MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ikulinka29 wrote:Ja również będę się dzisiaj modlić na czuwaniu w kosciele za was wszystkie staraczki i za Ciebie i twoją fasolke Karolcia27 pozdrawiam
Dziękuję kochana moja :-*
Dziewczynki ja poległam niestety bol pleców jest okropny, leżę z nogami w górze i modlę się, żeby przeszło myślałam kiedyś, że jak będę w ciąży to rwa kulszowa może o sobie dać znać, ale że tak szybko to się nie spodziewałam
Znacie jakieś sposoby na ten bol? :-(Nie mogę się nawet cieszyć z tej fasololiny co do męża to był mega zaskoczony, cieszy się bardzo oczywiście i nie spodziewał się w ogóleKatti lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia27 wrote:Tak, nasze pierwsze i nie ukrywam boję się tego wszystkiego strasznie, tego żeby było wszystko okej i żeby dzidziuś był zdrowy:)
Agniecha 2101 to coś czuję, że razem będziemy się z tym borykać jak chcesz to rozpisze Ci ćwiczenia jakie mi zaleciła rehabilitantka, kiedyś bardzo mi pomogły i dzisiaj też już je robiłam, a są bardzo łatwe:)
Sung dzięki, czyli powiedz mi jasno co mam zrobić? Zamieniać to wszystko co biorę na te metyle ciążowe? Czy zostawić tak jak jest i dodać cholinę, wit C i magnez? Cholina jest dostępna w metylach?
Byłabym bardzo wdzięczna za ćwiczenia z góry Ci ślicznie dziękuję :-*
Ale się narobiłam dziś, padam za to mam mnóstwo pyszności na święta i jajeczka juz pomalowane Jutro już tylko posprzątać i można świętować
Jakie macie dziewczyny plany na te święta?👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Hugolina87 wrote:Grzechotka to ja miałam to samo w aptece z panem farmaceutą. Tez mówi ze chce czuły a on do mnie ze wszystkie mają te 99% ;p to mu powiedziałam ze sa o czułości 10 i 25
Ja mam tylko jeden test. Teraz żałuję że tylko jeden :pGrzechotka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karolcia27 wrote:Dziękuję kochana moja :-*
Dziewczynki ja poległam niestety bol pleców jest okropny, leżę z nogami w górze i modlę się, żeby przeszło myślałam kiedyś, że jak będę w ciąży to rwa kulszowa może o sobie dać znać, ale że tak szybko to się nie spodziewałam
Znacie jakieś sposoby na ten bol? :-(Nie mogę się nawet cieszyć z tej fasololiny co do męża to był mega zaskoczony, cieszy się bardzo oczywiście i nie spodziewał się w ogóle
Tekana Tobie również gratuluje Za reszte trzymam kciukiTekana lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Mnie też boli brzuch ale delikatnie. Tylko u mnie do @ jeszcze jakieś 5 dni. I nie wiem czy to główka pracuje czy faktycznie się coś dzieje.
Mi @ powinna przyjść w środę. -
Hej dziewczyny bardzo bardzo Wam gratuluje :* i mam pytanie miał może mąż którejś z Was prolaktynę powyżej górnej granicy ? czy to może być powód kiepskiego nasienia?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
nick nieaktualny
-
Na bóle pleców w ciąży to można polecić jedynie plastry do tapingu. Brak przeciwwskazań do stosowania a potrafią sporo pomóc. Samemu się można nauczyć kleić.
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Hugolina87 wrote:U mnie niby w czw/pt. Kurde to jescze tyle czasu a ja już myślę o tym żeby jutro zacząć sikac
Sikaj ze mną!Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
Hugolina i Grzechotka trzymam mocno kciuki i zarażam Was :-*
Ineczko dziękuję kochana moja :-* oczywiście, będę tak zaglądać, po świętach pewnie zrobi się luźniej dziękuję, mam już właśnie taki fajny pakiet lekkich ćwiczeń, które dała mi rehabilitantka ale jak boli dość mocno to nie powinno się ćwiczyć, więc muszę zacisnąć żeby i przeczekać. Jak nie ustąpi, to najwyżej wezmę wolne do końca przyszłego tygodnia i będę lezala, właśnie tak z nogami do góry, podkładam takie duże poduchy i też tak spie wyjścia nie ma
Agniecha, mogę wysłać po świętach? Jak się już skończy to całe świąteczne zamieszanie ok:-*4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Isaura81 wrote:Na bóle pleców w ciąży to można polecić jedynie plastry do tapingu. Brak przeciwwskazań do stosowania a potrafią sporo pomóc. Samemu się można nauczyć kleić.
Oo dzięki, dzięki :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sung tak biorę już metę i w 3 tyg zleciało mi 4 kg jupi hehe
Lekarka zaleca miesiąc wstrzemiężliwości i zrobić badania LH, FSH i prolaktyny na początku cyklu jedynie nie spodobało mi się że mówi że moja homocysteina jest ok a jest ponad 11 ehhh zrobię chyba b12 i kwas foliowy żeby sprawdzić poziom i zastanawiam się nad pakietem trombofili... Z drugiej strony chciała bym oddać się w jej ręce i sama nie szukać ehhh...Akceptacja! -
Dziewczyny a ja jestem zalamana plodne juz sa jutro prawdopodobnie ovu a maz dostal jakiegos zapalenia cewki i lipa z bzykanka18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
nick nieaktualny