Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 łącze się w bólu. Mnie też dzisiaj przywitała @.
Nowy cykl nowe nadzieje.
Tym którym się udało gratuluję. Za resztę trzymam kciukiAgafiga, Wik89, anna1990, Malamia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny napiszcie mi co komu oznaczyć w tabelce bo ja tak tutaj na bieżąco ostatnio nie jestem. Z mężem postanowiliśmy, że jeszcze jutro zrobię test i jak on wykaże cień to w poniedziałek koniecznie na betę pójdziemy. Chociaż i tak mam niskie temperatury więc ciążą raczej nie wchodzi w grę i po prostu zamiast miesiączki pod postacią krwawienia była pod postacią plamienia.
-
Nera1986 wrote:myślę,że może być za wcześnie . Mnie wcześniej jak dzień po terminie @ nigdy nie wyszła druga kreska a koleżance 14dpo nie wyszedł a 16dpo wyszedł i test i beta 78 . Spróbuj poczekać do dnia @ Może jeszcze wszystko się zdarzyć czego Ci życzę Ja jutro mam 10dpo i zatestuje sobie na bogato 4 dni przed terminem @ (owulacje miałam 13.03 potwierdzoną monitoringiem)
Dzisiaj tez biel. Juz powoli tracę nadzieje. Lekarz kazał mi w zrobić betę 26 03 dopiero ale jakaś zrezygnowana jestem juz. Może rzeczywiście za wcześnie jeszcze -
nick nieaktualnyA to film dla tych które zadają sobie pytanie "Czy można zaplanować płeć dziecka? - https://www.youtube.com/watch?v=caZo4Q6uqmc
Naukowy Bełkot jak zawsze mądrze prawi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 10:44
Salome lubi tę wiadomość
-
Mam wyniki 11-12 dpo
Beta - 33,6 mUl/ml
Progesteron - 14 ng/ml
Tsh- 1,55
Powtórzę w poniedziałek, bo nadal nie wierzę...Beti82, Salome, taka_mama, Słoneczko123, OlivkowaMama, Pani Ciasio, Nera1986, Agafiga, Ana_33, Paulina Nessa, kasiakasia11, Malamia, Zlaania1 lubią tę wiadomość
-
Iga suuuper!
Gratka no to piąteczka Oby kolejny cykl był dla Ciebie szczęśliwy! Ja w tym cyklu raczej odpuszczam bo mam mieć badanie hsg, no ale zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie
Ladinola trzymam kciuki, żeby jednak coś tam się wykluwało u Ciebie!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyniestety dziewczyny mi też się nie udało ;(
robiłam test z rana a teraz dostałam okres... mam dość ;/
nie wiem czy jest sens podchodzic do 4 juz IUI i czy nie lepiej już iść w kierunku in vitro?
lekarz mówi aby jeszcze raz spróbować ale ja mam jakieś mieszane uczucia.
a swoją drogą wiecie może ile czasu potrzeba aby przygotować się do tego zabiegu? w sensie leki zastrzyki itd itp. ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna1990 wrote:Właśnie też otwieram winko z teściowa. To był z jej strony taki test czy mogę pić ha ha
Spodziewała się zapewne innej odpowiedzi
Ha ha ... a te teściowe. ...bez nich życie było by nudne !anna1990, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
-
PerAsperaAdAstra wrote:Dzisiaj tez biel. Juz powoli tracę nadzieje. Lekarz kazał mi w zrobić betę 26 03 dopiero ale jakaś zrezygnowana jestem juz. Może rzeczywiście za wcześnie jeszcze
Tule wszystkie ,którym się w tym cyklu nie udało i powodzenia w następnym nie poddawajcie się !
A za resztę testujących mocne kciuki !
U mnie 25.03 powinien pojawić się spadek tempki. Dziś 10dpo test negatywny i czuje po sobie ,że raczej 100% nieomylnyW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Zebrałam się rano na odwagę i teraz nie wierzę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/306ee9f61cd9.jpgSalome, Słoneczko123, Agafiga, taka_mama, Paulina Nessa, Iga66, Nera1986, OlivkowaMama, Gratka, Beti82, Gula, Iza, kasiakasia11, Pani Ciasio, Malamia, Zlaania1 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje! Piękna kreska! Owulacja chyba jednak była wcześniej2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny