X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mrowwwka wrote:
    woooww a gdzie mozna wyczytac o tym braku objawow? :D moze cos w tym jest... ja w poprzednich cyklach przerabialam chyba wszystkie z mozliwych objawow ciazowo miesiaczkowych heh wiec teraz jak jestem a objawow brak to super hiper swietnie! :) Dziewczyny wszystkim nam sie uda musimy mocno w to wierzyc a ja za kazda z Was trzymam kciukasy!! :)

wiesz tutaj na forach dziewczyny które mówią że nie mają objawów parę dni później mają zielone kropeczki :),do czwartego czy piątego tyg raczej nie ma się objawów,jedynie bóle przypominające miesiączkę i podwyższona temperaturę ciało potrzebuje trochę czasu by przygotować się na zmianę która w nim zachodzi :) :) więc się nie stresuj i bądź dobrej myśli :)

martula lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki mam pytanie,kiedy najlepiej pójść na bete? po spodziewanej @ czy można też przed?pytam się z ciekawości bo nigdy nie robiłam sobie tych badań (tak to się fachowo nazywa ? :P )i ile one kosztują prywatnie? bo mieszkam na co dzień w Norwegii i nie jestem ubezpieczona w Polsce

relgl6d8fxp9gav7.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika - gratulacje! Coś te krechy wciąż takie nieśmiałe na testach ale krechy to krechy ;)

Mrooowka - wciąż trzymam kciuki :)

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula81 wrote:
    Cześć dziewczyny. Jak pomysle, że jutro już do pracy to płakać się chce. Piersi bola nadal, spac się chce i zaparcia zaczynaja dokuczać. Na szczęście nie wymiotuje jak na razie.
    Trzymam za Was kciuki i przesyłam fluidki :-)

Anula tęsknimy za Tobą :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje wszystkim ktorym sie zazielenilo ;) mam nadzieje ze bociek do mnie tez niedlugo dotrze ;)

Gośśśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa- krecha słaba :) ale mocniejsza niz kilka dni temu :)
    Trzymam za Was wszystkie kciuki. Mam nadzieje ze i Wam sie uda!!

Gośśśka, martula, aisa lubią tę wiadomość

• Kropka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika gratulacje :)

Anika321 lubi tę wiadomość

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:

Z całego serca gratuluję!

Anika321 lubi tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Anula81 Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniaka Gratulacje! Gosiaczku jestem obecna. Siedzę jeszcze w pracy, zasypiam na stojąco to dopiero początek a co będzie dalej. W pracy jeszcze nic nie mówiłam czekam do usg czyli do 18 kwietnia.
    Trzymam za Was kciuki kobitki. Ah miałam Wam polecić Androvit dla waszych mężczyzn, ja mijemu podawałam i może dzięki temu jest fasoleczka, zawsze warto sprawdzić hihi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 18:49

Gośśśka, Anika321 lubią tę wiadomość

913ff6ae1e30f961f9433a46393b824c.png
    9ewnskjoj2ru31nq.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula81 wrote:
    Aniaka Gratulacje! Gosiaczku jestem obecna. Siedzę jeszcze w pracy, zasypiam na stojąco to dopiero początek a co będzie dalej. W pracy jeszcze nic nie mówiłam czekam do usg czyli do 18 kwietnia.
    Trzymam za Was kciuki kobitki. Ah miałam Wam polecić Androvit dla waszych mężczyzn, ja mijemu podawałam i może dzięki temu jest fasoleczka, zawsze warto sprawdzić hihi.

słońce nie przemęczaj nam się tam za mocno teraz jesteś najważniejsza ty i bobas :) :) :) masz tam na siebie uważać! :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)

1usaej28ly44zrzp.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj karoam :) i wszystkie dziewczyny :)

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :)

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki ja już od 8 na owu siedzę,czy to aby nie uzależnienie hihiihiih :P

relgl6d8fxp9gav7.png
  • darijka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:

czułam po kościach, że jesteś w ciązy :) gratulacje!!!!!!!

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :) <3 Ja nie wytrzymalam i zrobilam test oczyiwscie negatywny ... Zadne zaskoczenie ... coz....

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Hej kobietki :) <3 Ja nie wytrzymalam i zrobilam test oczyiwscie negatywny ... Zadne zaskoczenie ... coz....

Ja myślę, że za wcześnie go zrobiłaś. Powtórz za kilka dni bo wykres jest bardzo ładny. Wciąż trzymam kciuki!! :)

Paula90 lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Paula90 wrote:

Ja myślę, że za wcześnie go zrobiłaś. Powtórz za kilka dni bo wykres jest bardzo ładny. Wciąż trzymam kciuki!! :)

Hmmm zobaczymy... wybieram sie 8 do gina w Polsce wiec moze juz zdam sie na niego :) Moze zobacze fasolke a moze nie ... ;)

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie pytanie otoz jak długo może wystepowac sluz plodny(rozciagliwy)??? CZy jest możliwe żeby był 5 dni z rzedu???

• kaaarola88 Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki na pewno będzie okej:)

kaaarola88
‹‹ 170 171 172 173 174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