MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia27 wrote:Dziewczyny moje kochane! Widzicie tu coś? Ja chyba tak... Dziś 12 dpo, test facelle, zdjęcie po 3 minutach, co myślicie?
https://zapodaj.net/d7fcc1d45ca6f.jpg.html
Zrobiłam drugi test słupkowy, też widzę kreseczkę słabiutką, ale na zdj trochę słabiej... nie wiem doradźcie, iśc na betę? Jestem trochę w szoku, bo naprawdę to chyba cud!
śliczna !!! graaatki!!!! idz idz na betę07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Tekana wrote:Moj dzisiejszy test powoli zaczynamy się cieszyć szczęśliwa :* :* idę obudzić męża
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12ad855ab059.jpg
Elegancka gratulacje!!!Tekana lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Diamond mega fajny ten Twój kruszek!! niech rośnie zdrowo bo e-ciotki tu czekają na fotki:))
A tak jeszcze mam pytanko. Magda mbc wrzucałaś gdzieś kalkulator testosteronu i SHBG? Bo mam już oba wyniki i nie mogę znaleźć w necie Albo któraś z dziewczyn macie może takiego linka? będę wdzięczna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 10:16
Diamond92 lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Karolcia27 wrote:Dziewczyny moje kochane! Widzicie tu coś? Ja chyba tak... Dziś 12 dpo, test facelle, zdjęcie po 3 minutach, co myślicie?
https://zapodaj.net/d7fcc1d45ca6f.jpg.html
Zrobiłam drugi test słupkowy, też widzę kreseczkę słabiutką, ale na zdj trochę słabiej... nie wiem doradźcie, iśc na betę? Jestem trochę w szoku, bo naprawdę to chyba cud!
Karolcia, ale super! No ewidentna krecha jest! myśle ze już można gratulować :* czekam niecierpliwie na Twoje wyniki bety i mocno trzymam kciuki
Diamond, śliczna fasolinka niech rośnie zdrowo :*
Ja się pochwale przy okazji, ze byłam przedwczoraj u gina i moje bobo machalo już sobie raczkami niesamowity widok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 10:27
ams, Pati88, Ikulinka29, Diamond92, agniecha2101, Almond, pumka1990, Tekana, golonat lubią tę wiadomość
-
Kobietki, ale super !!!
Tekana - jeszcze raz gratulacje ! krecha ciemnieje takze jest dobrze !
Karolcia ! Twoja druga kreske widac na pierwszy rzut oka - jest lepsza niz moja pierwsza, takze beta bedzie piekna !!!
Diamond ale masz ladnego Babelka - smiem twierdzic, ze podobny do Ciebie hehe
Ja dzisiaj ide na kontrole podejrzec nasza Fasolke trzymajcie prosze kciuki, zeby wszystko bylo dobrze, bo sie troszke stresuje...
Milego dnia Laseczki ! :*Diamond92, agniecha2101, 1000, Almond, Tekana lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Gratuluję dziewczyny dwóch kresek z całego serca. Dla mnie niestety nie ma tu na razie miejsca. To nie jest dobry czas na dziecko. Zmykam naprawiać swoje życie. Mimo wszystko przy nim...
Trzymajcie się cieplutko dziewczyny. Pewnie jeszcze kiedyś tu zajrzę. :*
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
nick nieaktualnyHej dziewczyny w ten pochmurny dzień.Pozdrawiam Diamond normalnie strasznie się wzruszylam jak zobaczyłam twoją fasolkę na usg super gratuluję i wszystkim innym którym się udało :-)u mnie bez zmian zapisałam się do innego gina prywatnie ale tylko jak zwolni się miejsce i ktoś odwola wizytę (takie czasy )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 11:12
Diamond92 lubi tę wiadomość
-
MeggiGirl powodzenia ale moim zdaniem robisz sobie krzywdę i tak go nie zmienisz i nie wymusisz od niego aby był inny ... a taki związek gdzie jedna osoba panicznie chce go utrzymać to nie to
Grzechotka, OlivkowaMama, agniecha2101, pumka1990 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualny
-
ams wrote:Pewnie dlatego, ze temperatura nie byla mierzona o tej samej porze, co zawsze
Powinnas mierzyc zawsze o tej samej godzinie:)
Mierzę, zawsze rano, tylko dodaję różnie -
Grzechotka wrote:Mierzę, zawsze rano, tylko dodaję różnie
to jak dodajesz na wykres, to zaznacz godzine, o ktorej mierzylas bo tak, to wyglada jakbys mierzyla raz o 7 a raz o 11
Jesli mierzysz zawsze o tej samej godzinie, to ten skok morze zwiastowac cos dobregoGrzechotka lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
ams wrote:to jak dodajesz na wykres, to zaznacz godzine, o ktorej mierzylas bo tak, to wyglada jakbys mierzyla raz o 7 a raz o 11
Jesli mierzysz zawsze o tej samej godzinie, to ten skok morze zwiastowac cos dobrego
Dzięki, nigdy nie zwróciłam na to uwagi :*ams lubi tę wiadomość
-
Karolcia to nie zaden cien a piekna druga kreska, ktora widac golym okiem:-)!! Beta dzis juz bedzie ładna, gratuluje kochana :****
Meggi trzymaj sie i powodzenia , ale pamietaj że wchodzenie dwa razy do tej samej rzeki nic ni zmieni.
Ams trzymam kciuki za wizyte :***
1000 super, sama nie mogę doczekac sie takiego widoczku:-)! Jak sie macie??
Ja bylam we wtorek na usg i moj babelek ma 0.60 cm i pulsujace serduszko:-)
Grzechotka, Hugolina87, ams, agniecha2101, pumka1990, Diamond92, SMag, KAL, Isaura81, 1000, Ikulinka29 lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualny