Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:00
Poziomka92 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Trzymam kciuki
Poziomka92 lubi tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Poziomka92 wrote:Dziewczyny musimy podwyższyć frekwencję w drugiej połowie marca, bo jak na razie to widzę same serduszka w pierwszej połowie, oby @ nie przyszły!
Mi można dopisać serduszkokasiakasia11, Nera1986, Agafiga, Poziomka92, becia1982 lubią tę wiadomość
-
A ja byłam na kolejnym usg z monitoringu. Myślałam że już po owulacji a tu w obu jajnikach pęcherzyki - 21mm i 24mm
kasiakasia11, Agafiga, Poziomka92, becia1982 lubią tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pocieszę was, u mnie dziś plamienie, także w najbliższych godzinach też przyjdzie @
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Mam pytanie do dziewczyn, które miały monitoring. Kiedy najlepiej wybrać się na kolejne usg? Byłam wczoraj, 17dc, pęcherzyki 21mm i 24mm. Lekarz powiedział żeby przyjechać w środę/czwartek. Jak pojadę w środę to wiadomo że będzie bardziej na bieżąco, ale jeśli pęcherzyki nie pękną to będę musiała przyjechać tez w piątek, a wiadomo to dodatkowo wydana kasa. A jak przyjadę w czwartek to w piątek już raczej nie będzie takiej potrzeby.
Co byście zrobiły? Wiadomo że trzeba monitorować regularnie ale tez kwestia kasy. Kolejne usg będzie już czwartym w tym cyklu. Cykl mam stymulowany clo, od wczoraj wieczorem biorę Duphaston.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 12:54
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Gula wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które miały monitoring. Kiedy najlepiej wybrać się na kolejne usg? Byłam wczoraj, 17dc, pęcherzyki 21mm i 24mm. Lekarz powiedział żeby przyjechać w środę/czwartek. Jak pojadę w środę to wiadomo że będzie bardziej na bieżąco, ale jeśli pęcherzyki nie pękną to będę musiała przyjechać tez w piątek, a wiadomo to dodatkowo wydana kasa. A jak przyjadę w czwartek to w piątek już raczej nie będzie takiej potrzeby.
Co byście zrobiły? Wiadomo że trzeba monitorować regularnie ale tez kwestia kasy. Kolejne usg będzie już czwartym w tym cyklu. Cykl mam stymulowany clo, od wczoraj wieczorem biorę Duphaston.
cześć , ja jeszce nie bralam clo ,bo czekam ,ale ja bym pojechała jednak w środę ,bo lepiej niech bedzie za wczesnie na stwierdzenie czy pecherzyki pękają niz za pózno i już pekły , ale ja to ja sama jeszce nie byłam na monitoringuGula lubi tę wiadomość
-
w ogóle wczoraj dopadł mnie jakiś dół ,niby wczoraj 35 dc powinna pojawić się @ ,nic z tego ,od piatku biore po 1 tabletce dupfastonu i zamiarzam do dziś i odstawic może łaskawie przyjdzie ,teścior oczywiscie robiłam i a jak ,biel nad bielą ,załamałam się trochę ,ponaddto dowiedzialam się że jedna znajoma w ciaży ,a druga też ale z bliżniakami , nie to że nie cieszę się czyimś szczęściem ,a daj im panie Boże ,ale jest mi smutno bo ja już ponad dobry rok się staram i nic ,a tutaj sex=dziecko ,napewno wiecie o co mi chodzi
-
Gula wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które miały monitoring. Kiedy najlepiej wybrać się na kolejne usg? Byłam wczoraj, 17dc, pęcherzyki 21mm i 24mm. Lekarz powiedział żeby przyjechać w środę/czwartek. Jak pojadę w środę to wiadomo że będzie bardziej na bieżąco, ale jeśli pęcherzyki nie pękną to będę musiała przyjechać tez w piątek, a wiadomo to dodatkowo wydana kasa. A jak przyjadę w czwartek to w piątek już raczej nie będzie takiej potrzeby.
Co byście zrobiły? Wiadomo że trzeba monitorować regularnie ale tez kwestia kasy. Kolejne usg będzie już czwartym w tym cyklu. Cykl mam stymulowany clo, od wczoraj wieczorem biorę Duphaston.Gula lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Abi90 chyba masz rację co do nastroju powiązanego z pogodą, normalnie mam dzisiaj dzień wyjca, najchętniej bym siadła gdzieś w kąd i rozryczała się tak na maxa, ale niestety jestem inna pomarudzę po smecę, przyjdzie @ i znów od nowa z nadzieją że tym razem to będzie to i tak w kółko. Kurła ja chcę wiosnę wtedy nie mam tak czasu na analizowanie czy to już jest to.