Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mrowwwka wrote:woooww a gdzie mozna wyczytac o tym braku objawow? moze cos w tym jest... ja w poprzednich cyklach przerabialam chyba wszystkie z mozliwych objawow ciazowo miesiaczkowych heh wiec teraz jak jestem a objawow brak to super hiper swietnie! Dziewczyny wszystkim nam sie uda musimy mocno w to wierzyc a ja za kazda z Was trzymam kciukasy!!
wiesz tutaj na forach dziewczyny które mówią że nie mają objawów parę dni później mają zielone kropeczki ,do czwartego czy piątego tyg raczej nie ma się objawów,jedynie bóle przypominające miesiączkę i podwyższona temperaturę ciało potrzebuje trochę czasu by przygotować się na zmianę która w nim zachodzi więc się nie stresuj i bądź dobrej myślimartula lubi tę wiadomość
-
dziewczynki mam pytanie,kiedy najlepiej pójść na bete? po spodziewanej @ czy można też przed?pytam się z ciekawości bo nigdy nie robiłam sobie tych badań (tak to się fachowo nazywa ? )i ile one kosztują prywatnie? bo mieszkam na co dzień w Norwegii i nie jestem ubezpieczona w Polsce
-
Anula81 wrote:Cześć dziewczyny. Jak pomysle, że jutro już do pracy to płakać się chce. Piersi bola nadal, spac się chce i zaparcia zaczynaja dokuczać. Na szczęście nie wymiotuje jak na razie.
Trzymam za Was kciuki i przesyłam fluidki
Anula tęsknimy za Tobą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniaka Gratulacje! Gosiaczku jestem obecna. Siedzę jeszcze w pracy, zasypiam na stojąco to dopiero początek a co będzie dalej. W pracy jeszcze nic nie mówiłam czekam do usg czyli do 18 kwietnia.
Trzymam za Was kciuki kobitki. Ah miałam Wam polecić Androvit dla waszych mężczyzn, ja mijemu podawałam i może dzięki temu jest fasoleczka, zawsze warto sprawdzić hihi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 18:49
Gośśśka, Anika321 lubią tę wiadomość
-
Anula81 wrote:Aniaka Gratulacje! Gosiaczku jestem obecna. Siedzę jeszcze w pracy, zasypiam na stojąco to dopiero początek a co będzie dalej. W pracy jeszcze nic nie mówiłam czekam do usg czyli do 18 kwietnia.
Trzymam za Was kciuki kobitki. Ah miałam Wam polecić Androvit dla waszych mężczyzn, ja mijemu podawałam i może dzięki temu jest fasoleczka, zawsze warto sprawdzić hihi.
słońce nie przemęczaj nam się tam za mocno teraz jesteś najważniejsza ty i bobas masz tam na siebie uważać! -
nick nieaktualny
-
Paula90 wrote:Hej kobietki Ja nie wytrzymalam i zrobilam test oczyiwscie negatywny ... Zadne zaskoczenie ... coz....
Ja myślę, że za wcześnie go zrobiłaś. Powtórz za kilka dni bo wykres jest bardzo ładny. Wciąż trzymam kciuki!!Paula90 lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Paula90 wrote:Hej kobietki Ja nie wytrzymalam i zrobilam test oczyiwscie negatywny ... Zadne zaskoczenie ... coz....
Ja myślę, że za wcześnie go zrobiłaś. Powtórz za kilka dni bo wykres jest bardzo ładny. Wciąż trzymam kciuki!!
Hmmm zobaczymy... wybieram sie 8 do gina w Polsce wiec moze juz zdam sie na niego Moze zobacze fasolke a moze nie ...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4