🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Arieen wrote:Malinka kciuki mocne 🙂
Ja byłam dziś na wizycie i moja mała figlarna córka fiknela znowu główka do góry 😅 A tydzień temu siedziała w dół. Gin powiedział, że jeszcze spokojnie się może obracać. Szyjka dluga nadal, wszystko ok.Arieen lubi tę wiadomość
-
Arieen, Nat - super podejście, do którego jeszcze muszę dojrzeć. Najtrudniej mi zrozumieć, że po iluś godzinach SN będzie CC. Słyszałam opinie, że to z pożytkiem dla dziecka. Ale weź się męcz podwójnie
Bardzo chciałabym urodzić SN i karmić piersią. Muszę to przepracować. Są oczywiście plusy cc i modyfikowanego. Więc mam jeszcze kilka tygodni na przemyśleniaStarania od kwietnia 2020
👩❤️👨 Ona 32 lata, on 34 lata
😢2021 rok 6 tydzień
😢2022 rok 9 tydzień (krwiak, wywołanie farmakologiczne, łyżeczkowanie)
😞 2022 rok 7 tydzień, ciąża pozamaciczna, leczenie metotreksatem
🤞⏸️ nowa nadzieja 5 tydzień ciąży beta 4900 mUI/ml 🌈
🌈 7/1 hbd, jest ❤️!!! CRL 8,8 mm, FHR 142/min.
🌈 13/1 hbd, 7,44 cm ryzyka niskie ❤️
🌈 17/1 hbd, wszystko dobrze, wstydzioch 🩷🩵
🌈 21/1 hbd, połówkowe w porządku, 370 gramów chłopca 🩵
🌈 29/1 hbd, 1630 g 🩵
🌈 37/2 hbd, 2900 g - do kontroli przyrostu po tygodniu
-
Malinka a wyobraź sobie urodzić jednego bliźniaka a przy drugim mieć cc🙈 pocięta w dwóch miejscach😬 jak ja się cieszę że mi się udało😅
Jak dla mnie głównym plusem cesarki jest bezpieczeństwo dziecka, jeśli lekarz powie że tak będzie lepiej to nie będę protestować, mimo lęku przed operacją. -
nick nieaktualny
-
Arieen wrote:Ja już dziś klepnęłam ostatnią wizyte u gina w listopadzie 😮 Zleciało.. Idę teraz w październiku i potem ostatni raz parę dni przed terminem porodu.
-
nick nieaktualnyAngelka93 wrote:Mało tych wizyt. Ja mam we wrześniu 2 w październiku 2 i w listopadzie 1
-
Natosia, możesz mi wpisać 25.09 wizytę w poradni patologii ciazy. 😊Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Bella_89 wrote:Malinka a wyobraź sobie urodzić jednego bliźniaka a przy drugim mieć cc🙈 pocięta w dwóch miejscach😬 jak ja się cieszę że mi się udało😅
Jak dla mnie głównym plusem cesarki jest bezpieczeństwo dziecka, jeśli lekarz powie że tak będzie lepiej to nie będę protestować, mimo lęku przed operacją.
O Panie 😮 takiej opcji nie miałam w głowieStarania od kwietnia 2020
😢2021 rok 6 tydzień
🌈 29/1 hbd, 1630 g 🩵
-
Arieen wrote:No ja idę na jedną w październiku bo wtedy kończy mi się l4 😉 Pytałam gina czy coś pomiędzy jeszcze mam umawiać, ale mówił że nie ma potrzeby jak będzie wszystko ok. A jakbym chciała to nie zabrania przychodzić 😀 No i zaraz potem już listopad i rodzimy. Chyba, że małej się nie będzie spieszyć. Ale liczę że do tego 10.11 się pojawi 😄
Ja na tej ostatniej to już dostanę skierowanie do szpitala i ciekawe jak tam się sytuacja potoczy -
Hej Dziewczyny 😊 ja też jestem po wizycie i troszkę się martwie- szyjka skróciła się do 3cm, lekarz zapisał mi luteinę i mam się zgłosić za tydzień na kontrole do niego na dyżur w szpitalu 🙁 mam się oszczędzać, zrezygnować z długich spacerów i dużo odpoczywać. Z Ulcią wszystko w porządku- prawie 1300g, przepływy ok. Jeszcze mi się glukoza w moczu pojawiła, a w krwi niby w normie…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2023, 16:46
-
Bigbrowneyes wrote:Hej Dziewczyny 😊 ja też jestem po wizycie i troszkę się martwie- szyjka skróciła się do 3cm, lekarz zapisał mi luteinę i mam się zgłosić za tydzień na kontrole do niego na dyżur w szpitalu 🙁 mam się oszczędzać, zrezygnować z długich spacerów i dużo odpoczywać. Z Ulcią wszystko w porządku- prawie 1300g, przepływy ok. Jeszcze mi się glukoza w moczu pojawiła, a w krwi niby w normie…
Bigbrowneyes lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem świeżo po wizycie, u mnie szyjka 29 mm, na polowkowych 36 mm. Podobno jest jak najbardziej w porządku. Ale myślę, że lekarz wie co robi patrząc na całokształt. Mój mówił,że po 34 tygodniu nie mierzy się już długości szyjki bo ona ma się skracać. Wizyta 10 października.
Dzidziuś waży 1630 g i będzie z tych większych. Ja prawie 11 kg do przodu 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2023, 18:23
Angelka93 lubi tę wiadomość
Starania od kwietnia 2020
😢2021 rok 6 tydzień
🌈 29/1 hbd, 1630 g 🩵
-
Bella_89 wrote:Gratulacje udanych wizyt🙂 macie jakieś fotki?
Zasłaniał buzię cały czas, więc mam, ale poszczególnych organówBella_89 lubi tę wiadomość
Starania od kwietnia 2020
😢2021 rok 6 tydzień
🌈 29/1 hbd, 1630 g 🩵