🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Białek, tulę za 🐒 ❤️ Nowy cykl, nowe nadzieje 🤞
Niemampomyslunanick, działajcie, ja bardzo, bardzo, bardzo trzymam za Ciebie kciuki ❤️✊ mam nadzieję, że organizm pamięta stan ciąży i zaraz znowu zobaczysz ⏸️ ze szczęśliwym zakończeniem ❤️ No i zrobicie sobie we 3 zdjęcie pod choinką, a zdjęcia to Ty robisz piękne ❤️rozalaa lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Beezi wrote:
Markotka, cześć, opowiesz coś o Was? Trzymamy kciuki za testy 🤞
Staramy się od czerwca 2022 o nasze pierwsze 👶🏼 oj jaka to była rozpacz że za 1 razem się nie udało i jak to możliwe? Ale chyba każda z nas to przechodziła 😁 nie spodziewałam się tego nigdy, bo moje cykle zawsze były i nadal są podręcznikowe 😕 owu wyznaczam bez problemu na podstawie śluzu i lekkiego bólu - raz na usg potwierdzone miałam pęknięcie pęcherzyka. Mam za sobą bardzo podstawowe badania, nawet tsh spadło samo z 2,8 do 1,34 ! Jedyne co to wysoka prolaktyna, zwykle wahała się od ok 30-55. Bromergon raczej mi nie pomagał, teraz biorę dostinex, ale jakoś nie wydaje mi się żeby zaburzała mój cykl i wpływała na owu..
Mąż narazie bez badań - nie chcę go naciskać bo i tak wiem że na słabe nasienie nie ma cudownego leku. Póki co bierze fertilman i czekamy, a jak nie wyjdzie to planujemy w czerwcu wakacje 🍹
Pogoda u mnie szaro bura i nie zapowiada się na poprawę w najbliższym czasie 😞Beezi lubi tę wiadomość
Początek starań 06/2022 -
Aś Kochanie tak, jesteś w ciąży ❤️
Gratulacje - niech Kropek zdrowo rośnie 🥰❤️
U mnie troszkę słonko przebija się więc jakiś powiew wiosny do Nas dochodzi 😉 i tulipany, które zasadzilam jesienią już wychylają się z ziemi (moje pierwsze w życiu posadzone 🤩🥰).
Dziewczyny dzisiaj chillujecie czy aktywnie? 😊
My z Mężem dzisiaj na basen i jacuzzi odpocząć po wczorajszych urodzinach 😊
I oczywiście na imprezie po 1szej w nocy znowu miałam tą akcje ze śluzem przy podtarciu - było go troszkę więcej i jednorazowo i oby to nie było plamienie przed okresem, którego wcześniej nie miałam 😊
Wgl dzisiaj śniło mi się, że wysikałam dwie kreski i próbowałam zrobić zdjęcie 🤣 obudziłam się i wiecie co.. byłam zła za takie sny 😅 bo jednak zrobiło się smutno więc wolalabym żeby już nie śniło mi się nic 🙃.aś., rozalaa, Paucia, MonikaMonia, malutka203 lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Bialeekk kwiecień będzie Twój - akurat prezent na urodziny 🍀🤞🏻🥰🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Lipcowa wrote:Bialeekk kwiecień będzie Twój - akurat prezent na urodziny 🍀🤞🏻🥰
No pewnie, że tak!😁🤞🏽 A że urodziny mamy z chłopem obok siebie to podwójny prezent będzie!🍀Lipcowa, Ancalime lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Beezi wrote:Białek, tulę za 🐒 ❤️ Nowy cykl, nowe nadzieje 🤞
Niemampomyslunanick, działajcie, ja bardzo, bardzo, bardzo trzymam za Ciebie kciuki ❤️✊ mam nadzieję, że organizm pamięta stan ciąży i zaraz znowu zobaczysz ⏸️ ze szczęśliwym zakończeniem ❤️ No i zrobicie sobie we 3 zdjęcie pod choinką, a zdjęcia to Ty robisz piękne ❤️
Kochanaaaaa, dziękuję Ci bardzoooo 🥹❤️!👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀, progesteron 15.70 ng/mL 😩
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰, progesteron 24,39 ng/mL 🤞
