🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Pfry wrote:
Ściskam kciuki✊️✊️✊️✊️✊️
Co to za aplikacja w którą wstawiasz testy? Czy to coś innego niż apka
MonikaMonia, Pfry lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Zobaczcie co mi kutfa dziś się stało z moim wykresem!
Miałam owu na 20dc a się przestawiła na 24dc i wyznaczyła niby że dziś 9dpo 😳
Na moje łoko mogła być właśnie w tych okolicach, dopiero później wystąpił skok tempki, a dwa, że byłaś chora to całkiem realne, że Ci się poprzesuwało mocno😊Niesia90 lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Niesia90 wrote:Ściskam kciuki✊️✊️✊️✊️✊️
Co to za aplikacja w którą wstawiasz testy? Czy to coś innego niż apka
PremomNiesia90, Pfry lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Bialeekk wrote:Na moje łoko mogła być właśnie w tych okolicach, dopiero później wystąpił skok tempki, a dwa, że byłaś chora to całkiem realne, że Ci się poprzesuwało mocno😊
Teraz to już w ogóle wiem że nic nie wiem...Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Biedronka, cześć, miło Cię widzieć ❤️ Wg mnie stosunek LH/FSH do obgadania z ginem, bo mały. Reszta wydaje się być w porządku, bardzo ładna prolaktyna. Trzymam kciuki za pracę i zabiegi, wracaj do nas szybko jak ogarniesz życie ❤️🍀🤞
Rozala, mi już minęła faza ekscytacji, testowania trzy razy dziennie i dopatrywania się cieni. Teraz mam fazę czekania - na owulkę, egzaminy i wizytę. Mało entuzjastycznie u mnie ostatnio niestety, czekamy ze Starym aż nam się cokolwiek znacznie układać. 🤷♀️
Siesiepy, tulę Cię mocno ❤️ Zrób dla siebie coś dobrego, a kolejna owulka już na swoim ✊🍀
Pfry, działajcie 🔥🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2023, 13:03
rozalaa, Pfry, siesiepy, Markotka, Biedronka@ lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Witam!
Od razu gratuluję bet i kresek! Super!
Białek.. Kciuki za następny cykl!
Mi dziś w 8dpo pierdzielnęła tempka w górę.. Ale z przymrużeniem oka ją potraktowałam, bo po 1.godzinę wcześniej mierzyłam. 2.wczoraj podrinkowałam pod dzisiejsze 41 na karku 🥴 po 3.niby po 3h snu ale takiego z dupy 🥴
A tak to zero objawów. Czasem tylko zakłują jajniki, szczególnie prawy. Ale to znaczy tyle co nic♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
Evondita, po alko się tempka nie liczy, mierz jutro.
No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełniaj marzenia i oby kolejne urodziny były z bobasem pod pachą 🎉❤️🔥Evondita82 lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Ale żałuję, że nie mam patyka do nasikania na dziś 😂😂😂
Bo to co się wczoraj wydarzyło jest dla mnie tak nierealne, że w ogóle to wyparłam wmawiając sobie, że to oszukańce.
Evondita, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! ❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2023, 13:17
Evondita82 lubi tę wiadomość
15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Lilka1298 wrote:Ale żałuję, że nie mam patyka do nasikania na dziś 😂😂😂
Bo to co się wczoraj wydarzyło jest dla mnie tak nierealne, że w ogóle to wyparłam wmawiając sobie, że to oszukańce.
Evondita, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! ❤️❤️❤️Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Evondita82 wrote:Witam!
Od razu gratuluję bet i kresek! Super!
Białek.. Kciuki za następny cykl!
Mi dziś w 8dpo pierdzielnęła tempka w górę.. Ale z przymrużeniem oka ją potraktowałam, bo po 1.godzinę wcześniej mierzyłam. 2.wczoraj podrinkowałam pod dzisiejsze 41 na karku 🥴 po 3.niby po 3h snu ale takiego z dupy 🥴
A tak to zero objawów. Czasem tylko zakłują jajniki, szczególnie prawy. Ale to znaczy tyle co nicEvondita82 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny!
Zadecydowałam,że robię sobie przerwę.
Przerwę od aplikacji, testowania, mierzenia, przerwę od forum. Dla swojego własnego zdrowia psychicznego. Muszę się skupić na innych rzeczach, zamiast wyrzucać kasę na owulaki,testy zainwestować w badania i monitoring. Mam nadzieję, że przyniesie to oczekiwane skutki.
Życzę Wam upragnionych larw, kropencjuszy i bobasów ❤️🤞😁. Było mi niezmiernie miło udzielać się na tym forum i poznać Was oraz wasze historie❤️. Kocham Was wszystkie,ściskam. I mam nadzieję,że jak tu wrócę to spotkamy się na wątkach zaciążonych🤞😆❤️
MimiM29, gattina, siesiepy, Lipcowa, Paucia, Biedronka@, Paprota9418, Patisonek 25, Domi94, MonikaMonia, Natosia, Emka06, Nowanna, Evondita82, Bambi92, pluto_nova, Incognitka, .aś., Arieen, Niaha, malutka203, Pasko, kwiatek100, Amunicja lubią tę wiadomość
-
Evondita- wszystkiego najlepszego 🥰🥰🎂
Evondita82 lubi tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:Dziewczyny!
Przerwę od aplikacji, testowania, mierzenia, przerwę od forum. Dla swojego własnego zdrowia psychicznego. Muszę się skupić na innych rzeczach, zamiast wyrzucać kasę na owulaki,testy zainwestować w badania i monitoring. Mam nadzieję, że przyniesie to oczekiwane skutki.
Życzę Wam upragnionych larw, kropencjuszy i bobasów ❤️🤞😁. Było mi niezmiernie miło udzielać się na tym forum i poznać Was oraz wasze historie❤️. Kocham Was wszystkie,ściskam. I mam nadzieję,że jak tu wrócę to spotkamy się na wątkach zaciążonych🤞😆❤️
Kochana 🥺 Tulę Cię mocno i za miesiąc chcę Cię tu widzieć z II kreseczkami ❤️❤️❤️15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Lilka1298 wrote:Boję się tej bety 🫣🫢
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2023, 13:40
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
MerryCherry wrote:Dziewczyny!
Życzę Wam upragnionych larw, kropencjuszy i bobasów ❤️🤞😁. Było mi niezmiernie miło udzielać się na tym forum i poznać Was oraz wasze historie❤️. Kocham Was wszystkie,ściskam. I mam nadzieję,że jak tu wrócę to spotkamy się na wątkach zaciążonych🤞😆❤️Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Pfry aaaale piczor zacny 🧐😍 to teraz 🔥🔥
MerryCherry rozumiem, rób jak czujesz, trzymam kciuki za Ciebie mocno ❤️ wpadnij pochwalić się kreseczkami 😁Pfry lubi tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