MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatt, wpisz mnie prosze na miejsce Marty
Miałam mega problem z internetami, chciałam zmienić hasło, nie udało się, potem się niby udało, ale nie działało, nie ogarnęłam. Do tego cieżka grypa od paru dni odcięła mnie od świata - wracamMorwa, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I mnie czeka bezsenna nocka! Moj Maz zmienia prace, nareszcie! Po ponad 5 latach, hurra Oby jutro szefostwo przyjelo to lagodnie, i nie chcialo pokrzyzowac Nam planow
Ida zmiany, czas na lepsze czasy Jutro szampan, uwielbiammmm!Morwa, Karissa, kattalinna, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Jestem tutaj nowa, tak nowa, że zupełnie nic nie czaję
Tzn chyba mogę się dopisać do marca, bo od wczoraj zrobiłam już 3 testy ale póki co, muszę wytrzymać jeszcze kilka dni
Pozdrawiam wszystkie marcowe panny i trzymam kciuki
Urodziłam się 13 marca w piątek, więc może i nam się poszczęści?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 23:54
-
zapachmalin wrote:Cześć Dziewczyny!
Jestem tutaj nowa, tak nowa, że zupełnie nic nie czaję
Tzn chyba mogę się dopisać do marca, bo od wczoraj zrobiłam już 3 testy ale póki co, muszę wytrzymać jeszcze kilka dni :)QUOTE]
Cześć!
A to kiedy powinnaś dostać @, że już 3 razy test robiłaś?
Powodzenia!!!13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Witam marcowe testujące
Proszę o dopisanie na 7 marca. Miałam nie zapisywać się na listę z tym moim tasiemcem, ale bardzo nieracjonalnie podjarałam się moim progesteronem 24,9 ng/ml i postanowiłam jednak zatestować Pierwszy raz mam takiego ładnego proga i to bez luteiny
Powodzenia dla was wszystkich, sikać mi tu ładnie dwukreskowoMorwa, zwei_kresken, Foto_Anna, Karissa lubią tę wiadomość
-
Cześć!
A to kiedy powinnaś dostać @, że już 3 razy test robiłaś?
Powodzenia!!![/QUOTE]
W sumie dzisiaj, ale od dwóch dni wysiedzieć nie umiem, tak dziwnie się czuję. Pierwszym razem test zrobiłam jak mi się dwa tygodnie @ spóźniał, i trafiliśmy w 10 więc muszę uzbroić się w cierpliowośćKarissa lubi tę wiadomość
-
UWAGA, UWAGA!
Przesyłam wirusa... która pierwsza go zobaczy na tym wątku to ma pewne 2 krechy
http://zapodaj.net/images/8c56e9d26b160.gif
edit. oczywiście w tym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 12:28
Morwa, borsuk, zapachmalin, antylopaa, rosax3, Adziulka92, Foto_Anna, pepsunieczka lubią tę wiadomość