Pierwsza wizyta 04 grudnia ⏳🎁🎄
-
Bialeekk tulę, wpisuję Twoją ostatnią w tym roku francę 😙
Karina dopóki nie ma @ jest nadzieja, pamiętaj! 🤞🏻
.aś. no nie ma wątpliwości, cudownie, gratuluję 😍😍😍
Niesia90, powiem Ci że ja jak mam biel to jest biel najbielsza i żadnych cieni nie ma, więc trzymam mocno kciuki 🤞🏻🙂
Markotka, wpisuję 🤞🏻co do plamień to może dziewczyny coś podpowiedzą bo akurat z tym się nigdy nie borykałam ☺️
Niemampomysłunanick wierzę że za chwilkę się uda ❤️ Ty też jesteś widzę z tych spokojnych ostatnimi czasy, tak samo Bezzi 😗
Jeju, jak tak Was czytam dziewczyny, to sobie uświadamiam, że zwyczajnie mi to przeszło wszystko. Chyba tak mocno przeżyłam te miesiące 😩 że w końcu mnie to puściło, mierze temp, bo to mi się podoba i mam wrażenie, że przynajmniej w moim przypadku, daje wiele informacji, takich sensownych, temp spada 13 dpo, więc żadnych sików w takim przypadku nie przewiduję, żadnych objawów nie mam, nic sobie nie wkręcam, na owulaków w całym cyklu siknęłam chyba ze 4 albo 5 i to tylko dlatego że spróbowałam z NAC.🙂 Nie kupuję testów ciążowych WCALE. Wkurzyłam się na Starego z tymi seksami w owu😂, ale szybko mi przeszło, bo po pierwsze Wy mi w tym pomogłyście, a po drugie stwierdziłam że jak ma zaskoczyć to zaskoczy - przecież tak się zdarza - czy to już jest to słynne ,,odpuszczenie"?🤔 🤨
Lipcowa my planujemy trochę tak aktywnie i trochę lenistwa 😂. Wzięłam się wczoraj za robotę i upiekłam takie regionalne danie ,,piróg". 🤤Pychotaaaa ale że wyszła cała blacha to trzeba pojechać do rodziców i trochę porozdawać. Natchnęłaś mnie z tym Jazzuzi, ale bym pojechała dupkę pomoczyć 😃
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
Beezi wrote:Aś, gratulacje ❤️
Markotka, cześć, opowiesz coś o Was? Trzymamy kciuki za testy 🤞
Zalotka, cześć, rozgość się 🙂 miałaś monitoring cyklu, wiesz, w którym dniu miałaś owulację? Od ilu dni zażywasz luteinę? Proga badałaś w tym cyklu czy w poprzednich? Ja niestety nigdy nie brałam, ale w działaniach niepożądanych są krwawienia. Może jeszcze dziewczyny się wypowiedzą. Ale jest też opcja, że jak to 1-2 dni to jakieś plamienie owulacyjne. Na pewno dziwna sprawa, ginekolog nic Ci nie mówił, że tak może być?
Dziewczyny, miłej niedzieli Wam życzę, mimo parszywej pogody ☀️🤷♀️
Jeszcze nie miałam monitoringu, gin zalecała się wybrać, ale mam taką pracę, że w tym cyklu mi się nie udało... może w przyszłym się uda. Natomiast zwiastuny owu tj. śluz, pozytywne testy owu, ból jajnika mam od zawsze (chociaż wiem, że to akurat nie musi świadczyć o 100% owulacji)...
Progesteron badany w zeszłym cyklu 7 dpo...
Ginekolog nie wspomniała nawet, że takie coś może wystąpić... powiedziała, że prawdopodobnie pomoże na plamienia przed @. Jak widać na ten moment nie pomogło
Spróbuję na tygodniu się skonsultować, chociaż to prywatna lekarka, do której nie ma umawiania telefonicznego tylko trzeba iść i swoje odsiedzieć w kolejce...
Liczę na to, że może organizm się przyzwyczaja do "nowości" w postaci luteiny i stąd to plamienie... -
Niemampomyslunanick wrote:Dziewczyny,
Gratuluję każdych nowych dwóch kreseczek ❤️, oby tak dalej ten marzec wyglądał ❤️!
@Bialeekk sikaj, sikaj! Coraz lepiej to wygląda 🤞!
U mnie właśnie zaczął się pierwszy okres po poronieniu, więc wracamy do gry 🌈!
