🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
MerryCherry wrote:Dziewczyny,powiedzcie mi jak to u Was jest z owulakami. Powiedzmy że zaczynacie sikać od tego 11 DC ,czy kreska z dnia na dzień staje się ciemniejsza aż do Piczora. ? Czy np bywa tak że jednego dnia jest ciemniejsza na drugi dzień jaśniejsza....Zastanawiam się jak to powinno być, czy tak jak z ciążowymi,że ciemnieją wraz ze wzrostem bety czy inaczej😅🤔
U mnie jest tak ze np 2 są takie same potem jest jaśniejszy potem ciemnieje itp różnie
Może to mieć tez znaczenie ile od ostatniego siku i picia bo mówią ze min 2 h ale np jak piłam dużo przed tymi 2h to miałam jaśniejszy mocz i bledsza kreskę. Ale jak był pik to widać było ze to pik
MerryCherry lubi tę wiadomość
-
Mam pytanko.. korzystam z horienow owulacyjnych, zamawiam zawsze na Allegro i pierwsze 2 paczki miałam te różowe z których byłam mega zadowolona a teraz dostałam niebieskie i są beznadziejne… zamawiane z tej samej strony.
Macie może jakieś sprawdzone żeby były te różowe
Dzięki ! -
MerryCherry wrote:O widzisz...to ja mam chyba podobnie. Od trzech dni właściwie taki sam poziom nasycenia owulaków. Zresztą podobnie mialam w zeszłym miesiącu. 18 DC cyklu owulak taki sobie a na drugi dzień piczor jak ten Natosi ( eh aż się łezka kręci w oku😅).
No nic, czekam na mojego Piczorowego dżentelmena dalej🤷
Ja też się irytowałam tym😅 ale za każdym razem mam ciągle takie same owulaki, a piczor jak wyskoczy to s kilometra widać i pokrywa się z monitoringiem😄👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Sara30 wrote:Moonflower gratulacje obrony ❤️
Elenaaa to jest ten Novatest z Rossmana? On jest conajmniej beznadziejny. Ja na nim miałam bladziocha przy becie prawie 700 😬 Gdynia innych były ładne kreski to na nim się coś ledwo tliło. Nie masz facelle?
Niemamnicku kreseczka pojawiła się od razu? Trochę wygląda na zalanyrozalaa, Sara30 lubią tę wiadomość
-
Kuźwa według ovuf na jutro termin małpy, a według dwóch innych to dopiero za 2 dni.
Ciekawe czy nadciągnie.. póki co to tylko z rana miałam mały skurcz jak na @ i cisza. Piersi bolą jak bolały, a śluz wyglada jak przy owu🥲
Nie wiem o co kaman tutaj😂👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Paprota9418 wrote:Mam pytanko.. korzystam z horienow owulacyjnych, zamawiam zawsze na Allegro i pierwsze 2 paczki miałam te różowe z których byłam mega zadowolona a teraz dostałam niebieskie i są beznadziejne… zamawiane z tej samej strony.
Macie może jakieś sprawdzone żeby były te różowe
Dzięki !
Ja kupowałam ostatnio u tego sprzedającego:
https://allegro.pl/oferta/testy-owulacyjne-horien-medical-opakowanie-50szt-10433657453
Opakowanie jest niebieskie, ale testy w środku różowe, jeśli o to Ci chodziło )Paprota9418, Nowanna, rozalaa lubią tę wiadomość
-
Jak mnie cieszą te Wasze piczory i kreseczki! 🥰
Ja stwierdziłam, że chyba jednak piczora nie upolowałam, bo mój piczor był na bordowo wybarwiony tylko z jednej strony.
Ale tak czy siak ❤️ był średnio co 2 dzień, dziś 19 tc przy cyklach 25 - 26 dniowych, także kiedyś ta owulka być musiała.15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Bialeekk wrote:Kuźwa według ovuf na jutro termin małpy, a według dwóch innych to dopiero za 2 dni.
