🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagodecka niestety ale zdrowie najważniejsze. Masz czym zająć myśli na te 4 miesiące żeby szybciej zleciały? Później jak burza powrócicie do starań i będą piękne efekty 😊
Ja dzisiaj 7 dpo i mam biegunkę.. 🥴😵
Nie nakręcam się, nie nakręcam się, nie nakręcam się 🙈🤭🙈Incognitka, Beige, Paucia, rozalaa, Hach, Kamsi, Ally92, moonflower lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
nick nieaktualnyLipcowa wrote:Jagodecka niestety ale zdrowie najważniejsze. Masz czym zająć myśli na te 4 miesiące żeby szybciej zleciały? Później jak burza powrócicie do starań i będą piękne efekty 😊
Nie nakręcam się, nie nakręcam się, nie nakręcam się 🙈🤭🙈Nowanna, moonflower lubią tę wiadomość
-
Jagodecka wrote:😭
Miałam wrocic z data testowania, a wracam z recepta na tabletki antykoncepcyjne na cztery miesiące… 😩 PCOS jest tak zaawansowane, ze musza się jajniki uspokoić i pecherzyki poznikac żeby owulacja była bardziej efektywna. Płakałam wczoraj cała drogę powrotna, dobrze ze w nikogo nie wyjechałam na autostradzie 😭 Bożena prawie sobie żyły podcina…
Przykro mi😞
Dlaczego musisz brać anty ? Nie można jakoś inaczej tego wyregulować albo chociaż nie tak długo ? Może warto skonsultować z innym gin?
-
MerryCherry wrote:O rany! Przykro mi😖😕. Ale kurcze. Może skonsultuj to z innym ginekologiem? Ja też kiedyś miałam Pco, w sensie wygląd jajników i w sumie nikt mi tabletek nie kazał łykać. Zaczęłam pić Inofem i się uregulowało a nawet zniknęło jak to na ostatnich badaniach się okazało.
Aczkolwiek po moich przebojach ostatnich może się okazać że problem wrócił.
Przytulam cię bardzo mocno❤️❤️
Też miałam stwierdzone i też mi nikt anty nie zapisał, po kilku miesiącach się samo uregulowało wszystko. -
Elenaa wrote:Dziewczyny ja nie pisałam kiedy testuje bo wczoraj zrobiłam i biel... ale dzisiaj też zrobiłam i powiedzcie mi ze nie swiruje
https://ibb.co/YQpTbrb
Chyba nie będę spać tak mnie będzie kusiło zatestowac jutro rano
Ja też mam według aplikacji 9/10, dzisiaj rano cień cienia na kilku testach, jutro powtórka i beta, jeśli kreska będzie ciemniejsza 🙏🙏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2023, 19:04
Lilka1298, Natosia, Lipcowa, Elenaa, Pfry, Spencer, Niaha, moonflower lubią tę wiadomość
-
Jeju, ale ciężko było mi nadrobić Was dzisiaj. Nie miałam czasu w pracy sięgnąć po telefon.
Paucia, super, cieszę się ze udało Ci się dojść do porozumienia z mężem ❤️. My tez odbyliśmy kilka tyg temu taka rozmowę.
Lipcowa, trzymam kciuki! Biegunka to dobry znak 😁.
Czytałam, ze bolała Was dzisiaj głowa. Ja wczoraj czułam się jakby czołg po mnie przejechał. Nie wiem czemu, czy to już przesilenie? Bolała mnie głowa, chciało mi się spać, nie chciało mi się gadać nawet. Poszłam spać po 21.
Chciałam się Was podpytać moje drogie koleżanki o wasze miesiączki. Zastanawiam się ponieważ kiedyś, lata temu miałam miesiączkę przez 7 dni. Obecnie miesiączka trwa około 4dni. Najpierw mam plamienia - około pół dnia/nocy. Później się wszystko rozkręca i jest mocno intensywnie przez jeden dzień i kolejna noc. Następnie jest wyciszenie, czyli trzeci dzień, czwarty praktycznie troszeczkę (cały dzień mogłabym mieć 1tampon) i na czwarta noc właściwie już nic nie zakładam. Piąty dzień już praktycznie nic nie krwawię. Czasami przy podcieraniu jakias delikatna kropla - bardziej brązowa. Przepraszam za ten dokładny opis.