Niemampomyslunanick i oby to był pierwszy dzień Twojej szczęśliwej ciąży. 🍀
Arieen, piękne widoki.
Reszty nie nadrobiłam i nie wiem czy nadrobię, z góry przepraszam.
U mnie zgodnie z przewidywaniami 🎌 w nocy. Więc nawet sobie nie zatestowałam. 😅
Plus tego taki że to mój najkrótszy cykl był (46 dni) i to z dość dobrą owulką, bo wysokie i na jednym poziomie temperatury utrzymywały się do 11dpo.
Na minus że od 10dpo zaczął boleć mnie lewy jajnik i dalej boli. Oby nie skończyło się wizytą u gina, jeszcze jakichś torbieli mi potrzeba do mojego szczęścia.
Ovu mi zwariowało zupełnie, nie dziwi mnie to przy takim rozstrzale jaki mu serwuję (cykle od 46 do 62 dni 😅 w poprzednich prawie wszystkich wywaliło mi dni owulacji i teraz pewnie widnieją w odmętach galerii jako bezowulacyjne 🤥)
Niemampomyslunanick, Ancalime lubią tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
rozalaa wrote:Bialeekk tulę, wpisuję Twoją ostatnią w tym roku francę 😙
Niesia90, powiem Ci że ja jak mam biel to jest biel najbielsza i żadnych cieni nie ma, więc trzymam mocno kciuki 🤞🏻🙂
Markotka, wpisuję 🤞🏻co do plamień to może dziewczyny coś podpowiedzą bo akurat z tym się nigdy nie borykałam ☺️
Niemampomysłunanick wierzę że za chwilkę się uda ❤️ Ty też jesteś widzę z tych spokojnych ostatnimi czasy, tak samo Bezzi 😗
Jeju, jak tak Was czytam dziewczyny, to sobie uświadamiam, że zwyczajnie mi to przeszło wszystko. Chyba tak mocno przeżyłam te miesiące 😩 że w końcu mnie to puściło, mierze temp, bo to mi się podoba i mam wrażenie, że przynajmniej w moim przypadku, daje wiele informacji, takich sensownych, temp spada 13 dpo, więc żadnych sików w takim przypadku nie przewiduję, żadnych objawów nie mam, nic sobie nie wkręcam, na owulaków w całym cyklu siknęłam chyba ze 4 albo 5 i to tylko dlatego że spróbowałam z NAC.🙂 Nie kupuję testów ciążowych WCALE. Wkurzyłam się na Starego z tymi seksami w owu😂, ale szybko mi przeszło, bo po pierwsze Wy mi w tym pomogłyście, a po drugie stwierdziłam że jak ma zaskoczyć to zaskoczy - przecież tak się zdarza - czy to już jest to słynne ,,odpuszczenie"?🤔 🤨
Lipcowa my planujemy trochę tak aktywnie i trochę lenistwa 😂. Wzięłam się wczoraj za robotę i upiekłam takie regionalne danie ,,piróg". 🤤Pychotaaaa ale że wyszła cała blacha to trzeba pojechać do rodziców i trochę porozdawać. Natchnęłaś mnie z tym Jazzuzi, ale bym pojechała dupkę pomoczyć 😃rozalaa lubi tę wiadomość
👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ BMI zawsze w normie (teraz 19,27), cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań zaproponowany Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28, Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty, wycinki do badań ⏳
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, zaopiekowanie relaksu i trawienia🧘 -
Aś,wielkie gratulacje! Jesteś w ciąży 🥰❤️😍
Bialeekk,zrobiłaś taką furorę w tym cyklu,że w kolejnym też zrobisz,ale już z ⏸️ kreseczkami ❤️🤞🍀
Lipcowa my dziś odpoczywamy wczoraj krążyliśmy po sklepach,na szopingu,potem byliśmy u moich rodziców (mieszkają 10 km od nas) wróciliśmy późno,a dziś tak pochmurno i zaczyna śnieżyć,że aż się nie chce wychodzić z domu
Basen i jacuzzi mega 🥰 korzystajcie i relaksujcie się! ❤️Bialeekk, Lipcowa lubią tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Dziewczyny, jednak te owulaki Facelle, na które narzekałam to tylko 2 były trefne.
