Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga, pięknie! Gratki!
Iga66 lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:00
Pani Ciasio, ZakręconaOna, Nera1986 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Iga66 wrote:Dziewczyny ja w tym m-cu w ogóle się nie wpisałam i odpuściłam bo mieliśmy ślub cywilny, wyjazd i budowę.
Wczoraj miałam 9dpo i... jeśniutka kreseczka na teście, a nawet dwóch
Dzisiaj rano 10 dpo kreska dobrze widoczna rozowiutka
Niestety nie wstawie bo mąż zabrał że sobą do pracy z radości
Jutro idę na bete.
Mam nadzieję że maleństwo zagości już na całe 9 miesięcy, ale boję się jeszcze cieszyć
W tym m-cu faktycznie wyluzowalismy + vit D 4000 jd dla mnie i mężaIga66 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Iga66 wrote:Dziewczyny ja w tym m-cu w ogóle się nie wpisałam i odpuściłam bo mieliśmy ślub cywilny, wyjazd i budowę.
Jutro idę na bete.
Mam nadzieję że maleństwo zagości już na całe 9 miesięcy, ale boję się jeszcze cieszyć
W tym m-cu faktycznie wyluzowalismy + vit D 4000 jd dla mnie i męża
Iga!!!!
Zaglądam tu już tylko z doskoku, a tu takie wieści z rana!!!
Cudownie!
Tak się cieszę !!!
Iga66 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Iga!!!!
Zaglądam tu już tylko z doskoku, a tu takie wieści z rana!!!
Cudownie!
Tak się cieszę !!!
A tak naprawdę będę się cieszyła dopiero po 3 m-cu.
Ale i tak dużo emocji, mąż wariuje z radości:)
A co u Ciebie, widzę że przygotowania do ìnvitro ?
Też mieliśmy już pojechać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 10:24
-
Jutro idę na bete.
W tym m-cu faktycznie wyluzowalismy + vit D 4000 jd dla mnie i mężaIga66 lubi tę wiadomość
-
Jutro idę na bete.
W tym m-cu faktycznie wyluzowalismy + vit D 4000 jd dla mnie i męża
Gratulacje !!! Ja w tym miesiącu też zero planowania, liczenia dni i wogole nie liczyłm na ten cykl.l,miałam tydzień gości , wyjazd tydzień później . Jedyne co to spojrzałam w kalendarz a dziś 15dc to można się przytulać tym bardziej,że właśnie goście wyjechali. A tu wielka niespodzianka.Iga66 lubi tę wiadomość
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
Iga66 wrote:Beti a co u Ciebie słychać?
Jestem 2 cykl na clo.Pierszy przegwizdałam wrr na wlasne zyczenie .Za pozno pojechalam na monitoring i pecherzyk byl juz za duzy na zastrzyk.Fakt ,ze i tak pękl ale nie mam pewnosci ,ze za duzy juz nie byl.Teraz jade na monitoring w 9 dc pierdziele ...nawet jakbym miala codziennie jezdzic to chce dopilnowac i sprobowac na zastrzyku.
Ja teraz nic nie wyjdzie to musze juz hsg a tu tez problem bo moge sie nie wbić z czasem u mojej gin.Ona tylko okreslone dni w tygodniu robi a swieta podrodze .Po hsg przerwa bo ja bede miala z kontrastem wiec tu musi byc cykl przerwy.A pozniej nie wiem ...Zalezy pewnie od wyniku hsgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 14:51
-
PerAsperaAdAstra wrote:U mnie dziewczyny biel....nie widzę nic..23dc owulka w 13dc potwierdzona monitoringiem..jak myślicie czy to jeszcze za wcześnie ? Załamuje sięW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Beti82 wrote:U mnie lipa haha
Jestem 2 cykl na clo.Pierszy przegwizdałam wrr na wlasne zyczenie .Za pozno pojechalam na monitoring i pecherzyk byl juz za duzy na zastrzyk.Fakt ,ze i tak pękl ale nie mam pewnosci ,ze za duzy juz nie byl.Teraz jade na monitoring w 9 dc pierdziele ...nawet jakbym miala codziennie jezdzic to chce dopilnowac i sprobowac na zastrzyku.
Ja teraz nic nie wyjdzie to musze juz hsg a tu tez problem bo moge sie nie wbić z czasem u mojej gin.Ona tylko okreslone dni w tygodniu robi a swieta podrodze .Po hsg przerwa bo ja bede miala z kontrastem wiec tu musi byc cykl przerwy.A pozniej nie wiem ...Zalezy pewnie od wyniku hsg
Beti, a w jakim dc miałaś pierwszy monit, że przeoczylas?
Ja w tym cyklu idę dopiero w 13 dc i nie wiem czy to nie za późno?Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Koło 29 dni, chociaż w ostatnich cyklach było dłużej. Przeważnie mam owu koło 12-13 dc, ale w ostatnim cyklu na klomifenie w 12 dniu cyklu miałam dwa pęcherzyki 17 mm i lekarz chciał podawać pregnyl dzień później, no ale ponieważ nie chciałam sama go aplikować, to dostałam tego samego dnia.
Niestety nie mam możliwości iść do lekarza szybciej, niż w 13dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 18:04
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Hej Dziewczynyu mnie @ niestety, jak sie obudzilam bez budzika o 6 to juz wiedzialam ze to to
Trzymam kciuki za pozostale testujace, oby na koniec miesiaca jeszcze jakies serduszka tu wpadly:)
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Pani Ciasio wrote:Beti, a w jakim dc miałaś pierwszy monit, że przeoczylas?
Ja w tym cyklu idę dopiero w 13 dc i nie wiem czy to nie za późno? -
nick nieaktualny