Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj - koniec 5. tygodnia - beta wyszła mi lekko ponad 6 tys. Dzisiaj pani dr (nowy lekarz) potwierdziła obecnosc pecherzyka ciazowego. Mam pojawic die za 1-2 tygodnie sprawdzic, czy pojawi sie serduszko.
Monika7, Magda_Lena, Olenkaqx, Julkaaa, CestLaVie, Nynka, wariancja, Pomarańcza, Ester, Limonka26, Vivian, Karo123 lubią tę wiadomość
-
Martyna33 wrote:A skrzepy to koniecznie coś złego oznacza ?🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2021, 22:33
-
Nynka wrote:Hejo, wg kalendarza 🙉 dziś, wg mnie za jakies 1,5 roku gdyż iż qreszcie jestem w ciąży! Taaak cały dzień wybieralam imię dla potomka😁 także inaczej być nie może, jutro rano ponownke sikam💪
Trzymajcie kciuki🙏🙏🙏🤰🤰🤰🤰🤰🤰❤❤
Gratulacje 😊"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
Nynka wrote:Monika7, ja jeszcze nie mam II kresek🙈 ale mozesz zostawic, dobra wróżba, siła przyciągania i te sprawy🙈😁
Hahaha. Teraz doczytałam. Nieźle nas nabrałaś. 🤣
Magda_Lena wrote:Ejjj jeszcze nie przesądzajcie, mamy jeszcze kilka dni!
Dajcie się wykazać 😄
Ja jestem 9dpo, do tej pory miałam przeczucie, że może i się udało, temperatura idzie w górę, ale już kurcze czuję ból jak na okres, humor wstrętny /biedny mąż.../ i jakąś znikomą domieszkę krwi też dzisiaj wypatrzyłam, także... Jak nie w marcu to w kwietniu 😁
Ale... nadzieja umiera ostatnia 🤩
Oczywiście jeszcze kibicuje reszcie 😉!
Trzymam mocno kciuki. ❤
Julkaaa wrote:Ja też mam maleńką nadzieję, że za 2 dni ujrzę jakiś cień 😉
A jak nie to kwiecień też jest dobry na zachodzenie w ciążę 😄
Powodzenia 😊 temperatura piękna 😄Julkaaa lubi tę wiadomość
"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
nick nieaktualny
-
NadziejaOstatnia wrote:
Myślę ze jesteś w ciąży 🤰 gratulacje 🎊 😘Limonka26 lubi tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
nick nieaktualny
-
Sądzę że zdecydowanie to dwie krechy
-
Poczekam do dnia okresu czyli jutra a ze piątek to najprawdopodobniej na bete pójdę w poniedziałek przy braku okresu...🥰
1,5roku starania- po badaniach wyszła wysoka prolaktyna - zbił mi lekarz ją lekami ziołowymi i chyba cud...
bralam castagnus i korzeniem maca nie wiem czy to przypadek ale prolaktyna faktycznie spadła z 50jednostek na 15kednostek ❤️💥 i chyba już jestem w ciazy po tych kreskach zobaczymyMagda_Lena lubi tę wiadomość
-
NadziejaOstatnia wrote:Poczekam do dnia okresu czyli jutra a ze piątek to najprawdopodobniej na bete pójdę w poniedziałek przy braku okresu...🥰
1,5roku starania- po badaniach wyszła wysoka prolaktyna - zbił mi lekarz ją lekami ziołowymi i chyba cud...
bralam castagnus i korzeniem maca nie wiem czy to przypadek ale prolaktyna faktycznie spadła z 50jednostek na 15kednostek ❤️💥 i chyba już jestem w ciazy po tych kreskach zobaczymy
Super! Gratuluję! 😊❤🍀Ona: 33, On: 37 => Staramy się od 01.2021, o pierwsze dziecko.
Badania - Ona - raczej wszystko ok:
*wszystkie z 3 dc w normie (morfologia, TSH, hormony);
*progesteron w 8 dpo w normie (14,59 ng/ml);
*cytologia, USG - ok;
*owulacje są (wg wykresu temperatur) idwóch monitoringów;
Jedynie:
- plamienia od 7-8 dpo, przez 4-5 dni aż do okresu;
- krótka faza lutealna: 10 dni;
- cienkie endometrium (?) - wnioskuję z bardzo skąpego okresu trwającego 1-2 dni.
Badania - On - zrobione we wrześniu 2022 - słabe wyniki: ilość, ruchliwość, morfologia, wszystko bardzo słabo, poniżej normy;
dodatkowo: żylaki.
Supelmenty - Ona:
Mama DHA Premium Plus, Doppelherz Aktiv + Koenzym Q10 Forte
Suplementy - On:
od października 2022: Fertilman Plus + Proxeed Plus;
Pazdziernik 2022 - pierwsza wizyta w Invicta:
suplementacja dla Męża, zalecone powtórzenie badań w styczniu 2023 i wskazanie do usunięcia żylaków. -
Monika7 wrote:Dziewczyny, ile dni po domniemanej owulacji najlepiej potwierdzić jej wystąpienie na usg?
Myśle ze tak od 3 dpoMonika7 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia