Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlatego ja do lekarza poszłam z kompletem badań z 2 cykli(wiedziałam że nie ma owu przy takich cyklach) i nie wyszłam bez leków. Na szczęście trafiłam na super lekarzy.
Manioka ewidentny negatyw,jeszcze chwilaManioka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Dlatego ja do lekarza poszłam z kompletem badań z 2 cykli(wiedziałam że nie ma owu przy takich cyklach) i nie wyszłam bez leków. Na szczęście trafiłam na super lekarzy.
Manioka ewidentny negatyw,jeszcze chwila
Czyli wniosek jest jeden😊 ten cykl będzie dłuższy niż zakładałam 😏 -
Manioka wrote:https://imgupload.pl/images/2021/02/27/IMG_20210227_094010.jpg
Proszę
Otter zrobiłam dzisiaj facelka ale na zdjęciu jest chyba bledszy niż wczorajszy, na żywo chyba kreska trochę ciemniejsza
Najlepsze zdjęcie jakie udało mi się zrobić. Ale na żywo nawet mąż widział więc raczej tam jest 🤪 na zdjęciu za szybką nie było widać więc rozebrałam 🤷🏻♀️
Kupię sobie jeszcze facelki dzisiaj.na betę jednak we wtorek pójdę bo w poniedziałek nie mam auta 🤷🏻♀️ no trudno, wytrzymam 😛Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2021, 09:48
Manioka, Otter lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeza27 wrote:Moim zdaniem jeszcze negatyw ale już niedługo 😉
Otter zrobiłam dzisiaj facelka ale na zdjęciu jest chyba bledszy niż wczorajszy, na żywo chyba kreska trochę ciemniejsza
Najlepsze zdjęcie jakie udało mi się zrobić. Ale na żywo nawet mąż widział więc raczej tam jest 🤪 na zdjęciu za szybką nie było widać więc rozebrałam 🤷🏻♀️
Kupię sobie jeszcze facelki dzisiaj.na betę jednak we wtorek pójdę bo w poniedziałek nie mam auta 🤷🏻♀️ no trudno, wytrzymam 😛 -
Beza27 wrote:Moim zdaniem jeszcze negatyw ale już niedługo 😉
Kupię sobie jeszcze facelki dzisiaj.na betę jednak we wtorek pójdę bo w poniedziałek nie mam auta 🤷🏻♀️ no trudno, wytrzymam 😛
No to poczekam jeszcze chwilkę.. 😏
Ciągle właśnie patrzyłam na forum czy dajesz coś znać czy nie i się w końcu doczekałam 😊
Coś tam widać, także chyba coś z tego będzie 😊
W każdym bądź razie czekam na mocniejszą krechę u Ciebie jak i u mnie😅 -
Ladinola wrote:A ja polecam testy clearblue te zwykle, nie elektroniczne!
Otter, wariancja lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2023, 18:38
Beza27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeza27 wrote:Zobaczę czy będą w Rossmanie bo tylko do Rossmana idę 🤪 i jestem gotowa kupić dużo bo się jaram pierwszymi w życiu kreskami 🤪🤷🏻♀️
Ja to juz kresek się naoglądałam, ja bym się jarała jakbym zobaczyła na usg choćby prawidłowy zarodek, bo go nigdy nie widziałam.
Trzymam kciuku za tłuste kreseczki lub tłusty krzyzyk na clearblue!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2021, 10:39
Beza27 lubi tę wiadomość
-
Beza - jest piekna krecha! Nie martw sie tylko tym czy ciemnieje czy nie, bo testy lubia robic w konia
Beza27 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Beza - jest piekna krecha! Nie martw sie tylko tym czy ciemnieje czy nie, bo testy lubia robic w konia
Ojjj lubią..
Ja w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test, bo okresu ani widu ani słychu. Wyszedł pozytywny i poczułam się jakbym w łeb czymś dostała. Ale miałam w zapasie drugi innej firmy 😅
Zrobiłam kolejny i wyszedł negatywny😂😂
A po paru godzinach dostałam okres😂😂 -
nick nieaktualnyA co do listy testujących. Może ja na razie zrobię taka zastępczą listę tak aby słoneczko jak wróci to przepisze/skopiuje na pierwszą stronę, bo potem kopać się w tym wszystkim będzie musiała. Co Wy na to? I link do zerknięcia będę miała u siebie w stopce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2021, 11:22
Just, Limonka26, Ewelina26, Beza27, Domistr, Sendi94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadinola wrote:A co do listy testujących. Może ja na razie zrobię taka zastępczą listę tak aby słoneczko jak wróci to przepisze/skopiuje na pierwszą stronę, bo potem kopać się w tym wszystkim będzie musiała. Co Wy na to? I link do zerknięcia będę miała u siebie w stopce.
-
nick nieaktualnyOtter wrote:Bardzo dobry pomysł 😁
Ewentualnie może Monika7 chciałaby wkleić ta listę do swojego posta na pierwsza stronę, który jest 3 od góry?? Ale lista w stopce też super 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2021, 11:31
Otter, Beza27 lubią tę wiadomość
-
KarBar - nie da sie w 100% okreslic czy doszlo do owulacji i faktycznie dowodem na to jest tylko ciaza, ale z pewnoscia da sie okreslic czy pecherzyk pekl. Nie wiem czy to dobry pomysl, zeby kazdy cykl regulowac duphastonem bez poznania przyczyny tych dlugich cykli. Nie myslalas o zmianie lekarza?
Czasem wystarczy, ze ktos swiezo spojrzy na nasz przypadek, sama dzieki temu zaszlam w ciaze -
Otter wrote:Bardzo dobry pomysł 😁
Ewentualnie może Monika7 chciałaby wkleić ta listę do swojego posta na pierwsza stronę, który jest 3 od góry?? Ale lista w stopce też super 😁Limonka26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika7 wrote:Jak najbardziej! Dzisiaj przebrnę przez forum i uzupełnię listę w moim komentarzu na pierwszej stronie ☺️
Monika7 lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:To ja już przygotowuje najwyżej Monika to wklei jak coś. 👍 Bo już mam sporo kobitek wpisanych, sledze wątek i dopisuje. :p