Piękny piczor mi się pojawił wczoraj i działamy. Kłucia jajników wczoraj mocne, dzisiaj też trochę kłują. Tryb kotki włączony 🐆😽 , zaraz po drożności - niech coś z tego będzie... 🥺🥺🥺🤞🤞
siesiepy, Niemampomyslunanick, Kasia111, Paprota9418, SandraH.97, Paucia, Niesia90, Emka06, Beezi, Livka, Domi94, Evondita82, rozalaa, Spencer, .aś., Nowanna, Bambi92, kropka27, Niaha, malutka203, Ancalime, WonderWoman lubią tę wiadomość
👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ BMI zawsze w normie (teraz 19,27), cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań zaproponowany Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28, Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty, wycinki do badań ⏳
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, zaopiekowanie relaksu i trawienia🧘 -
Trzymam mocne kciuki żeby ten cykl zakończył się na zielono! 🍀🤞🔥
Pfry lubi tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Paucia wrote:Aś,wielkie gratulacje! Jesteś w ciąży 🥰❤️😍
Bialeekk,zrobiłaś taką furorę w tym cyklu,że w kolejnym też zrobisz,ale już z ⏸️ kreseczkami ❤️🤞🍀
Lipcowa my dziś odpoczywamy wczoraj krążyliśmy po sklepach,na szopingu,potem byliśmy u moich rodziców (mieszkają 10 km od nas) wróciliśmy późno,a dziś tak pochmurno i zaczyna śnieżyć,że aż się nie chce wychodzić z domu
Basen i jacuzzi mega 🥰 korzystajcie i relaksujcie się! ❤️
Białek bawi i uczy😂❤️
Tyle emocji wam dostarczam, że jak wreszcie przyjdą tłuścioszki to żadna nie uwierzy😅😂
Paucia, rozalaa, Rzeżucha lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Powiem wam że ja już nie wiem. Owulaki wskazują podwyższony poziom ale nie pik. I na dodatek zrobiłam ostatni 🤣 a apteka dyżurna oferuje co najwyżej testeo 🤣 do jutra się wstrzymam z zakupem ale męża zapobiegawczo dorwe*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
rozalaa wrote:Bialeekk tulę, wpisuję Twoją ostatnią w tym roku francę 😙
Lipcowa my planujemy trochę tak aktywnie i trochę lenistwa 😂. Wzięłam się wczoraj za robotę i upiekłam takie regionalne danie ,,piróg". 🤤Pychotaaaa ale że wyszła cała blacha to trzeba pojechać do rodziców i trochę porozdawać. Natchnęłaś mnie z tym Jazzuzi, ale bym pojechała dupkę pomoczyć 😃
Dzięki za slowa otuchy, jednak ja widuje oszukance 🤷♀️ chociaż tli się we mnie nadzieja ze jednak coś tam jest!Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Witam w marcowym wątku🌻🍀 trzymam kciuki za Was🤞
Zmieniam pracę więc póki co starania zawieszone. Czeka mnie wycięcie polipa ze sprawdzeniem drożności laparoskopowo i nie wiem czy się teraz zdecydować- czy zdążę po operacji dojść do siebie tak aby rozpocząć nową pracę?!😔
Zrobiłam wyniki między 3-5 dc, zerkniecie jak to wygląda:
AMH- 1.65 NG/ML
TSH- 1.61 IU/ML
FSH- 7.59 IU/ML
LH- 3.45 IU/ML
ESTRIADOL- 28.50 PG/ML
PROLAKTYNA- 12.90 NG/ML👸 &🤴 & 🧒
25 cykli starań
10.2022 CB 🖤
05.2023 CB 🖤
03.2024 CB 🖤
10.2023 histeroskopia👍usunięto 3 polipy😳
06.2024 powtórna histeroskopia, brak polipa✅️
biopsja endometrium ✅️
08.24 - I cykl stymulowany (prog 30,1 ng/ml)❌️
09.24 - II cykl stymulowany (prog 22,2 ng/ml)
29.09 beta 235.8, prog 45.40
06.10 beta 4243, prog. 46.90
18.10 5.2 mm+❤️
30.10 2.1 cm + ❤️
15.11 3.8 cm + ❤️ nifty pro⏳️
28.11 prenatalne 🤞🤞
Kwas foliowy✅️
Homocysteina ✅️
AMH 2.73 ng/ml
Wit. B12 ✅️
Wit. D 43✅️
DHEAS ✅️