Zastanawiam się czy to świadczy o cienkim endometrium? Cykle ogólnie trwają okoli 30dni do 34dni.
Jeszcze tak czytam o tych wszystkich badaniach krwi. Kurczę wszystko prywatnie to majątek na to idzie. U mnie zwykły progesteron kosztuje 49zl z tego co pamietam 😒.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2023, 19:14
Paucia, rozalaa lubią tę wiadomość
-
Nowanna wrote:Jeju, ale ciężko było mi nadrobić Was dzisiaj. Nie miałam czasu w pracy sięgnąć po telefon.
Paucia, super, cieszę się ze udało Ci się dojść do porozumienia z mężem ❤️. My tez odbyliśmy kilka tyg temu taka rozmowę.
Czytałam, ze bolała Was dzisiaj głowa. Ja wczoraj czułam się jakby czołg po mnie przejechał. Nie wiem czemu, czy to już przesilenie? Bolała mnie głowa, chciało mi się spać, nie chciało mi się gadać nawet. Poszłam spać po 21.
Chciałam się Was podpytać moje drogie koleżanki o wasze miesiączki. Zastanawiam się ponieważ kiedyś, lata temu miałam miesiączkę przez 7 dni. Obecnie miesiączka trwa około 4dni. Najpierw mam plamienia - około pół dnia/nocy. Później się wszystko rozkręca i jest mocno intensywnie przez jeden dzień i kolejna noc. Następnie jest wyciszenie, czyli trzeci dzień, czwarty praktycznie troszeczkę (cały dzień mogłabym mieć 1tampon) i na czwarta noc właściwie już nic nie zakładam. Piąty dzień już praktycznie nic nie krwawię. Czasami przy podcieraniu jakias delikatna kropla - bardziej brązowa. Przepraszam za ten dokładny opis.
Zastanawiam się czy to świadczy o cienkim endometrium? Cykle ogólnie trwają okoli 30dni do 34dni.
Ja w ostatnim cyklu też miałam krótszą miesiączkę, w 5 dzien to juz praktycznie nic nie bylo, ale 2 i 3 z kolei armagedon, a zawsze bite 7 dni.
Może tak być, że cieńsze endometrium jest.15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Wygląda obiecująco!! 😍 Ja jutro testuję, nie wytrzymam do piątku 🙈
niemamnicku lubi tę wiadomość
-
Miałam wrocic z data testowania, a wracam z recepta na tabletki antykoncepcyjne na cztery miesiące… 😩 PCOS jest tak zaawansowane, ze musza się jajniki uspokoić i pecherzyki poznikac żeby owulacja była bardziej efektywna. Płakałam wczoraj cała drogę powrotna, dobrze ze w nikogo nie wyjechałam na autostradzie 😭 Bożena prawie sobie żyły podcina…
Bożenko nic nie podcinaj,zwłaszcza skrzydeł.Wiem,ze teraz to wydaje się długo,ale zleci szybko.Najważniejsze,zeby doprowadzić organizm do porządku.2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Lipcowa wrote:Jagodecka niestety ale zdrowie najważniejsze. Masz czym zająć myśli na te 4 miesiące żeby szybciej zleciały? Później jak burza powrócicie do starań i będą piękne efekty 😊
Nie nakręcam się, nie nakręcam się, nie nakręcam się 🙈🤭🙈2015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Nowanna wrote:Jeju, ale ciężko było mi nadrobić Was dzisiaj. Nie miałam czasu w pracy sięgnąć po telefon.
Jeszcze tak czytam o tych wszystkich badaniach krwi. Kurczę wszystko prywatnie to majątek na to idzie. U mnie zwykły progesteron kosztuje 49zl z tego co pamietam 😒.
U mnie praktycznie od zawsze 5 dni i zaczyna się zawsze odrazu krwawieniem.Natomiast końcówka jest dziwna.Nic nie leci co mnie myli i często mysle,ze koniec,po czym znowu zaczyna.I tak kilka razy…aczkolwiek to już bardziej planienie.
