MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata25 wrote:Moment zrzucisz 2 kg:) no chyba,że Ci przybędzie 10kg ale ciążowego brzuszka czego Ci z całego serca życzę ja bym chciała zrzucić jeszcze z15 kg ale wszystko da się zrobić konsekwentnie do celu.. Bobby a co ćwiczysz?
Agata, ćwiczę głównie z Ewką różne zestawy w zależności od humoru, staram się nie zmuszać i pierwszy raz nie wyrzucać sobie kiedy opuszczam ćwiczenia z powodu lenistwa I to przynosi najlepszy skutek, bo wreszcie ćwiczenia są dla mnie przyjemnością - ćwiczę wtedy kiedy mam ochotę, i samo z siebie wychodzi w miarę regularnie
Poza tym czasami ćwiczę jeszcze z tym kanałem you tube: fitappy. Polecam bo bardzo skuteczne ćwiczenia i są też krótkie zestawy, można sobie skomponować własny trening wedle preferencji.
Jak mi się opatrzy powyższe to będę dokładać zestawy z kanału FitnessBlender (bardzo fajny- polecam ) no i może coś Mel B. Oj dużo tego jest, ale od czegoś trzeba zacząć i popracować najpierw nad kondychą (na razie szału jeszcze ni ma ale widzę postepy) no i najważniejsze - nie zniechęcić się po drodze!
EDIT: Też mi się marzy ten kartofany order..!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 17:08
Agata25 lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Order jest boski! Marzę o nim dzisiaj wreszcie na teście zobaczyłam cień jajca... oczywiście zaraz po tym zobaczyłam śluz plodny, nie wspominając oczywiście o bólu jajnika te testy czynią cuuudaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 22:34
kattalinna, Morwa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zbliżające się do owulacji - jak u Was nastroje? U mnie dzisiaj 9 d.c., jutro zatem trzeba zacząć działać, owulacja u mnie 13-14 d.c. W niepamięć pomału idzie rozczarowanie i zniechęcenie trzeciego cyklu starań zakończonego niepowidzeniem, jestem coraz bardziej podekscytowana i oczywiście poziom nadziei wzrasta do niebezpiecznie wyokich poziomów;) W ogóle czuję teraz niezłą adrenalinę i pozytywne emocje, a Wy?
-
nick nieaktualny
-
Poproszę na 15 i żebym nie musiała się już wpisywać na żadną listę
kattalinna, Szyszka1, Karissa lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Cześć Wam czołem.
Ja testuję 7.03. Wpisać mnie.
To będzie moja ostatnia lista, na którą się zapisuję, bo następnej nie będzie. Będzie ciążą. (straszę sama siebie).
Nie było prezentu na Halołin, na Gwiazdkę, na Nowy Rok, ani nawet na Walentynki, więc może na dzień kobiet ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:28
Karissa, Ania-nowa, Donia12 lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
Szyszka1 wrote:Dziewczyny zbliżające się do owulacji - jak u Was nastroje? U mnie dzisiaj 9 d.c., jutro zatem trzeba zacząć działać, owulacja u mnie 13-14 d.c. W niepamięć pomału idzie rozczarowanie i zniechęcenie trzeciego cyklu starań zakończonego niepowidzeniem, jestem coraz bardziej podekscytowana i oczywiście poziom nadziei wzrasta do niebezpiecznie wyokich poziomów;) W ogóle czuję teraz niezłą adrenalinę i pozytywne emocje, a Wy?
Szyszka, mam dokładnie tak samo! Przychodzi @, ja załamana, snuje się po domu- a jak tylko się skończy - gotowa do działania staram się ze wszystkich sił i później te 10 dni czekania.... brrr najgorsze!
W tym cyklu biorę Castagnus i Bromergon. Musi się udać
Klaudyś prawda? ten cykl już na bank będzie naszSzyszka1 lubi tę wiadomość
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualny