Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne MARCOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natala1906 jak tam u ciebie sprawa ? Wyjasniło się ?
    Witam laseczki ;)
    U mnie 5 dzień cyklu jeszcze tak max 2 dni i @ sobie pójdzie wtedy czas na starania :)
    Dzisiaj mamy piękną pogode mega słoneczną chociaż nie za ciepło to i tak miło na sercu kiedy w okna słoneczko zagląda...
    Robiłam dzisiaj moim dzieciom sesyjkie w domciu hihi.
    Mogę sie pochwalić zdjęciem jakimś jeśli któraś chciałaby zobaczyc ;)

• OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie :) moja ani chwili nie usiedzi więc ciężko zrobić zdjecia. Niedługo zbliża się roczek i będę kombinowac ale co z tego wyniknie to nie wiem :)

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka u mnie testowanie 5.03. ;)

Katsu, futuremama, Paula. lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm im mniejsze mysle tym łatwiej jest zrobic zdjecia :D Moje tez nie zawsze mają ochote chwile w miejscu byc aby zrobić zdjecie tak wiec wymyslam jakąs zabawe aby zaangażować do pozowania hihi :)

Oto jedno z kilku zdjęć które dzisiaj udało mi się zrobić

https://zapodaj.net/0926e4877cdcd.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 12:47

Meridian, Mordeczka lubią tę wiadomość

• Natala1906 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katsu wrote:
    Natala1906 jak tam u ciebie sprawa ? Wyjasniło się ?
    Witam laseczki ;)
    U mnie 5 dzień cyklu jeszcze tak max 2 dni i @ sobie pójdzie wtedy czas na starania :)
    Dzisiaj mamy piękną pogode mega słoneczną chociaż nie za ciepło to i tak miło na sercu kiedy w okna słoneczko zagląda...
    Robiłam dzisiaj moim dzieciom sesyjkie w domciu hihi.
    Mogę sie pochwalić zdjęciem jakimś jeśli któraś chciałaby zobaczyc ;)

Hej dziewczyny, no ja nadal czekam czy @ przyjdzie. Jeśli dziś jej nie będzie i jutro rano też nie to zrobię test.

Katsu lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natala1906 wrote:
    Hej dziewczyny, no ja nadal czekam czy @ przyjdzie. Jeśli dziś jej nie będzie i jutro rano też nie to zrobię test.

Czekam w takim razie na jutrzejszy dzień.
    A tempka jak wygląda ? spada czy siedzi u góry ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Hejka u mnie testowanie 5.03. ;)
    Trzymak kciuki..
    Odwiedziłam twój wykres... bez owulacyjny ?

• Natala1906 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie wiem jak tempka bo jestem u mamy i zapomniałam termometru albo jakoś mi znikł...

Katsu lubi tę wiadomość

• OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katsu wrote:
    Hm im mniejsze mysle tym łatwiej jest zrobic zdjecia :D Moje tez nie zawsze mają ochote chwile w miejscu byc aby zrobić zdjecie tak wiec wymyslam jakąs zabawe aby zaangażować do pozowania hihi :)

Oto jedno z kilku zdjęć które dzisiaj udało mi się zrobić

https://zapodaj.net/0926e4877cdcd.jpg.html
    Super wyszło! Jak u fotografa :)

Katsu lubi tę wiadomość

mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Meridian Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytanko może, któraś wie. Mój cykl, który się skończył trzy dni temu wyglądał dziwnie. Dziwnie temperatury, dziwne objawy ( nie urojone) i nic. Staramy się o siostrę dla małego. Może, któraś się domyśla czemu to tak dziwnie wygląda? Może są tu mamy maluszków i doradzą mi jak mierzyć temperaturę wstając w nocy do małego ( pobudki nieregularne)?

P.s wykres w linku

https://zapodaj.net/2abe57ac81e36.png.html

Katsu lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]qb3cupjyeop1tpt9.png[/link]

Meridian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridian wrote:
    Dziewczyny pytanko może, któraś wie. Mój cykl, który się skończył trzy dni temu wyglądał dziwnie. Dziwnie temperatury, dziwne objawy ( nie urojone) i nic. Staramy się o siostrę dla małego. Może, któraś się domyśla czemu to tak dziwnie wygląda? Może są tu mamy maluszków i doradzą mi jak mierzyć temperaturę wstając w nocy do małego ( pobudki nieregularne)?

