MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:rano, na czco
4dc co do labo to nie wiem.
Idziesz do Fabijańskiego pierwszy raz? On nie lubi, jak się pacjentki same leczą Daj znać koniecznie, co Ci jutro powie
czyli lepiej nie brać wyników? bez sensu bo przeciez pewnie mi je zleci... No okej zobaczymy w czwartek. Wizyta prywatna wiec mam nadzieje, że mnie nie zjedzie za wyniki. Moj M jeszcze w sobote idzie zrobić tą morfologie nasienia bo tego nam brakuje. Sie chłop zmobilizował i sam się zapisał07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
Pati88 wrote:czyli lepiej nie brać wyników? bez sensu bo przeciez pewnie mi je zleci... No okej zobaczymy w czwartek. Wizyta prywatna wiec mam nadzieje, że mnie nie zjedzie za wyniki. Moj M jeszcze w sobote idzie zrobić tą morfologie nasienia bo tego nam brakuje. Sie chłop zmobilizował i sam się zapisał
Nie weź, weź. Coś już mu to powie.
Bardziej mi chodzi o to, że jak ja poszłam 1 raz i zapytał się co biorę i pow., ze ovarin, to mnie okrzyczał On się nie certoli, widać, że ma wiedzę i denerwują go takie rzeczy, ale jest bardzo miły, bardzo młody i bardzo przystojnySimons_cat, Pati88 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:o, a gdzie mieszkasz? Ja mam siostrę w Londynie
U mojego syna w przedszolu juz na fejsie oglosili zeby uważac i że na dniach moga zostac zrobione zmiany czyli zamkniecie przedszkola ale póki co dzisiaj jest jeszcze otwarte A dopiero co zaczeło sypać sniegiem a już panika haWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 08:27
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Katsu wrote:Ja mieszkam jakies 2 h od londynu na dolnej czesci angli tóż przy morzu ;p
U mojego syna w przedszolu juz na fejsie oglosili zeby uważac i że na dniach moga zostac zrobione zmiany czyli zamkniecie przedszkola ale póki co dzisiaj jest jeszcze otwarte A dopiero co zaczeło sypać sniegiem a już panika ha
To też fajnie, moja siostra pokazywała mi kiedyś zdjęcia z wycieczki nad morze, piękne Ona sama też mieszka w fajnej dzielnicy Londynu - HackneyKatsu lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:To też fajnie, moja siostra pokazywała mi kiedyś zdjęcia z wycieczki nad morze, piękne Ona sama też mieszka w fajnej dzielnicy Londynu - Hackney
Ja ogólnie londyn mało znam ;p mój mąż bardziej się orientuje i bez problemu porusza się po Londynie ja bym się zgubiła hehe -
Cześć dziewczyny,
My też wracamy do starań. Po łyżeczkowaniu i konizacji szyjki to 1 testowanie, ale ogólnie 2 podejście. Pierwsze niestety przerwały złe wyniki i konieczność szybkich zabiegów.
Mam nadzieje, że 13 marca będzie tym szczęśliwym.Katsu, Magda - mbc, Pati88, Diamond92 lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Katsu wrote:Ja mieszkam jakies 2 h od londynu na dolnej czesci angli tóż przy morzu ;p
U mojego syna w przedszolu juz na fejsie oglosili zeby uważac i że na dniach moga zostac zrobione zmiany czyli zamkniecie przedszkola ale póki co dzisiaj jest jeszcze otwarte A dopiero co zaczeło sypać sniegiem a już panika ha
Ja kiedyś mieszkałam w Leeds, i raz padał śnieg ale od razu stopnial
Nad morzem to masz fajnie, byłam raz w Scarborough - piękne miejsceWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 08:53
Katsu lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualnyOlivkowaMama wrote:Ja kiedyś mieszkałam w Leeds, i raz padał śnieg ale od razu stopnial
Nad morzem to masz fajnie, byłam raz w Scarborough - piękne miejsce
Fajnie jak jest odpływ bo wtedy jest plaża a tak to kamienie ...Na kamieniach twardo się leży hehe ale nie powiem dzieci mają radosc bo zawsze się wyszaleją.
U nas piwerszy raz snieg spadł i póki co się utrzymuje zobaczymy na jak długo.
1 marca dzieci mają dzień książki wiec do przedszkola przebrany pójdzie o ile nie zostanie zamkniete przez snieg. -
nick nieaktualnyFabijański wręcz nie znosi suplementów i ziół. Nie wierzy w to za bardzo Nie lubi przedstawicieli handlowych wciskających mu suplementy właśnie w stylu Ovarin.
Lekarz świetny, wie co i jak i leczy ze skutkiem.
Przepraszam za wcinanie się w wątek. Wszystkim życzę powodzenia i dwóch kresek!!!Magda - mbc, Pati88 lubią tę wiadomość
-
veritaserum wrote:Fabijański wręcz nie znosi suplementów i ziół. Nie wierzy w to za bardzo Nie lubi przedstawicieli handlowych wciskających mu suplementy właśnie w stylu Ovarin.
Lekarz świetny, wie co i jak i leczy ze skutkiem.
Przepraszam za wcinanie się w wątek. Wszystkim życzę powodzenia i dwóch kresek!!!
Wcinaj się Verita, wcinaj
zawsze to dodatkowa porcja wiedzy!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2021, 16:42
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
czyli cały segregator o przebytych operacjach chorbach itp? ło matko:) dzięki dziewczyny:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 13:23
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2021, 16:42
Pati88 lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Hej dziewczyny, ja już po monitoringu- ku mojej uldze pęcherzyk pękł, ciałko żółte już tylko po nim pozostało, endometrium 15,4 mm wiec prosze o wpisanie mnie do tabeli na 8 marca:) to będzie już 30 dc cyklu i 14-15 dpo wiec chyba powinny już wyjsc II kreski jakby się udało? Oczywiście zakładając pozytywny scenariusz i ze @ wczesniej nie przyjdzie...
Hugolina87, Tekana, agniecha2101, Simons_cat, Diamond92, Migotka24 lubią tę wiadomość
-
No witajcie moje miłe. Jestem nadal tak samo głupia. Jutro spodziewany dzień @. Dzisiaj już nawiedziłam rossmana i zakupiłam test ciążowy. Akurat była promocja. Wahałam się między pudełkiem z dwoma testami, ale...stwiedziłam, że nie będę tak szaleć przed pierwszym.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
MeggiGirl chyba każda z nas to przechodziła, ja ostatnio myślałam o testowaniu mimo, że miałam stwierdzony monitoringiem cykl bezowulacyjny Więc różne głupoty przy tych staraniach przychodzą do głowy nie przejmuj tym się, skoro jutro termin @ to testowanie tuż tuż więc nawet dobrze, że się zaopatrzyłaś
Migotka24 lubi tę wiadomość