MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia27 wrote:Hugolina i Grzechotka trzymam mocno kciuki i zarażam Was :-*
Ineczko dziękuję kochana moja :-* oczywiście, będę tak zaglądać, po świętach pewnie zrobi się luźniej dziękuję, mam już właśnie taki fajny pakiet lekkich ćwiczeń, które dała mi rehabilitantka ale jak boli dość mocno to nie powinno się ćwiczyć, więc muszę zacisnąć żeby i przeczekać. Jak nie ustąpi, to najwyżej wezmę wolne do końca przyszłego tygodnia i będę lezala, właśnie tak z nogami do góry, podkładam takie duże poduchy i też tak spie wyjścia nie ma
Agniecha, mogę wysłać po świętach? Jak się już skończy to całe świąteczne zamieszanie ok:-*👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Hugolina87 wrote:Grzechotka u mnie narazie nic. Ale Juz się nie spodziewam pozytywu. Emocje trochę zgasły..
Dla Ciebie powodzenia
U mnie też biel wizira. Myślę, że mogę już skreślić ten cykl. Mam jeszcze test na jutro i na pojutrze, zrobię, ale gdyby coś to powinnam mieć już choćby cień cienia.
Żegnaj marcu. Zacząłeś się koszmanie (biochemicznie) nie kończysz się też wesoło. -
MARIKA12 wrote:Dziewczyny a ja jestem zalamana plodne juz sa jutro prawdopodobnie ovu a maz dostal jakiegos zapalenia cewki i lipa z bzykanka
No coz bywa..15.08.19r. Wojciech ❤️ -
nick nieaktualnyGrzechotka wrote:U mnie też biel wizira. Myślę, że mogę już skreślić ten cykl. Mam jeszcze test na jutro i na pojutrze, zrobię, ale gdyby coś to powinnam mieć już choćby cień cienia.
Żegnaj marcu. Zacząłeś się koszmanie (biochemicznie) nie kończysz się też wesoło.
Grzechotka to jeszcze może za wcześnie u nas :p hehe wariatki z nas mi dziś temp spadła jakos. Jak odbije to zatestuje za 2 dni bo musze odstawić dupka od wtorku -
Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki :-* oby ten świąteczny czas przyniósł pozytywne wyniki :-* od jutra już przechodzimy na kwiecień? :-*
Chcialam życzyć Wam z okazji tych Swiąt przede wszystkim dużo zdrowia, radości, uśmiechu na co dzień, samych szczęśliwych chwil, aby spełniły się wszystkie Wasze marzenia :-* wierzę w to, że na każdą przyjdzie pora i że każda zobaczy te upragnione II kreseczki :-* Wesołych Świat :-*
Ja od wczoraj kiepskawo się czuje z tymi plecami, gdyby nie one to byłoby super, poza tym już chyba hormony mi się dają we znaki bo on rana to beczalam już z 5 razy o jakieś pierdoly, ogólnie jakiś taki spadek formy mam oby jutro było lepiej :-* całuje Was i ściskam :-*agniecha2101 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Hejo - u mnie dzisiaj bardzo kiepski humor. Na pocieszenie obżeram się właśnie lays zielona cebulka+ toffie fi + tic taci pomarańczowe. Nie ma to jak taką żywnością zacząć nowy dzień. Brawo Ja
ams lubi tę wiadomość
-
Karolcia27 wrote:Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki :-* oby ten świąteczny czas przyniósł pozytywne wyniki :-* od jutra już przechodzimy na kwiecień? :-*
Chcialam życzyć Wam z okazji tych Swiąt przede wszystkim dużo zdrowia, radości, uśmiechu na co dzień, samych szczęśliwych chwil, aby spełniły się wszystkie Wasze marzenia :-* wierzę w to, że na każdą przyjdzie pora i że każda zobaczy te upragnione II kreseczki :-* Wesołych Świat :-*
Ja od wczoraj kiepskawo się czuje z tymi plecami, gdyby nie one to byłoby super, poza tym już chyba hormony mi się dają we znaki bo on rana to beczalam już z 5 razy o jakieś pierdoly, ogólnie jakiś taki spadek formy mam oby jutro było lepiej :-* całuje Was i ściskam :-*
Karolcia i wybrałaś się na betę dzisiaj? -
TaPaT wrote:Karolcia i wybrałaś się na betę dzisiaj?
Hej:) tak, wynik z piątku to 63,5 a z dzisiaj 471:)usia89, Multiwitamina, Marryy, TaPaT, ams lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-