MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
witam. zapraszam wszystkie ktore beda testowaly w marcu. u mnie dzis 11 dpo i pink test czulosc 10 negatywny wiec sie nie ludze na cud i zakladam nowy watek dlatego ze moje cykle wynosza 37 dni
Migotka24 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ja jakby co tez bede testować dopiero w marcu (kiedy dokładnie to jeszcze nie wiem) bo ten cykl bezowulacyjny a @ dopiero na 8 lutego... także póki co tylko informacyjnie się zgłaszam co by nam z długimi cyklami raźniej było
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Proszę mnie wpisać na 04.03., walczę dalej
Trzymam kciuki za same pozytywne testy!rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
staraczka24 wrote:witam. zapraszam wszystkie ktore beda testowaly w marcu. u mnie dzis 11 dpo i pink test czulosc 10 negatywny wiec sie nie ludze na cud i zakladam nowy watek dlatego ze moje cykle wynosza 37 dni
Staraczka, a czemu masz takie długie cykle? Masz diagnozę?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dobry
Pamiętam ze miałam założyć post ale zapomniałam hasła do konta. Staraczka dziękuję za założenie jesteś kochana :*
Ja 22.02 będę testować bo chociaż nie stosujemy antykoncepcji tylko stosunek przerywany który nie daje 100% pewności.
Wiec póki co będę wam kibicować i pocichutku podczytywac :* -
nick nieaktualnyWitam się z wami staraczki.
Jestem mamą 2 szkrabów .
Z mężem staramy się o trzecie szczęscie. Szczerze mówiac można powiedzieć że dopiero zaczynamy - nie liczę tego miesiąca gdyż decyzja została podjęta koło 15.02.
Po urodzeniu córeczki mam strasznie nie regularne cykle i cieżko mi powiedzieć kiedy owu będe miała. Kiedyś starajac się o drugie dziecko miałam tutaj konto dlatego postanowiłam znowu wrócic aby obserwowac . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypatkaaxx28 wrote:Hej wszystkim chciałam dołączyć do Waszego grona @ wypada na 3.03. Chcemy z mężem postarać się o 2 dzidziusia.. na razie to nie są jakieś starania straszne ale stosujemy stosunek przerywany więc rożnie może być..
Ja z moim mężem po pierwszej ciązy stosowaliśmy tylko i wyłącznie przerywany i wpadki nie było a trwało to cały rok potem zaplanowana druga ciąża i po drugiej póki co wpadki też nie było od połowy lutego już nie stosujemy przerywanego chcąc zajsc po raz trzeci
Niby przerywany to żadna metoda anty ale nie wiem w takim razie dlaczego tak dużo osób stosuje ten rodzaj seksu i nie wpada ;p -
Katsu ja powiem tak nigdy w taki sposób nie współżyliśmy ale chcemy mieć drugie dziecko tylko czeka nas wizyta u lekarza 8 marca żeby się zapytać czy możemy tak na 100 % zacząć się starać.... dlatego tak wymyśliliśmy sobie stosowanie takiej "metody antykoncepcyjnej"patkaaxx
-
nick nieaktualny