🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozaline wrote:Jesteśmy po badaniach i nie wiem od czego zacząć. No może od tego, że dziecko zdrowe, rośnie, serduszko bije, ryzyka niskie no cudo ❤️ 5,8 cm słodyczy, czyli wszystko się zgadza 🥺
Płeć to my chyba poznamy dopiero po urodzeniu, bo po raz kolejny bobas leży tyłem 😄 I to nie ważne czy przez brzuch czy dopochwowo jest USG. Leży zwinięty i koniec. Dlatego zdjęć nie mam jakiś super, ale wrzucam to co mam.
Za badanie nie płaciłam nic, mimo że miałam skierowanie od lekarza prywatnie bez żadnych wskazań medycznych. Robiłam też w prywatnej klinice. Jak widać różnie z tym jest, trzeba pytać. Chciałbyście widzieć minę babki z rejestracji jak pytałam, gdzie mogę zapłacić 😂🙈 Za drugi trymestr też nie będę płacić. Mam termin na 27 lipca. Ale to leci 🙆
Malinka, trzymam kciuki za Twoją wizytę i czekam na wieści pod gabinetem 🤞🤞🤞
Pięknie! Najważniejsze, że dzidziolek zdrowy 😘 gratuluje!
-
Rozaline wrote:Jesteśmy po badaniach i nie wiem od czego zacząć. No może od tego, że dziecko zdrowe, rośnie, serduszko bije, ryzyka niskie no cudo ❤️ 5,8 cm słodyczy, czyli wszystko się zgadza 🥺
Płeć to my chyba poznamy dopiero po urodzeniu, bo po raz kolejny bobas leży tyłem 😄 I to nie ważne czy przez brzuch czy dopochwowo jest USG. Leży zwinięty i koniec. Dlatego zdjęć nie mam jakiś super, ale wrzucam to co mam.
Za badanie nie płaciłam nic, mimo że miałam skierowanie od lekarza prywatnie bez żadnych wskazań medycznych. Robiłam też w prywatnej klinice. Jak widać różnie z tym jest, trzeba pytać. Chciałbyście widzieć minę babki z rejestracji jak pytałam, gdzie mogę zapłacić 😂🙈 Za drugi trymestr też nie będę płacić. Mam termin na 27 lipca. Ale to leci 🙆
Malinka, trzymam kciuki za Twoją wizytę i czekam na wieści pod gabinetem 🤞🤞🤞 -
Wszystko dobrze ❤️
Nat96, .aś., Arieen, Angelka93, Bella_89, Abietis, Rozaline lubią tę wiadomość
Starania od kwietnia 2020
👩❤️👨 Ona 32 lata, on 34 lata
😢2021 rok 6 tydzień
😢2022 rok 9 tydzień (krwiak, wywołanie farmakologiczne, łyżeczkowanie)
😞 2022 rok 7 tydzień, ciąża pozamaciczna, leczenie metotreksatem
🤞⏸️ nowa nadzieja 5 tydzień ciąży beta 4900 mUI/ml 🌈
🌈 7/1 hbd, jest ❤️!!! CRL 8,8 mm, FHR 142/min.
🌈 13/1 hbd, 7,44 cm ryzyka niskie ❤️
🌈 17/1 hbd, wszystko dobrze, wstydzioch 🩷🩵
🌈 21/1 hbd, połówkowe w porządku, 370 gramów chłopca 🩵
🌈 29/1 hbd, 1630 g 🩵
🌈 37/2 hbd, 2900 g - do kontroli przyrostu po tygodniu
-
Angelka93, Arieen, Bella_89, Abietis, Nat96, Spencer lubią tę wiadomość
Starania od kwietnia 2020
👩❤️👨 Ona 32 lata, on 34 lata
😢2021 rok 6 tydzień
😢2022 rok 9 tydzień (krwiak, wywołanie farmakologiczne, łyżeczkowanie)
😞 2022 rok 7 tydzień, ciąża pozamaciczna, leczenie metotreksatem
🤞⏸️ nowa nadzieja 5 tydzień ciąży beta 4900 mUI/ml 🌈
🌈 7/1 hbd, jest ❤️!!! CRL 8,8 mm, FHR 142/min.
🌈 13/1 hbd, 7,44 cm ryzyka niskie ❤️
🌈 17/1 hbd, wszystko dobrze, wstydzioch 🩷🩵
🌈 21/1 hbd, połówkowe w porządku, 370 gramów chłopca 🩵
🌈 29/1 hbd, 1630 g 🩵
🌈 37/2 hbd, 2900 g - do kontroli przyrostu po tygodniu
-
Gin powiedziała że to co trzeba to od razu pokazał a zmierzyć się nie chciał 😅 ale udało się i od głowy do pupy ma 10,6 cm❤️
Mąż jak mu powiedziałam że będzie chłopak to się popłakał i szedl w podskokach do auta ciągle mówił że będzie miał syna🥰 aż się sama popłakałam z tego widoku jaki jest zadowolony ❤️ po stracie taty taka wiadomość to było dla niego naprawdę cudowne uczucie 🙏🏼❤️🩹
Bella_89, Malinkaaa, Rozaline, .aś., Nat96, Spencer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinka, trzymam kciuki za Twoją wizytę i czekam na wieści pod gabinetem 🤞🤞🤞Rozaline lubi tę wiadomość
-
Elenaa wrote:Gin powiedziała że to co trzeba to od razu pokazał a zmierzyć się nie chciał 😅 ale udało się i od głowy do pupy ma 10,6 cm❤️
Mąż jak mu powiedziałam że będzie chłopak to się popłakał i szedl w podskokach do auta ciągle mówił że będzie miał syna🥰 aż się sama popłakałam z tego widoku jaki jest zadowolony ❤️ po stracie taty taka wiadomość to było dla niego naprawdę cudowne uczucie 🙏🏼❤️🩹
-
Bigbrowneyes wrote:
Bigbrowneyes lubi tę wiadomość