Marcowe fasolinki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny to ja też się dopisuje do testowania na marzec:)
01.03 Ita (-), okti89
02.03 Kierzynka (-), munirka (-), Katha81
03.03 asiorekkkk (-), Nata
04.03 Gajka (-)
05.03 Madziara, Aga89
06.03 Zabolek
07.03 battinka (-), Maleczka, Dorotucha
08.03 Kaśka (-), santoocha , alka89
09.03 sussurando, kejt90, Gajka, Fidelissa
10.03 Kaczorek (-)
11.03 Elisse,Evik
12.03 inezka( - ) , Lucy91 (-), Landryneczka (-)
13.03 Juśka (-)
14.03 Anutka (-)kapturnica, Ewa99
15.03 Eve
16.03 e3w3a,kamciaaaa5 (-), izia , majowka , Jules (-), Natasza82
17.03 Jula222 , niecierpliwa21
18.03 Gosiacu,
19.03 aniulkab86, Karolcia 22,blue00 , asioczek86 (-)
20.03 Anutka (@) (moje urodzinki), kurka, owca121, kasiuleks (-)
21.03 paaulla84
22.03 Andziorr
23.03 Miśkaa, rewelka, polarisa,
24.03 alternatywa
25.03 karola_aa
26.03 Ania1986,
27.03 kierzynka, kizia90
28.03 Kasandra, Rybeńka, przedszkolanka
29.03 pati2704, munirka
30.03 Anastazjaaa, madziana
31.03 Tamka, Ita
Kochane u mnie minusik, przepisalam sie na 20 bo owu byla wczesniej no i dzisiaj zatestowalam. Niech @ juz przyjdzie to zapisze sie na hsg
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki -
przedszkolanka:) wrote:kierzynka ja właśnie zawsze po owu już mam bóle brzucha i piersi a teraz boli czasem jak na @ i sutki jak dotykam to strasznie ( i 3 dpo owu bolały jajniki, strasznie momentami sekundowymi) ale teraz już nic;/
kierzynka jedziesz na urlop wtedy co ja
Kochana ja nie miałam żadnych objawów jedynie co straszny ból lewego sutka po 3 dniach oby dwa a teraz całe cycki ale to juz dla fasolki I tobie również tego życze!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj jakoś mi lżej na duszy (chyba zmieniają się fronty atmosferyczne). Może jeszcze coś się wykluje. W końcu do końca miesiąca jeszcze sporo czasu a nie każda dziewczyna w dwa dni po zapłodnieniu dostaje od razu mdłości...
Dzięki Jula222 za posta - bardzo podniósł mnie na duchuTamka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny podpisuję się pod tym co Wy. Ja też mam doła i znowu przeczucie że nic z tego nie wyszło coraz mniej sił temperatura znowu mi spada jak co miesiąc, wahania są i cholera mnie bierze że ani razu nie może być normalnie ( 5dpo a moja temp ledwo co nad kreską
-
Nie Tamka, u mnie jest tak co miesiąc ;( nie może się ta temperatura utrzymać podejrzewam prolaktyne za przyczynę tego. Znowu mnie dopadło rozczarowanie i lekki ból, mimo że wiem że jest za wcześnie i że wszystko może się zdarzyć. Jednak intuicja robi swoje
-
dziewczyny a próbowałyście castagnusa?? to taki ziołowy lek bez recepty docelowo obniża prolaktyne a przez to podnosi progesteron - świetnie działa na owulację - jest mnóstwo dziewczyn które zaszły w ciąże podczas czy zaraz po jego stosowaniu - sama jestem tego przykładem (mimo że nie mam problemów z prolaktyną brałam bo cykle miałam krótkie i żeby wesprzeć owu) - i polecam suplementować też faceta np. fertimen
karola_aa lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanka faktycznie, wygląda prawie jak u mnie pozostało nam tylko czekać. A Ty badalas sobie prolaktyne ? Bo widzę skaczący wykres jak u mnie.
Tamka dziękuję za kciuki przydadzą się :*Tamka lubi tę wiadomość
-
izia wrote:dziewczyny a próbowałyście castagnusa?? to taki ziołowy lek bez recepty docelowo obniża prolaktyne a przez to podnosi progesteron - świetnie działa na owulację - jest mnóstwo dziewczyn które zaszły w ciąże podczas czy zaraz po jego stosowaniu - sama jestem tego przykładem (mimo że nie mam problemów z prolaktyną brałam bo cykle miałam krótkie i żeby wesprzeć owu) - i polecam suplementować też faceta np. fertimen
-
no ja też brałam jeden cykl od połowy - potem w drugim też bolała głowa ale wtedy przerzuciłam się na 0,5 tabletki i dotrwałam , w trzecim brałam po całej - i w tym trzecim cyklu z castagnusem a pierwszym starań się udało aa i magnez też brałam i witaminy z kwasem foliowym - i ja też mam krótkie cykle - bywały 25 dni i poprzedzało je plamienie ze 2 dni wcześniej..
-
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/reflexion/vieux-smiley.gif co to za podłe nastroje ? bić będę smutasy na bok, głowa do góry i uśmiech na twarz!!! a jak mi źle lubię sobie a i kociaki nie przychodzą do smutnych
kaarolaa, Ania_84, Ita, karola_aa, Tamka, natasza82, Rybeńka lubią tę wiadomość