Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda_Lena wrote:Kapitulacja.
Proszę o odnotowanie 🐒 😒
Przenoszę się na kwiecień, choć niechętnie...Magda_Lena lubi tę wiadomość
-
Dajanira wrote:A sprawdziłam bete? Bo ja dostałam okres pomimo, ze byłam w ciszy. 4 dniowe krwawienie ze skrzepami.
Poważnie? 😮 okres ze skrzepami?
Nie robiłam bety, mieszkam za granicą i nie mam takiej możliwości.. Ale u mnie to ewidentnie był okres. 😊 działamy dalej.. 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2021, 23:34
"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
Cześć!
Już niewiele z Was tu jeszcze zagląda, ale i tak spróbuję wywołać do tablicy osoby na dziś zapisane 🙂
Karolina88, LenaMi, Niebieska Gwiazda, testowałyście już?
Oliwka91 i Zuzka, czekamy też na wieści od Was 🍀
Wariancja, dużo zdrowia! Jak idzie Wam walka z tym wstrętnym wirusem?
Dajanira, daj znać jak tam dzisiaj na wizycie i jak się masz ☺️
Coco31 lubi tę wiadomość
-
Marzec był skromny w kreseczki niestety... ale bardzo dziękuje Monika7 za prowadzenie wątku ❤️❤️❤️
Monika7, Vivian lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Marzec był skromny w kreseczki niestety... ale bardzo dziękuje Monika7 za prowadzenie wątku ❤️❤️❤️
Tak! ja też bardzo dziękuję Monika7! ❤
Finał nie dla wszystkich taki jaki miał być, ale w kwietniu
jest nadzieja 🍀🍀🍀Monika7 lubi tę wiadomość
Ona: 33, On: 37 => Staramy się od 01.2021, o pierwsze dziecko.
Badania - Ona - raczej wszystko ok:
*wszystkie z 3 dc w normie (morfologia, TSH, hormony);
*progesteron w 8 dpo w normie (14,59 ng/ml);
*cytologia, USG - ok;
*owulacje są (wg wykresu temperatur) idwóch monitoringów;
Jedynie:
- plamienia od 7-8 dpo, przez 4-5 dni aż do okresu;
- krótka faza lutealna: 10 dni;
- cienkie endometrium (?) - wnioskuję z bardzo skąpego okresu trwającego 1-2 dni.
Badania - On - zrobione we wrześniu 2022 - słabe wyniki: ilość, ruchliwość, morfologia, wszystko bardzo słabo, poniżej normy;
dodatkowo: żylaki.
Supelmenty - Ona:
Mama DHA Premium Plus, Doppelherz Aktiv + Koenzym Q10 Forte
Suplementy - On:
od października 2022: Fertilman Plus + Proxeed Plus;
Pazdziernik 2022 - pierwsza wizyta w Invicta:
suplementacja dla Męża, zalecone powtórzenie badań w styczniu 2023 i wskazanie do usunięcia żylaków. -
Ja też chciałam podziękować Monice za pięknie przejęcie i prowadzenie wątku! ❤️❤️❤️
Monika7 lubi tę wiadomość
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
Monika7 wrote:Cześć!
Już niewiele z Was tu jeszcze zagląda, ale i tak spróbuję wywołać do tablicy osoby na dziś zapisane 🙂
Karolina88, LenaMi, Niebieska Gwiazda, testowałyście już?
Oliwka91 i Zuzka, czekamy też na wieści od Was 🍀
Wariancja, dużo zdrowia! Jak idzie Wam walka z tym wstrętnym wirusem?
Dajanira, daj znać jak tam dzisiaj na wizycie i jak się masz ☺️
Owulacja mi się przesunęła i testuje w kwietniu. -
Martyna33, Magda_Lena, Limonka26, bardzo Wam dziękuję ❤️❤️❤️
Przejmując prowadzenie tego wątku cały czas myślałam, że Słoneczko wróci i go poprowadzi. I tak nie wiedziałam jak bardzo mam się w to angażować, bo nie chciałam, żeby gdyby ona wróciła to było jej smutno, że jej tak to „odebrałam”.
Dziękuję Wam wszystkim za to bycie razem w tym kolejnym miesiącu starań. Za wszystkie dobre rady. Ze wszystkich skorzystałam ☺️
Gratulacje dziewczynom, którym się udało w tym miesiącu. Mamy 10 ⏸, choć niestety jedna z nich okazała się być ciążą z pustym jajem płodowym. Pozostałe ponad 60 dziewczyn walczy dalej 🍀
Oby kwiecień był bardziej szczęśliwym miesiącem dla nas wszystkich 🤞🏻☺️Limonka26, Martyna33, KarBar, Vivian, Julkaaa, Pomarańcza, Olenkaqx, Magda_Lena, CestLaVie lubią tę wiadomość
-
Monika przepisz proszę moją 🐒 na 3 marca.
Dzisiaj rano u mnie lekkie krwawienie i trochę boli brzuch więc się rozkręca, jutro pewnie przybędzie z impetem.
Ale byłam też na kwietniowy zapisana na 1go, więc żeby już nie dublować to tutaj zapisz poprzedni cykl proszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2021, 19:42
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
jo_ana wrote:Monika przepisz proszę moją 🐒 na 3 marca.
Dzisiaj rano u mnie lekkie krwawienie i trochę boli brzuch więc się rozkręca, jutro pewnie przybędzie z impetem.
Ale byłam też na kwietniowy zapisana na 1go, więc żeby już nie dublować to tutaj zapisz poprzedni cykl proszę.jo_ana lubi tę wiadomość
-