O matko z córka,u mnie prog kosztuje 24 zł,beta 302015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
-
Lipcowa, trzymam kciuki 🤞🍀
U mnie owulaki to tak różnie, nie ma stałego ciemnienia, raczej ciemniej, jaśniej, jakoś 2 dni przed owu zaczynają wyraźnie ciemnieć, dochodzimy (albo i nie, jak nie wyłapię) do piku i potem testuję jeszcze następnego dnia i zazwyczaj jest już bledszy.
A miesiączka w tym cyklu wyjątkowo długa, dzisiaj 7 dzień i nadal plamienie, nie na brązowo jak zazwyczaj tylko nadal czerwono/jasnoróżowo. Mam wrażenie, ze im grubsze endo tym u mnie dłuższą miesiaczka, poznaje po tym jak długi był poprzedni cykl.31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Natosia wrote:U mnie praktycznie od zawsze 5 dni i zaczyna się zawsze odrazu krwawieniem.Natomiast końcówka jest dziwna.Nic nie leci co mnie myli i często mysle,ze koniec,po czym znowu zaczyna.I tak kilka razy…aczkolwiek to już bardziej planienie.
O matko z córka,u mnie prog kosztuje 24 zł,beta 30 -
Jagodecka, przykro mi bardzo 😥
Nowanna, miałyśmy jakoś na jesień akcję jedzenia marchewek, dziewczyny bardzo chwaliły, że łagodzą PMS i się lepiej czuły po owu.
Ja ostatnio zapłaciłam ponad 500zl za badania Starego, jwybieram się też w tym cyklu na proga, chcę przy okazji zrobić AMH, kontrolne TSH, zastanawiam się nad tymi ANA... Plus pierwsza wizyta w klinice 350zl.31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Kochana zobaczysz jak to zleci wiem że łatwo się tak mówi ale ja miałam 3 cykle przerwy a się okazało ze mam torbiel i wydłuża mi się o kolejny cykl. Zleci ani się nie obejrzysz. Głowa do góry ❤️ Mariola zakazuje Ci podcinania czegokolwiek 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2023, 19:44
Starania od 2021
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️34 L
AMH- 3.33, Kir Bx,NK 15,7%
witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
Cross-match 33.2%❌️immunosupresja (equoral i encorton)
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
🔥-17kg
👨35 L
bad nasienia ✅️morfo 4%
Kariotyp-✅️
trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️
19.11.2022 1 IUI ☑️💔
06.04.2023 2 IUI ❌️
09.05.2023 3 IUI ❌️
06.09.2023 4IUI ☑️💔
Lipiec 2024 ➡️immunosupresja
05.08.2024 IUI pęcherzyk nie pękł😪
03.09.2024 IUI ❌️
30.09.2024 IUI ❌️
➡️zmiana lekarza➡️ivf 2025 -
Mainlylife wrote:Ja tak czytam itp i widzę, ze większość robi betę później 🙈 pierwszy raz tak testuje bo zawsze czekałam do miesiączki ale praktycznie zawsze jak w zegarku najdłuższy cykl 33 dni wiec rzadko testowałam. Wczoraj miałam test biały jak śnieg jak testowałam o 16 i poszłam dzisiaj rano na betę czy grzecznie czekać na 🐒 czy jest coś na rzeczy. Moje pytanie brzmi czy jestem w miarę normalna? Czy nikt tak nie robił 😅
Powie mi ktoś czy to normalne? Czy lepiej udać się do kogoś od głowy 😅👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Endometrioza III stopnia ❌
21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml
25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨
-
nick nieaktualnyLasencje! Chyba się piczor zbliża,właśnie nawiedził mnie "odpowiedni " śluz. 😅
Stary już powiadomiony i już się zagrzewa do roboty🔥.
Realizacja planu trwa: seksy dziś i jutro lub w piątek. Nosz kur...muszę zdążyć 😅Patisonek 25, Incognitka, Paucia, rozalaa, Natosia, .aś., Niaha lubią tę wiadomość