Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgafiga wrote:Ja juz tez po i nie bardzo wiem co myśleć... w poniedziałek znowu beta i z wynikami do szpitala na dokladniejsze usg. Macica czysta, jajniki tez... szpital dlatego ze boi się czy to nie pozostałości nie po biochemicznej a pozamacicznej! I tutaj o mało z krzesła nie spadłam.
Jedyny pozytyw to to że torbiel przez 2 tyg się wchlonela...
Dziewczyny które miały ciążę pozamaciczna, czy was coś bolało? Bo ja nic nie odczuwam, żadnego bólu, żadnego rwania... no nic. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 12:59
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Hej dziewczyny ja dzisiaj mam 30 dzień cyklu ( cykle 28/29 dniowe ) , bóle brzucha się pojawiają od wczoraj jak zawsze w pierwsze dni miesiączki a tutaj cisza ....
Miałam monitoring 25dc pęcherzyk 20mm ze śladem płynu w zatoce douglasa , duphaston brałam do 26 dc.....
Wcinam jak szalona i co chwile jestem głodna , obecnie jestem w pracy do 8 rano i na myśl o testowaniu mam stres ;((
Pierwsza ciąża 🤰🏽
Termin 17 luty 2020 ❤️ -
Xjoanna wrote:Hej dziewczyny ja dzisiaj mam 30 dzień cyklu ( cykle 28/29 dniowe ) , bóle brzucha się pojawiają od wczoraj jak zawsze w pierwsze dni miesiączki a tutaj cisza ....
Miałam monitoring 25dc pęcherzyk 20mm ze śladem płynu w zatoce douglasa , duphaston brałam do 26 dc.....
Wcinam jak szalona i co chwile jestem głodna , obecnie jestem w pracy do 8 rano i na myśl o testowaniu mam stres ;((
Czym się denerwujesz? Testuj jak długo się starasz ? -
PerAsperaAdAstra wrote:Czym się denerwujesz? Testuj jak długo się starasz ?
Tak żeby się starać to pierwszy cykl , poszłam na badania i monitoring żeby wiedzieć czy wszystko dobrze .
A o dziecku marze odkąd pamietam stąd ten stres zapewneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 21:21
Pierwsza ciąża 🤰🏽
Termin 17 luty 2020 ❤️ -
Xjoanna testuj testujmy rano razem
Gratka no to szkoda ale moze moze sie nie rozkreci!
No ja mam jutro testowac ale to bedzie pewnie 12dpo (pewna nie jestem bo nie mierzylam temp w tym cyklu) i jakos sie boje troche.. no ale jak nie stchórzę to zatestujęII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:Xjoanna testuj testujmy rano razem
Gratka no to szkoda ale moze moze sie nie rozkreci!
No ja mam jutro testowac ale to bedzie pewnie 12dpo (pewna nie jestem bo nie mierzylam temp w tym cyklu) i jakos sie boje troche.. no ale jak nie stchórzę to zatestuję
Taka formalność. Żeby przypieczetowac porażkę nr2.
Trzymam kciuki za pozostałe testujące czekam na wieści jutro 😘✊ -
Dziewczyny ja w tym m-cu w ogóle się nie wpisałam i odpuściłam bo mieliśmy ślub cywilny, wyjazd i budowę.
Wczoraj miałam 9dpo i... jeśniutka kreseczka na teście, a nawet dwóch
Dzisiaj rano 10 dpo kreska dobrze widoczna rozowiutka
Niestety nie wstawie bo mąż zabrał że sobą do pracy z radości
Jutro idę na bete.
Mam nadzieję że maleństwo zagości już na całe 9 miesięcy, ale boję się jeszcze cieszyć
W tym m-cu faktycznie wyluzowalismy + vit D 4000 jd dla mnie i mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 06:13
Słoneczko123, Wik89, Pani Ciasio, taka_mama, Salome, Nera1986, OlivkowaMama, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Iga66 wrote:Dziewczyny ja w tym m-cu w ogóle się nie wpisałam i odpuściłam bo mieliśmy ślub cywilny, wyjazd i budowę.
Wczoraj miałam 9dpo i... jeśniutka kreseczka na teście, a nawet dwóch
Dzisiaj rano 10 dpo kreska dobrze widoczna rozowiutka
Niestety nie wstawie bo mąż zabrał że sobą do pracy z radości
Jutro idę na bete.
Mam nadzieję że maleństwo zagości już na całe 9 miesięcy, ale boję się jeszcze cieszyć
W tym m-cu faktycznie wyluzowalismy + vit D 4000 jd dla mnie i męża
Gratulacje
Ja wciąż się boję czy już testować czy jednak poczekać co najmniej do terminu miesiączkiIga66 lubi tę wiadomość
-
Lilkaa wrote:Gratulacje
Ja wciąż się boję czy już testować czy jednak poczekać co najmniej do terminu miesiączki
Testuj i dawaj znać ! Ja też mam dylemat..ja mam dziś 10dpo i strasznie się boje..wczoraj z ciekawości zrobiłam nie z porannego moczu i po 6 min coś tam widziałam ale jak się dobrze przyjrzałam. ..także stres jest... -
Hej, a ja nie testuję wcześniej, czekam spokojnie do czwartku, ja jeszcze dwa dni biorę Primolut-Nor, przez cały cykl Ovarin i zobaczymy co się okaże 27 marca, ale chyba znowu nic z tego... .
Dziś bym zaspała do pracy, w ostatniej chwili się zebrałam. Zauważyłam, że jak na początku miesiąca tyle serduszek się posypało, to teraz cisza, Iga66 gratulacje, może znowu zapoczątkujesz seduszkowy cyklSalome lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualny
-
Iga66 wspaniale!!! wstaw pozniej foto
Dziewczyny ja jednak jutro zatestuję, czuje ze dzis moze byc za wczesniej jednak.. takze trzymajcie kciuki do jutra prooooszeIga66, Salome, Poziomka92 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Trzymamy kciuki!!
Ladinola, moje serduszko trzeba usunąć ...
Nie wiem, co to było, czemu kreseczki były a teraz ich nie ma... Czekam na @, temperatura spada, więc pewnie lada dzień...Iga66 lubi tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Przed chwilą wysikany
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0507095dfb83.jpgSalome, Cecylia, juudi, Gratka, Jolciaaa, taka_mama, OlivkowaMama, Poziomka92, Ana_33, Gula, Beti82, Zlaania1, Słoneczko123, Wik89, Pani Ciasio lubią tę wiadomość