? jakąs nospe magnez itd?
zadnej nospy nie bierz nic,nawet witaminy c,tak mi lekarka mowila,bralam wczesniej juz kwas foliowy i luteine od 27.02,a dopiero w niedziele wyszedl 4 tydz,termin @ na 10.03 mialam miecTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
robilas test ?Jak masz w domu to rob teraz!!! Bo ciekawa jestem ,jak by cos bylo to druga kreska moze sie pokazac...,ale jak nie dojdzie to i tak jest duza szansa bo nie ktorym nie wychodzi odrazuTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
no niestety jestem w pracy - ale siedze sobie na fotelu i wogóle się nie mogę skupić.. test zrobię na bank jutro rano - wiarygodniejszy będzie rano - dodatkowo nie piję i nie sikam całą noc żeby stężenie hcg w moczu było jak największe.. ale dziś po raz pierwszy poczułam że coś z tego może być.. choć mam stresa bo miałam grype żółądkową kilka dni po owu - przeleżałam w łóżku ale miejmy nadzieje że na takim stadium nie zaszkodziło.. alka89 a to twoja pierwsza ciąża? bo ja mam już synka ale przy nim objawów nie miałam żadnych, bóli takich napewno nie - chodzisz normalnie do pracy itd?
-
izia wrote:no niestety jestem w pracy - ale siedze sobie na fotelu i wogóle się nie mogę skupić.. test zrobię na bank jutro rano - wiarygodniejszy będzie rano - dodatkowo nie piję i nie sikam całą noc żeby stężenie hcg w moczu było jak największe.. ale dziś po raz pierwszy poczułam że coś z tego może być.. choć mam stresa bo miałam grype żółądkową kilka dni po owu - przeleżałam w łóżku ale miejmy nadzieje że na takim stadium nie zaszkodziło.. alka89 a to twoja pierwsza ciąża? bo ja mam już synka ale przy nim objawów nie miałam żadnych, bóli takich napewno nie - chodzisz normalnie do pracy itd?
Pierwsza ,ale nie ide juz do pracy,lekarz nie dal zwolnienia...ale trudno,sam mowil,ze nie dzwigac ,a w pracy mam ciezko bo produkcja lodow...za dlugo sie staralam zeby sie nie udalo...szkoda bo byl miala placone,ale nie wytzrzymalabym w pracy tyle godzTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
mowil,ze tak wczesnie nie moze dac zwolnienia bo na usg nic nie widac,ale skoro biore luteine na podtrzymanie to nie bede ryzykowac...szkoda jak nie wiem ,ale kasa nie jest najwazniejsza,chacialam pochodzic do nastepnej wizyty,ale wiem,ze nie dam rady///Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
l4 w sumie moge zalatwic,myslalam zeby moj poprosil szefa swojego zeby mnie zarejstrowal i wtedy bym miala placone dluzej bo u mnie to tylko do porodu bo mam umowe na czas okreslone i podpisuje na tydzien ,zawsze jak jestem w pracy,wiec zus by dal jakies grosze bo sa przestoje i srednia liczaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
dziewczyny jest blada kreska - alka89 dziękuję za wczorajsze pisanie - blada ale widać gołym okiem lece na bete - szok pierwszy cykl i jeszcze z rotavirusem - ciesz się i jednocześnie boje czy wszystko ok bo jednak byłam chora i jeszcze ten ból..
Ciapulinka, Iwka, santoocha, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
izia wrote:dziewczyny jest blada kreska - alka89 dziękuję za wczorajsze pisanie - blada ale widać gołym okiem lece na bete - szok pierwszy cykl i jeszcze z rotavirusem - ciesz się i jednocześnie boje czy wszystko ok bo jednak byłam chora i jeszcze ten ból..