Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
maximka84 wrote:Mrowwwka wrote:heh dziewczyny chyba nic z tego nie bedzie, dostalam delikatnego plamienia wiec to pewnie zwiastun @ ;/ jejciaaaaaaaa
echhhh nie ma co sie przejmować, zreszta to jeszcze nic nie przesądza ...
mi się już powoli kończy @ ....
i zaś ... na nowo ...
ja też tak uważam u mnie temperatura dość wysoko ale zawsze tak mam do 11 dnia a potem zlatuje jak oszalała nie ma co się przejmować ja sobie zawszę powtarzam.....jutro też jest dzień -
karoam wrote:kaaarola- trzymam kciuki za bete
Paula- demonie seksu Mam nadzieję, że uda Wam się właśnie dzięki tej częstotliwości
kto jeszcze testuje w najbliższym czasie?
ja testuje w sobote mozeGośśśka lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
karoam wrote:no to trzymam kciuki Paula
Ja nie testuje nigdy- zawsze czekam na spodziewany termin @ i ta cholera mnie nie zawodzi i przyłazi A wcześniej niż spodziewana @ to chyba nie ma sensu testować prawda?
Karoam - u mnie tak samo, niezawodność mojej @ jest przerażająca, nie dała jeszcze zatestować bo zawsze przychodzi o czasie...
Wcześniej lepiej nie testować, ale wiadomo jak jest z tą kobiecą cierpliwością
Paula - trzymam kciuki
Karola - wg ovu u Ciebie 11dpo więc za wcześnie żeby kreski były wyraźne. Najważniejsze, że II kreski są Jutro będzie potwierdzenie przez betękaroam lubi tę wiadomość
-
kaaarola88 wrote:póki co nie-dziekuje,ale zapewne i tak nic nie bedzie,jakby miało byc to wyszłyby 2 wyrazne kreski a nie:
Wierzę że wszystkim nam się uda,zobaczycie kobitki:D
Kaaarola88 test ciazowy jest pozytywny jak pojawi się nawet slaba kreska, więc chyba możesz się już cieszyć -
nick nieaktualnyGośśśka wrote:karoam wrote:kaaarola- trzymam kciuki za bete
Paula- demonie seksu Mam nadzieję, że uda Wam się właśnie dzięki tej częstotliwości
kto jeszcze testuje w najbliższym czasie?
ja w poniedziałek jak tempka się utrzyma
Gosiu Twój wykresik jest baaaaaaardzo obiecujący
trzymam kciukasy za Ciebie i oczywiście za wszystkie staraczki, testujące -
nick nieaktualnykaroam wrote:no to trzymam kciuki Paula
Ja nie testuje nigdy- zawsze czekam na spodziewany termin @ i ta cholera mnie nie zawodzi i przyłazi A wcześniej niż spodziewana @ to chyba nie ma sensu testować prawda?
Ja też nie testuję
Wyznaję tą zasadę co Ty -
nick nieaktualny