MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie probuje:p ale nie wychodzi mi bo jakos brak mi nadziei
Ost. Moj powiedzial ze robimy przerwe myslalam ze mu szczele w ten pusty lep
A dzis powiedzialam mu ze okres spoznia mi sie 3dni a on zero reakcji i mowie mu nawet mnie nie przytulisz a on no przeciez chcialas miec dziecko :p i wtedy pocalowal ze kocha mnie:) -
nick nieaktualnyDziewczyny, zacznijcie sikać dwukreskowo, bo statystyka kiepściutka w marcu...
ciekawa jestem, jak to wyglada statystycznie, jakie % zapisujących jest zawsze pozytywnym, w kolejnych miesiącach...
jak mi sie będzie nudziło, to podliczekattalinna, KlaudyŚ, Ania-nowa, Brave, Szyszka1 lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:Dziewczyny, zacznijcie sikać dwukreskowo, bo statystyka kiepściutka w marcu...
ciekawa jestem, jak to wyglada statystycznie, jakie % zapisujących jest zawsze pozytywnym, w kolejnych miesiącach...
jak mi sie będzie nudziło, to podlicze
J
U mnie poki co wysikana jedna kreska ale zobaczymy co wysikam w srode: )ojejku lubi tę wiadomość
-
Majowy Maj Gratuluję, widać drugą kreskę
Kate55 ładny progesteron. Ja dziś też robiłam i mam 48,36 (5,3-86). Czy może któraś mi powiedzieć czy nie jest za niski. Chyba te owulacje kiepskie są co?
kate55, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIO kurcze ! MajowyMaj przegapiłam taką informację !! No rewelacja
dla tych, które nie widzą link MojowegoMaju http://zapodaj.net/5e9a3a4799175.jpg.htmlborsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny