🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
MerryCherry wrote:Dziewczyny!
Zadecydowałam,że robię sobie przerwę.
Przerwę od aplikacji, testowania, mierzenia, przerwę od forum. Dla swojego własnego zdrowia psychicznego. Muszę się skupić na innych rzeczach, zamiast wyrzucać kasę na owulaki,testy zainwestować w badania i monitoring. Mam nadzieję, że przyniesie to oczekiwane skutki.
Życzę Wam upragnionych larw, kropencjuszy i bobasów ❤️🤞😁. Było mi niezmiernie miło udzielać się na tym forum i poznać Was oraz wasze historie❤️. Kocham Was wszystkie,ściskam. I mam nadzieję,że jak tu wrócę to spotkamy się na wątkach zaciążonych🤞😆❤️
Będę tęsknić ❤️ mam nadzieję że wrócisz do nas z kropkiem na pokładzie.Starania od 2021
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️34 L
AMH- 3.33, Kir Bx,NK 15,7%
witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
Cross-match 33.2%❌️immunosupresja (equoral i encorton)
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
🔥-17kg
👨35 L
bad nasienia ✅️morfo 4%
Kariotyp-✅️
trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️
19.11.2022 1 IUI ☑️💔
06.04.2023 2 IUI ❌️
09.05.2023 3 IUI ❌️
06.09.2023 4IUI ☑️💔
Lipiec 2024 ➡️immunosupresja
05.08.2024 IUI pęcherzyk nie pękł😪
03.09.2024 IUI ❌️
30.09.2024 IUI ❌️
➡️zmiana lekarza➡️ivf 2025 -
Przerwę od aplikacji, testowania, mierzenia, przerwę od forum. Dla swojego własnego zdrowia psychicznego. Muszę się skupić na innych rzeczach, zamiast wyrzucać kasę na owulaki,testy zainwestować w badania i monitoring. Mam nadzieję, że przyniesie to oczekiwane skutki.
Życzę Wam upragnionych larw, kropencjuszy i bobasów ❤️🤞😁. Było mi niezmiernie miło udzielać się na tym forum i poznać Was oraz wasze historie❤️. Kocham Was wszystkie,ściskam. I mam nadzieję,że jak tu wrócę to spotkamy się na wątkach zaciążonych🤞😆❤️Kajaa93 lubi tę wiadomość
-
Życzę Wam upragnionych larw, kropencjuszy i bobasów ❤️🤞😁. Było mi niezmiernie miło udzielać się na tym forum i poznać Was oraz wasze historie❤️. Kocham Was wszystkie,ściskam. I mam nadzieję,że jak tu wrócę to spotkamy się na wątkach zaciążonych🤞😆❤️2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Cześć Dziewczyny, my dzisiaj na spokojnie krótki spacerek. U nas pogoda ładna, jest słoneczko, ale okropnie zimno. Przeszywający wiatr i mimo 2 Stopni na plusie odczuwalna z -6 🙄.
Właśnie po obiedzie zaległam na łóżku i nadrobiłam forum.
Odliczam już dni na narty, nie mogę się doczekać. Coś czuję, ze te 5 dni w pracy będzie mi się niemiłosiernie dłużyć.
Czym się zajmujecie zawodowo ? Może chcecie się podzielić ?Paucia lubi tę wiadomość
-
U mnie wali śniegiem ❄️ zimno, szaro aż się wychodzić nie chce. Dobrze, że spacer z psiakiem już zaliczony 😏
Ja jestem nauczycielką 😁 Pracuje z dziećmi z niepełnosprawnością intelektualną i zaburzeniami rozwoju, jestem też terapeutą Integracji Sensorycznej 😁Niesia90, Evondita82, Paucia, Nowanna, MonikaMonia, malutka203, Niezapominajka95 lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
MerryCherry dużo spokoju Ci życzę ♥️ wracaj do nas z czystą głową i kropkiem na pokładzie 🤞
-
Beezi wrote:Evondita, po alko się tempka nie liczy, mierz jutro.
No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełniaj marzenia i oby kolejne urodziny były z bobasem pod pachą 🎉❤️🔥Beezi lubi tę wiadomość
♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
Nowanna wrote:Cześć Dziewczyny, my dzisiaj na spokojnie krótki spacerek. U nas pogoda ładna, jest słoneczko, ale okropnie zimno. Przeszywający wiatr i mimo 2 Stopni na plusie odczuwalna z -6 🙄.
Odliczam już dni na narty, nie mogę się doczekać. Coś czuję, ze te 5 dni w pracy będzie mi się niemiłosiernie dłużyć.
Czym się zajmujecie zawodowo ? Może chcecie się podzielić ?
Ja nie pracuje mam zawód: żona obecnie 🤣 ale tylko do ok lipca/sierpnia 🤷♀️Nowanna lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
siesiepy wrote:Wszystkiego najlepszego, życzę Ci najpiękniejszego urodzinowego prezentu. 🍀🤞
Z doświadczenia Ci powiem że u mnie temperatura po trochę większej ilości alko niż 1 drink zawsze jest 37 i więcej. 😅♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
Bialeekk wrote:@Rozalaa wpisz mi tą wstrętną pinde… 😥
Wstałam rano cała spuchnięta, stopy to mam jak gigant tak mi się woda zatrzymała😳
Pms niezły się mnie trzyma🥲
Oczywiście chciałam siknąć dla was z zaskoczenia na patyka i same wiecie co było dalej😒
(Ale bez smutania, byłam na to gotowa)
Przykro mi, tulę 😔❤️ kolejny cykl musi być twój, mocno w to wierzę ❤️ -
Karina wrote:Ja rozalaa testowałam wczoraj (9dpo) i więcej już nie będę to można wpisać biel 😊
Przecież to jeszcze bardzo wcześnie, jeszcze może być pozytyw 😊 czemu nie zamierzasz już testować?Karina lubi tę wiadomość
-
Bialeekk wrote:Strasznie mi się to przestawiło🙄 nadal zastanawiam się skąd te nitki w śluzie, bo przecież nigdy przed @ plamień nie miałam😑
Dziwny ten cykl, całe szczęście, że się już skończył🙄
Łapie wszystkie wasze przytulaśny i mam nadzieję, że przez to będzie mnie mniej bolało😞
Kochana, jesteśmy wszystkie z tobą ❤️❤️❤️ -
Niesia90 wrote:
U mnie niestety nic nie przebija 😔 ale może to tylko kwestia zdjęcia i światła. Trzymam kciuki za jutrzejszą betę 🤞🍀 -
.aś. wrote:Próbuje się jeszcze hamować, ale dziewczyny, chyba jestem w ciąży 🥺
Nie dociera to do mnie kompletnie i po 10 miesiącach inaczej sobie wyobrażałam emocje, które będą mi towarzyszyć. Wyobrażałam sobie radość, a jest raczej PMS razy 10 z przeplatającym się szczęściem 😂 czuje, że najbliższe dni i tygodnie będą pełne niepewności, bo jednak ciągle mocno boli mnie podbrzusze. U mnie to ewidentnie główny objaw, ale w poprzednich ciążach też był. No i zauważyłam, że dużo szybciej się meczę. Oby do bijącego serduszka... ❤️
Zastanawiam się też jak podejść do siłowni i odchudzania, ale chyba będę chodzić normalnie na razie i szukać złotego środka. Kropek musiał powstać w tym tygodniu w którym przez 5 dni zaliczyłam 7 godz. zumby, więc musi polubić te moje 💃😂
11 dpo 🥺
O mamo, dzisiaj to już bez przybliżania i wypatrywania widać 😃 gratuluję ci z całego serca, przepiękna kreseczka 😍😍😍 planujesz betę? 🙂 -
Evondita wszystkiego najlepszego. Wiesz, czego Ci życzymy 🥰🥰
Bialekk, wiem dokładnie co czułaś z tymi nitkami krwi. Mi się tak przydarzylo 2 razy. Też ukladalam już plan porodu. W necie ani na forum nie znalazlam kompletnej nic na ten temat. A potem <plask> i przyszła małpa.
MerryChery odpoczywaj, ale jak coś to my tu jesteśmy dla Ciebie 😉
Rozalaa tak właśnie wygląda odpuszczanie 😉 mi jeszcze potrzebna byla przerwa od forum. Teraz zaglądam w kalendarz już bez żadnej presji. Co ma być to będzie.rozalaa, Evondita82 lubią tę wiadomość
Ona: 31 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
29.08. 2mm Cudu 😍
19.09 - następna wizyta
-
Niemampomyslunanick, rozalaa, Paucia, Paprota9418, Pfry, Karina, Incognitka, Arieen, Nowanna, .aś., moonflower, Evondita82, Lipcowa, gattina, Biedronka@, Kania_czubajka, Niaha, Spencer, malutka203, Beezi, WonderWoman lubią tę wiadomość
-
Nowanna wrote:Cześć Dziewczyny, my dzisiaj na spokojnie krótki spacerek. U nas pogoda ładna, jest słoneczko, ale okropnie zimno. Przeszywający wiatr i mimo 2 Stopni na plusie odczuwalna z -6 🙄.
Czym się zajmujecie zawodowo ? Może chcecie się podzielić ?
U nas to samo, niby słońce i przez okno się wydaje, że piękna pogoda, a jak się wyjdzie to zimny wiatr 🥴.
Co do pracy to zastępca dyrektora salonu 🤭.rozalaa lubi tę wiadomość
👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀, progesteron 15.70 ng/mL 😩
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰, progesteron 24,39 ng/mL 🤞
Pierwsza wizyta 04 grudnia ⏳🎁🎄
-
I to jaki ładny piczor 😁. Teraz tylko starego w obroty 🔥!MonikaMonia lubi tę wiadomość
👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀, progesteron 15.70 ng/mL 😩
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰, progesteron 24,39 ng/mL 🤞
Pierwsza wizyta 04 grudnia ⏳🎁🎄