MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlivkowaMama szczęsciara miec tak grzecznie spiące nocami dziecko Ja z synkiem miałam jazdy ale on miał problemy z akceptacją mleka z córką poszło gładko ale na mleczko sie jeszcze potrafi obudzić 2-3 razy ma noce w których w ogole sie nie obudzi po mleko a czasami ma tak jak dzisiaj.
Ignite w takim razie nic tylko życzyć udanego testowania i pozytywu w marcuignite lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie proszę wpisać na 19 marca dzień moich urodzin Może sprawi mi mężuś prezencik
Chociaż po obserwacji powinnam @ dostac 3-4 dni wczesniej niż w tym miesiącu czyli w okolicach 17 marca ... jesli się nie pojawi oczywiscie będę testować w dniu urodzin .
-
Dziewczyny, przejrzałam konwersację, uzupełniłam tabelkę na marzec zgodnie z życzeniami. Sprawdźcie, czy wszystko się zgadza i czy o nikim nie zapomniałam.
Jak coś to piszcie. Do środy jestem z Wami, potem zmykam na urlop i pojawię się 12.03, mam nadzieję, że wtedy pozostałe dziewczyny będą wpisywać.
Trzymam kciuki za Wasze ||
Powodzenia!Katsu, Mordeczka, Natalia91!, Naszaa, Diamond92 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMagda mbc a powiedz mi coś a propo tych androgenow jeszcze. Bo spytałam swojego gina na ostatniej wizycie a on do mnie ze "nie wygląda Pani na osobę która może mieć problem z androgenami", czy Twój ginekolog coś podejrzewał czy porostu skierowal Cię na te badania bo tak robi zazwyczaj przez to ze uważa że 70% problemów z zajsciem to androgeny. Mój pytał czy mam problemy z cera, z przetluszczajacymi włosami, czy nietypowym owlosieniem itp. I narazie mnie skierował na krzywą cukrowa I insulinowa. Bo coś podejrzanie wyglądają jajniki.
-
Hejo dziewczyny mamusie i przyszłe mamusie❤️ Dopinam się do waszegoforum . Ja tez należę do grupy starającej się i wieku prawie 40lat . W prawdzie mam już dwie córki ale jakoś życie itp ze jeszcze jedno by się chciałam i ci !!! I wrześniem pierwszy strzał i ciąża .... całe 7 dni i sobie poszła . Poronienie biochemiczne od tego czasu klęska urodzaju. AMH 3,01 cykle stymulowane ClO 2 podejścia i echo . Zdecydowałam się na histeroskopie( okazało się ze miałam zrost w ujściu macicy) rozcięty . Po testach owulacyjnych pozytywnych znów mam nadzieje ze się uda . Nie przypuszczałam ze zajście w ciąże to taki problem
Katsu lubi tę wiadomość
-
Magda-mbc udanego urlopu zycze ja właśnie wróciłam wprawdzie z takiego krótkiego pięciodniowego ale i tak baaardzo się przydał
Js tez mam nadzieje testować w marcu ale dopiero jutro dowiem się czy pęcherzyk pękł i tym samym czy była owu także jutro podam date
Hej Ataga, powodzeniana testowaniu Ja tez bym w życiu nie przypuszczała ze te starania to tyle stresu, bardziej myslalam ze to będzie kupa frajdy a tu dupa... ja jeszcze bez żadnych pociech wiec już bardzo bardzo bym chciała żeby się udało... -
Hugolina87 wrote:Magda mbc a powiedz mi coś a propo tych androgenow jeszcze. Bo spytałam swojego gina na ostatniej wizycie a on do mnie ze "nie wygląda Pani na osobę która może mieć problem z androgenami", czy Twój ginekolog coś podejrzewał czy porostu skierowal Cię na te badania bo tak robi zazwyczaj przez to ze uważa że 70% problemów z zajsciem to androgeny. Mój pytał czy mam problemy z cera, z przetluszczajacymi włosami, czy nietypowym owlosieniem itp. I narazie mnie skierował na krzywą cukrowa I insulinowa. Bo coś podejrzanie wyglądają jajniki.
Mam spoko cerę, włosy też, nie mam dużego owłosienia, jajniki piękne. Przy wzroście170 cm ważę 58kg - wniosek kompletnie nie pasuję do problemów z androgenami. Jedyna rzecz to nieregularne cykle, bo powody mogą być różne i wyszło. Glukoza i insulina niziutkie więc u mnie samo to nic by nie powiedziało, bo nie wyszła mi IO, nie mam też pcos. Także doświadczenie gina, które kolejnym razem okazało się strzałem w 10. On zajmuje się nieołodnością więc pewnie dlatego się nie certoli
Powiedział, że daje mi teraz 3 pełne cykle i jak nie zaskoczę, to widzimy się ponownie.
Dla lepszego powodzenia misji odstawiłam też kompletnie węglowodany. Serio!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 15:59
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Natalia91! wrote:Magda-mbc udanego urlopu zycze ja właśnie wróciłam wprawdzie z takiego krótkiego pięciodniowego ale i tak baaardzo się przydał
Js tez mam nadzieje testować w marcu ale dopiero jutro dowiem się czy pęcherzyk pękł i tym samym czy była owu także jutro podam date
Hej Ataga, powodzeniana testowaniu Ja tez bym w życiu nie przypuszczała ze te starania to tyle stresu, bardziej myslalam ze to będzie kupa frajdy a tu dupa... ja jeszcze bez żadnych pociech wiec już bardzo bardzo bym chciała żeby się udało...💙11.06.2019
💙 05.08.2021