Ciekawe czy nadciągnie.. póki co to tylko z rana miałam mały skurcz jak na @ i cisza. Piersi bolą jak bolały, a śluz wyglada jak przy owu🥲
Nie wiem o co kaman tutaj😂
Ja tez mam takie uczucie w podbrzuszu jakby na @ i czasem ciągnął mnie jajnik a już nie mówię o sikaniu... latałam do kibla jak wiedzma na miotle 🙈🤣 -
Elenaa wrote:Z tymi apkami to wgl jest kosmos 4 razy zmieniała mi się owulka gdzie przecież zaznaczałam z testów ale potem już nie zwracałam uwagi liczyłam dni od plusika i siknelam dopiero bo tak to co dzień inaczej haha
Ja tez mam takie uczucie w podbrzuszu jakby na @ i czasem ciągnął mnie jajnik a już nie mówię o sikaniu... latałam do kibla jak wiedzma na miotle 🙈🤣
Ja właśnie nie wiem nawet kiedy miałam owu w tym cyklu😂 ale @ mam zawsze jak w zegarku także trochę się sugeruje apkami, zwykle dobrze mi wyznacza😂
O to to! Właśnie o te uczucie mi chodzi🤣 jakby trochę na owulacje a niby jednak na @ 🤦🏽♀️😂👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
nick nieaktualnyBialeekk wrote:Ja też się irytowałam tym😅 ale za każdym razem mam ciągle takie same owulaki, a piczor jak wyskoczy to s kilometra widać i pokrywa się z monitoringiem😄
Bialeekk lubi tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:Powiem ci, że aż mnie dziś zaczęło korcić w pewnym momencie żeby skoczyć na USG,ale Grażynę spacyfikowałam. Czekam grzecznie i molestuje starego ile się da. Teraz monitoring i tak nic mi już nie da. Jaja magicznie mi nie wytworzy.🤷
A jak długie masz cykle?👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
niemamnicku wrote:Ja kupowałam ostatnio u tego sprzedającego:
https://allegro.pl/oferta/testy-owulacyjne-horien-medical-opakowanie-50szt-10433657453
Opakowanie jest niebieskie, ale testy w środku różowe, jeśli o to Ci chodziło )
Bardzo Ci dziękuje
Chodziło mi o to żeby te w środku były różowe -
😭
Miałam wrocic z data testowania, a wracam z recepta na tabletki antykoncepcyjne na cztery miesiące… 😩 PCOS jest tak zaawansowane, ze musza się jajniki uspokoić i pecherzyki poznikac żeby owulacja była bardziej efektywna. Płakałam wczoraj cała drogę powrotna, dobrze ze w nikogo nie wyjechałam na autostradzie 😭 Bożena prawie sobie żyły podcina…🙋♀️ 35 lat, PCOS, IO
🙋♂️ 36 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Przerwa w stymulacji od grudnia 2023
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
Ja np ciagle mam informacje ze moje krwawienia są za długie żebym skonsultowała to z lekarzem jak od x czasu już mam w każdym cyklu dokładnie 5 dni.
W tym cyklu mam 🐒 wyznaczona na 45 dzień cyklu :0
Ja się wgl nie sugeruje apka od samego początku wariowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2023, 18:41
-
Jagodecka wrote:😭
Miałam wrocic z data testowania, a wracam z recepta na tabletki antykoncepcyjne na cztery miesiące… 😩 PCOS jest tak zaawansowane, ze musza się jajniki uspokoić i pecherzyki poznikac żeby owulacja była bardziej efektywna. Płakałam wczoraj cała drogę powrotna, dobrze ze w nikogo nie wyjechałam na autostradzie 😭 Bożena prawie sobie żyły podcina…
Kochana, głowa do góry!
Zaciskam kciuki, żeby te 4 miesiące wyciszyły PCOS, a wtedy pójdziesz jak burza i zaraz będą II kreseczki 🤞🏽🤞🏽🤞🏽15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Bialeekk wrote:Kuźwa według ovuf na jutro termin małpy, a według dwóch innych to dopiero za 2 dni.
Nie wiem o co kaman tutaj😂
Ja tam cały czas czekam, że jak sikniesz to już będą dwie grube krechy a nie żadna małpa 😁!Incognitka lubi tę wiadomość
👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀, progesteron 15.70 ng/mL 😩
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG
3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰, progesteron 24,39 ng/mL 🤞
Pierwsza wizyta 04 grudnia ⏳🎁🎄
-
Ej tak sobie przypomniałam 🤣 że w marcu mamy pierwsza rocznicę ślubu i mam nadzieję że prezent dla starego sobie tam urośnie powolutku do 26🤞🏼😊
Jezu dziewczyny jak wczoraj zobaczyłam ta biel to se pomyślałam a ciul nie będę więcej testować, tak się zawiodłam pomimo to że wiem że krótko się staramy w porównaniu do innych tutaj za co ściskam mocno ❤️ ale dzisiaj jak rano zrobiłam ten test I widziałam od razu blada kreskę to momentalnie tutaj wysłałam bo myślałam że mi się ona w oczach tylko pokazała🙈 staremu nic nie mowilam bo on uważa że to od razu musi być gruba krecha jak namalowana ale wy wiecie jak to jest i jaka to nadzieję daje mimo tego że praktycznie jej nie widać ❤️
Dziękuję wam wszystkim i kazdej z osobna za wszystko bo sporo się oczytalam i nauczylam przy was wysyłam wam wirtualnego przytulaska d°^°b ❤️❤️rozalaa lubi tę wiadomość
-
Niemampomyslunanick wrote:Ja tam cały czas czekam, że jak sikniesz to już będą dwie grube krechy a nie żadna małpa 😁!
Już mi się te dni tak dłużą… ale wytrwale czekam aż menda nie przyjdzie😄😄👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagodecka wrote:😭
Miałam wrocic z data testowania, a wracam z recepta na tabletki antykoncepcyjne na cztery miesiące… 😩 PCOS jest tak zaawansowane, ze musza się jajniki uspokoić i pecherzyki poznikac żeby owulacja była bardziej efektywna. Płakałam wczoraj cała drogę powrotna, dobrze ze w nikogo nie wyjechałam na autostradzie 😭 Bożena prawie sobie żyły podcina…
Aczkolwiek po moich przebojach ostatnich może się okazać że problem wrócił.
Przytulam cię bardzo mocno❤️❤️mala_osska lubi tę wiadomość