🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Doczekałam się ! 🦍 przyszedł !❤️❤️❤️
Cieszę się jak by to o czekanie na 🦍w tym wszystkim chodziło
Zaczynam nowy cykl, jestem bliżej wymarzonych wakacji a po wakacjach działania w IUI !Emka06, Arieen, mala_osska, .aś., Rica, Avelinee lubią tę wiadomość
-
Incognitka wrote:Rozalaa, kiedyś na vinted widziałam sprzedającą z takim samym zdjęciem na profilowym jak masz tutaj. Możliwe, że tam Cię spotkałam? 😁
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
Widziałam, że dziewczyny wspominały o krótkiej miesiączce. Ja w tym cyklu też tak mam. Dwa dni mocnego krwawienia, a dzisiaj trochę i dużo śluzu. Chociaż u mnie po prostu pula krwawienia mogła się wyczerpać przez bardzo długie plamienie.
Dzisiaj mam 3dc i byłam zrobić kolejną część badań z pierwszej strony. Jak dostanę wyniki mogę na was dziewczyny liczyć w interpretacji? Niestety ginekologa mam dopiero za dwa tygodnie a sama pierwszy raz takie badania robiłam 😅 -
Mam małe pytanko. Robiłam badania hormonalne w 4 dniu cyklu. Która to faza cyklu, żebym mogła wlasciwie zinterpretować wyniki? Bo na wynikach mam fazy: folikularna, owulacyjna, lutealna i postmenopauza (która odpada). Mam interpretować z faza folikularnej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2023, 12:20
-
Hach wrote:Mam małe pytanko. Robiłam badania hormonalne w 4 dniu cyklu. Która to faza cyklu, żebym mogła wlasciwie zinterpretować wyniki? Bo na wynikach mam fazy: folikularna, owulacyjny, lutealna i postmenopauza (która odpada). Mam interpretować z faza folikularnej?
Hach lubi tę wiadomość
-
Karina wrote:
Edit. Nie było tutaj przed chwilą innych wyników? 😅🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2023, 12:24
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Bierzesz coś na progesteron? Bo wg referencji jesteś fl a napisalas ze to 3dc🤔🤔 dodam że się nie znam stąd pytanie !
Edit. Nie było tutaj przed chwilą innych wyników? 😅🤣Niesia90 lubi tę wiadomość
-
Karina wrote:Te wyniki co wstawiłam na zdjęciu to z dzisiaj, 3dc. Na progesteron nic nie biorę. Teraz jestem w fazie pęcherzykowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2023, 12:28
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Ale mi się foto zmieniło 😅 miałaś na tamtych wynikach progesteron i mniej wyników 😅 nie zeswirowalam prawda? Zmieniłaś to zdjęcie? 🤣🤣
-
Karina wrote:Były były 🤣🤣🤣 zakręciłam się
Kurde szkoda że ja przegapiłam dzisiaj badania 😒 zrobię w przyszłym miesiącu 😁Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Ooo dopiero mi się wyświetliło że potwierdziłaś ja już serio myślałam że zeswirowalam.
Kurde szkoda że ja przegapiłam dzisiaj badania 😒 zrobię w przyszłym miesiącu 😁 -
Karina, ja myślę, że wszystko wygląda dobrze. Stosunek LH:FSH = 1,11, więc spoko. Prolaktyna też bardzo ładna 👌
Karina lubi tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Emka06 wrote:Karina, ja myślę, że wszystko wygląda dobrze. Stosunek LH:FSH = 1,11, więc spoko. Prolaktyna też bardzo ładna 👌
-
A jak wyliczyc ten stosunek Lh do FSH?
-
Karina wrote:Dziękuję ślicznie 😊 to teraz skoro hormony na 6+ to skąd te plamienia prawie cały cykl. No cóż pozostaje mi czekać na ginekologa i zrobić dokładny przegląd "podwozia" 🤔
Karina lubi tę wiadomość
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Hach wrote:A jak wyliczyc ten stosunek Lh do FSH?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2023, 12:44
Hach lubi tę wiadomość
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
Emka06 wrote:Hm, jakby plamienia występowały w drugiej fazie cyklu, to mogą wynikać ze zbyt niskiego progesteronu, ale jak cały cykl to nic mi nie przychodzi do głowy. Może jakiś polip albo nadżerka 🤔 Na pewno warto przegadać ten temat z lekarzem 😊
Jeszcze raz dziękuję, cieszę się że tutaj nie ma akurat problemu 😊Emka06 lubi tę wiadomość