P.s wykres w linku

https://zapodaj.net/2abe57ac81e36.png.html

Ja do córeczki nadal wstaje bo jeszcze pije mleko w nocy ;p
    Mierze temp rano jak wstanę - dobrze by było chociaż nad ranem minimum 3h spać nim temp zmierzysz.
    Patrząc na twój wykres u mnie kiepsko widać wolałabym dostać link z komputera niż z telefonu . Rozumiem że @ nadal nie dostałas ? Robiłaś jakieś testy ?

• Meridian Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katsu wrote:
    Ja do córeczki nadal wstaje bo jeszcze pije mleko w nocy ;p
    Mierze temp rano jak wstanę - dobrze by było chociaż nad ranem minimum 3h spać nim temp zmierzysz.
    Patrząc na twój wykres u mnie kiepsko widać wolałabym dostać link z komputera niż z telefonu . Rozumiem że @ nadal nie dostałas ? Robiłaś jakieś testy ?
    Dostałam @. Chociaż miałam wszystkie objawy ciążowe. Jak nigdy. Po ciąży wszystko się pozmieniało. Nie czuję owulacji ( nie mam żadnych bóli), nie czuję kiedy zbliża się @, bo też nic nie boli, nawet piersi. Cykle skróciły się z 26/27 do 23 dni. A do tego temperatura beznadziejna. Czyżby cykl bezowulacyjny?

Meridian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2018, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridian mam tak samo jak ty tez po ciążach nic nie czuję tzn na ovu nigdy nie czułam ale na @ zawsze mialam mega ból prawej nogi...w tym miesiącu ku zdziwieniu mialam wlasnie objawy na @ i nie powiem zdziwiłam się bo tyle miesięcy tych objawów nie mialam a tu nagle kiedy zdecydowalismy się starać o trzecie dziecko pojawiły się objawy zapowiadające @... dziwne te organizmy czlowieka.

Witajcie laseczki wczesnym rankiem :)
    Moja córcia dała w nocy popalić.. nie wiem co jej było jak tylko zdążyłam zamknąc oczy nagle zaczeła płakać, co chwilę się budziła i nie mam pojecia co jej było a nie śpi juz od 4.30 . Teraz leży sobie na podłodze i bawi się samochodem braciszka który spi w sypialni rodziców bo o 4 rano się przebudził i wzieliśmy go do siebie i zasnął dalej. Na 9 idzie do przedszkola wiec dla jego dobra lepiej jak się wyspi.
    Mi wczoraj pod wieczór @ jakby zanikła wiec serduszkowaliśmy w tej luce krwawienia a dzisiaj póki co delikatne plamienie tylko wiec chyba @ już koniec. Można uznać że starania rozpoczynamy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 07:05

• Meridian Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2018, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katsu może jakiś ząbek wychodzi? Choć nie wiem czy w tym wieku jeszcze jakiś brakuje. Moj mały przez trzy dni z rzędu robił nam pobudki co dwie godziny. I okazało się że lada moment bedzie nowy ząb.

Meridian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2018, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wychodzą w tym wieku jesli pozno zaczely wychodzic.. jej wychodzą te tylnie od dluzszego czasu.. no nie wiem bo w ciagu dnia zachowuje sie normalnie i nie placze nie marudzi hmm
    zobacze jak dzis w nocy bedzie moze to bylo jednorazowe od dluzszego czasu ;)

• Meridian Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest tak samo. W dzień wszystko ok, a w nocy płacz. Na szczęście mamy Ibum forte i jedna dawka zdziałała cuda. Zupełnie inne dziecko :-)

Meridian
  • Natala1906 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, chyba pora do was dołączyć. Termin @ na sobotę, ale póki co cisza. Czyli drugi dzień spóźnienia będzie. Test wczoraj wieczorem ok 20 negatywny. Czekam więc do @, jak długo jej nie będzie to pójdę do ginekologa.

Katsu lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katsu wszystko możliwe że bez owu w tym cyklu ale zobaczymy co będzie. ;)

Katsu lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie brzuch pobolewa jak na okres, do tego bolał mnie wczoraj prawy jajnik. No chodź tu już @ :(

Moja córka odkąd skończyła 2 miesiące przesypia całe noce :) Ma dopiero 2 ząbki, może przy kolejnych będzie gorzej znosić, oby nie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 09:52

Katsu lubi tę wiadomość

mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • ignite Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie od dwóch dni też pobolewał jajnik i dziś zaczęło się plamienie więc @ będzie się rozkręcać. Starania nowe więc czas zacząć.Mam nadzieję że ten cykl wiosenny będzie dla Nas wszystkich szczęśliwy.

ignite
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