Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropka wrote:Ja nie miałam żadnych objawów tylko bolące piersi (ale przed okresem też takie miałam). Jutro się wyjaśni, powodzenia
objawy....hmm.....ja już wiedziałam czego szukać ale nie chcialam sie zbytnio nastawiać...no i myślalam że to może lutek tak na mnie dziala...
objawy- najbardziej dokucza macica i cycki ojj nawet piżama przeszkadza poza tym wydęło mnie...chyba moje jelita nie lubią tej sytuacji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2013, 11:22
-
Mrowwwka wrote:chyba osiwije do jutra mnie nawet piersi nie bola no moze troszke.. ale to moze przez luteine nie mam zadnych dolegliwosci
ja tez biorę luteinę i ja własnie myślałam,że to może przez nią mam takie a nie inne dolegliwości....ale każdy organizm jest inny.
no to trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Anika321 wrote:Hej kochane?
jak tam ostatni dzien swiat mija??
Ja jutro tez testuje o ile @ nie przyjdzie
Mrowwwka-trzymam mocno kciuki!!
Anika321trzymam kciuki! Ja chciałabym wrzucić na luz, ale niestety ciągle myślę czy się uda w tym cyklu. Termin @ mam na 8.04. Po owulce zaczynamna ulicy zwracać większą uwagę na dzieci i wózki Zaczyna mi odpalać . -
Cześć dziewczyny. Jak pomysle, że jutro już do pracy to płakać się chce. Piersi bola nadal, spac się chce i zaparcia zaczynaja dokuczać. Na szczęście nie wymiotuje jak na razie.
Trzymam za Was kciuki i przesyłam fluidkiaisa, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anika321 wrote:Znowu slabizna wszyszla.mocniejsza niz wostatnio ale slaba myslicie ze jak kupie o czulosci 10mlu to bedzie lepiej widac niz przy 25mlu?
Zawsze warto spróbować Trzymam kciuki aby ta "słabizna" była szczęśliwa
Mrowwwka- a jak u Ciebie?
No i dzień dobry oczywiście -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka robilam test sikanay dzis rano i wyszedl negatywny i to mnie zniechecilo ;( skoro lekarz kazal mi betowac dopiero 5 to chyba sie wstrzymam jednak chociaz juz sama nie wiem zreszta ja przed okresem zawsze nic nie wiem jestem jak sierota napalam sie na cos za chwile mi przechodzi moj maz oszaleje ze mna jak to jednak ciaza bo takie moje zachowanie i humory chyba potrwaja narazie mam wszystko gdzies co ma byc to bedzie
Anika gratuluje Ci ale po prostu pedz na beteMrowwwka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny