Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaoram gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Hura Bardzo Ci kibicowałm przez wzgląd na ten Egipt ;p
Pytałaś o badania na początku, więc w sumie każdy lekarz inaczej prowadzi ciążę. \U Ciebie nie będzie jeszcze nic widać prawdopodobnie więc może kazać Ci po prostu przyjść za jakieś 2 tyg. Raczej zlecają badania jak już widać serduszko, ale może Ci zlecić jakieś podstawowe krwi, mocz, może zrobić cytologie (bynajmniej w Polsce .grosza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny a ja mam jutro urodziny i chce testować a ostatnio było tak
pisałam to w piątek \cyt: moja @ bawi się w ciuciubabkę ,najlepsze że objawy @ mijają , robiłam tańszy test paskowy dwa dni temu ,negatyw ale się tego spodziewałam ,także spoko :)no chyba że za wcześnie ale wątpię... od kolejnego cyklu CLO i idę w 10dc na usg ..miałam nadzieję ze przylezie jeśli ciąży nie ma :confused::rolleyes: bo tak muszę przełożyć wizytę a mam na 19.04
kurcze negatyw niby a ja widziałam cień cienia cienia albo jestem psychiczna niby trzeba odczytać po minucie a po 5min już się nie odczytuje ale już to analizowałam jak go zrobiłam ehhh...albo widzę co chce widzieć to jest takie muśnięcie mgła w miejscu testowym ,ma szerokość jak kontrolna !!??
a 17.04 znów kończę 18lat...(który to już raz :p) i wtedy chcę powtórzyć test...
no i potem to co 14.04 napisałam powiem wam ,ze wczoraj zgłupiałam !!?? (czyli 13.04)najlepsze jaja że wykres owulacji nie wyznaczył, niby po terminie @ jestem (10.04. minął) a ja wczoraj wieczorem (czyli 13.04)zauważyłam sporo rozciągliwego śluzu a dziś ,jeszcze bardziej rozciągliwy ,mega libido oooo a tak miałam bardzo dawno temu,już nie wiem co myśleć ,czy się owu przesunęła z powodu przeziębienia i tabsów ( na początku cyklu) ,czy to objaw fasolkowy !!??
wczoraj tempka spadła ,dziś znów rośnie ,ja zgłupiałam już całkiem... a @ nie ma ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 10:35
-
karoam wrote:Dziękuje Konwalia
I dzień dobry wszystkim?
Kto tu jeszcze oczekuje? Aisa- co u Ciebie?
Karoam! JESZCZE RAZ GRATULUJĘ!!!! Wspaniale, cudownie i jeszcze pieknie!
Cudownej, spokojnej, smacznej... i trochę "nudnej" ciąży.
Kochana! Ja jestem na finishu oczekiwań... Za chwileczkę przyjdzie wredota... albo nie przyjdzie. Póki co boli brzuszek.. i czują zbliżająca się @... ale nadziei nadal nie tracę... Ach... NADZIEJA jest naprawde niesamowitym doznaniem... tylko to czekanie...bleeee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 11:13
karoam lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Dobry
Super, że beta ładna, ale to było pewne
Ja jeszcze wisze na marcówkach.. Mam nadzieje, że dziś już przyjdzie wredota. Chce już zacząć nowy cykl.
Aisa! Co to za brak nadziei!!!!??? WCALE NIE CZEKASZ NA NOWY CYKL! Czekasz na zielona kropkę... i szczęśliwe zakończenie TEGO CYKLU! -
Ma ja wrote:aisa wrote:Dobry
Super, że beta ładna, ale to było pewne
Ja jeszcze wisze na marcówkach.. Mam nadzieje, że dziś już przyjdzie wredota. Chce już zacząć nowy cykl.
Aisa! Co to za brak nadziei!!!!??? WCALE NIE CZEKASZ NA NOWY CYKL! Czekasz na zielona kropkę... i szczęśliwe zakończenie TEGO CYKLU!
Majuś, nadzieję mam, ale mój organizm też już trochę znam. Gdyby temp była wyżej i piersi by bolały, to wtedy bym się zastanawiała.
A wolę żeby się już nowy zaczął niż tak wisieć na szelkach, bo jednak wiem że @ będzie a jej wciąż nie ma. Wtedy bardziej mnie to wkurza bo myślę sobie, że może coś mi się poprzestawiało w organizmie że @ nie nadchodzi o czasie (nie biorąc pod uwagę sytuacji gdy to będzie ciąża)
Jakąś godzinę temu przyszła @ więc spokojnie zaczynam nowy cykl. Będę łykać femi fertil, no i zobaczymy.
A Tobie życzę II kresek Oby z tych ładnych temp coś się wyklułoMa ja lubi tę wiadomość
-
samira wrote:dziewczyny a ja mam jutro urodziny i chce testować a ostatnio było tak
pisałam to w piątek \cyt: moja @ bawi się w ciuciubabkę ,najlepsze że objawy @ mijają , robiłam tańszy test paskowy dwa dni temu ,negatyw ale się tego spodziewałam ,także spoko :)no chyba że za wcześnie ale wątpię... od kolejnego cyklu CLO i idę w 10dc na usg ..miałam nadzieję ze przylezie jeśli ciąży nie ma :confused::rolleyes: bo tak muszę przełożyć wizytę a mam na 19.04
kurcze negatyw niby a ja widziałam cień cienia cienia albo jestem psychiczna niby trzeba odczytać po minucie a po 5min już się nie odczytuje ale już to analizowałam jak go zrobiłam ehhh...albo widzę co chce widzieć to jest takie muśnięcie mgła w miejscu testowym ,ma szerokość jak kontrolna !!??
a 17.04 znów kończę 18lat...(który to już raz :p) i wtedy chcę powtórzyć test...
no i potem to co 14.04 napisałam powiem wam ,ze wczoraj zgłupiałam !!?? (czyli 13.04)najlepsze jaja że wykres owulacji nie wyznaczył, niby po terminie @ jestem (10.04. minął) a ja wczoraj wieczorem (czyli 13.04)zauważyłam sporo rozciągliwego śluzu a dziś ,jeszcze bardziej rozciągliwy ,mega libido oooo a tak miałam bardzo dawno temu,już nie wiem co myśleć ,czy się owu przesunęła z powodu przeziębienia i tabsów ( na początku cyklu) ,czy to objaw fasolkowy !!??
wczoraj tempka spadła ,dziś znów rośnie ,ja zgłupiałam już całkiem... a @ nie ma ...
O to całkiem zakręcona sprawa
W sumie możliwe, że teraz masz owulkę, ale to by było póóóóóźno... No i ten cień cienia, może to jednak pozytyw był a nie negatyw
No to jutro w urodzinki... powtórka teściora... życzę pięknego prezentu w postaci II kresekWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 13:36
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-