MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
Bar juupiii!! Gratulacje kochana!!
Dziś robiłam drugi owu test i jest taki jakby pozytywny? Ciężko mi to ocenić Ale to by się zgadzało z wczorajszym usg. Także może uda mi się trochę szybciej testować.bar lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyWpadam tu do Was czasem i widzę, że już są jakieś nowe pozytywne informacje;)
Gratuluje bar!( chyba jak Wszystkie)
Ja testuje jutro rano, już się nie mogę doczekać i jestem pełna nadziei i przeczucie mam że będzie pozytyw:)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was.kattalinna, BitterSweetSymphony, bar lubią tę wiadomość
-
@ potencjalnie przyjdzie za 5 dni, a ja dziś pół dnia chodzę ze łzami w oczach... o co chodzi?! Normalnie wmawiałabym sobie, że to może już...może pierwsze objawy ciąży, ale już tyle razy sobie to wmawiałam i kończyło się jak zawsze, że...znów się chce płakać. Często tak macie, że jeszcze nie koniec cyklu i nadzieja niby jest, a już chce się płakać? Masakra...zwykle tak miałam w pierwszy dzień @, a nie przed.13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Bar podwójne Gratulacje!!! Za rozdziewiczenie i za dwie kreseczki i piękną betę . Szczęśliwej i nudnej ciąży
A ja sobie przypomniałam o kalendarzu księżycowym i z ciekawości sobie posprawdzałam. Pamiętacie?
"Późniejsze obszerne badania przyniosły zaskakujący wynik: jeśli w celu poczęcia zostaną wykorzystane dni najbardziej płodne z obydwu cykli (cyklu miesiączkowego i cyklu "księżycowego"), wówczas 85% poczęć przypada na cykl "księżycowy, a tylko 15% na znany nam cykl biologiczny. Prawdopodobieństwo poczęcia jest największe, kiedy oba cykle się zbiegają."
Gdzieś tam jeszcze pisało, że faza księżyca w dzień naszego urodzenia -1 dzień i +2 dni po tym dniu. Ja się urodziłam dzień po pełni więc niby od pełni +3dni to moje płodne księżycowe . No i sobie sprawdziłam i teoretycznie w pierwszą ciążę zaszłam właśnie w tym okresie ok. 3dni po pełni a w drugą w tamtym roku w lutym w pełni. Po poronieniu cykle już nie są regularne i w pełnie wypada @. Jeśli znowu zajdę jak cykle się zbiegną to poczekać muszę do końca roku . Szkoda, że nie dowiem się jak było z innymi kobietami czy się komuś pokryło czy nie .
Czekamy na kolejne pozytywy. Miomao trzymam kciuki za jutrzejszy test.
Edit:literówka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 22:02
miomao, bar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam dobrą wiadomość!
Są dwie krechy:D
Dziś rano zrobiłam teścior i są, potwierdziły się moje oczekiwania:)))))
Jestem w siódmym niebie bo nie myślałam, że się uda za pierwszym podejściem.
Teraz musze zrobić niespodziankę mężusiowi;)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za kolejne takie informacje tym razem od Was!Kjopa3, Ania-nowa, Jagah, Morwa, borsuk, bar, Bajka111, pepsunieczka, BitterSweetSymphony, Emilia77, kattalinna, ZakreconaŻona, Donia12, JoHanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania-nowa wrote:Miomao gratulacje:)
Karissa ja mam tak samo w tym cyklu,niby kilka dni do @ a chcę mi się non stop płakać i chodzę wkurzona. Czuję,że znowu się nie udało i to mnie już dobija!
Tak bardzo się cieszę jak widzę, że kolejnym dziewczynom się udaje...daje mi to nadzieję na to,że kiedyś będę jedną z nich...miomao lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
-
Miomao gratulację
Ja się melduję z zaległymi fotkami
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2bd16f737e6.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83eed123c619.jpgKarissa, Jagah, Bajka111, Morwa, Kjopa3, Emilia77, miomao, kattalinna, emaj, Ania-nowa, Ellasi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, pytanie z innej beczki... Od 10msc nie biorę tabletek anty i tak się zastanawiam czy to możliwe, że dopiero teraz mi się organizm z nich oczyszcza i zaczynam mieć standardowe problemy przed @. Dziś np boli mnie co jakiś czas w krzyżu i kluje mnie jajnik z którego miałam owu. Czy też tak miewacie przed @? Bo ja pierwszy raz w życiu... Co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 16:54
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
-
Bar no ładny widok. Też chcę takie
Miomao najszczersze gratulacjeborsuk, miomao, bar lubią tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
bar wrote:Miomao gratulację
Ja się melduję z zaległymi fotkami
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2bd16f737e6.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83eed123c619.jpg
Gratuluje mocno!!!! Spokojnych kolejnych miesuecy i szczesliwego rozwiazania!! ;*
No a teraz zygaj na nas wirusami!borsuk, bar lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp