Marcowe fasolinki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękuję wszystkim Dziewczynom ja cały czas ściskam bardzo bardzo mocno kciuki za Was wszystkie jestem pewna, że każda z Was ujrzy w soim czasie swoje dwie kreseczki
najlepszym przykładem jest moja koleżanka z pcos, książkowym pcos, która zaszła w ciąże przy dwóch serduszkach na 3 miesiące tylko każda z nas ma swój czas i wierzcie mi, że ja jak każda z Was nie rozumiałam dlaczego jeszcze nie teraz ?
powodzenia, a ja nie znikamkarola_aa, paaulla84, Gosiacu, Ciapulinka, Iwka, Ita, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazja na necie kupisz gotową mieszankę ziółek, w zielarskim musisz kupić każde osobno po 200 g.. Nie mam sesnsu, mi wyszła reklamówa, przez rok tego nie wypiję.. I tak jak pisała Ania, jedna łyżeczka do herbaty parzona i pita przed snem, tyle że wszędzie piszę pić przestudzone.. I tak polecam, bo o wiele lepiej smakują..
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Anastazja na necie kupisz gotową mieszankę ziółek, w zielarskim musisz kupić każde osobno po 200 g.. Nie mam sesnsu, mi wyszła reklamówa, przez rok tego nie wypiję.. I tak jak pisała Ania, jedna łyżeczka do herbaty parzona i pita przed snem, tyle że wszędzie piszę pić przestudzone.. I tak polecam, bo o wiele lepiej smakują..
a co do allegro nigdy nie masz pewnosci co tak naprawde i ile tego tam jest;)
Wszystkie ziola powinno sie pic cieple(nie gorace!)poniewaz lepiej są przyswajane przez organizmWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 23:12
-
Tamka wrote:Ita, bardzo się staram, ale pogoda mi nie pomaga u mnie 26 dc, tempka spada, objawów ciążowych brak, grrr
ale nieustannie trzymam kciuki - za Ciebie, za siebie i za wszystkie staraczki!Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Iwka, Ty jesteś chodzącym optymizmem
Staramy się 40 cykl i mam cały czas nadziejęTamka, Katha81, Ciapulinka, Kasandra, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny