Mazury tez sie staraja;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ostróda .. ale obecnie Holandia
kaarolaa, Czarna1705 lubią tę wiadomość
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualny
-
kaarolaa jaka miejscowosc ?
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja staram się nadal niedługo będzie 9 lat..
jestem z Mrągowa
Karolina, do kogo w Olsztynie chodzisz? Czy leczycie się gdzieś dalej?
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnyWitam Cie serdecznie Nanatasza jednak zyje ktoś z mazur hehe bardzo się ciesze Bardzo polecam Panią doktor Anne Chorzewską super babka, jednak jeszcze przede mną wizyta u niej i rozmowa o problemie, gdyż wcześniej nie myślałam, że będę musiała, wiesz sądziłam tak jak każda że zajście w ciążę to żaden problem niestety. Jednak polecam tą ginekolog bardzo miła i konkretna. Mój partner badał się w Olsztynie w przychodni Zygota. Wyniki mamy dobre, więc nie wiem dlaczego nie wychodzi. Być może okaże się po następnej wizycie u Pani doktor. Współczuję Ci kochana i z całego serca wspieram, przytulam.
-
Karolinko, kilka lat temu jeździłam do Zygoty. Nie do końca byłam zadowolona. Stymulacja, monitoring, badanie nasienia, nic poza tym. Nie zdecydowaliśmy się na inseminację w Zygocie i dobrze.
przenieśliśmy się do Bociana do Białegostoku. Tam się okazało, że mam 4-5cm mięśniaki, przeszłam operację, potem 4 iui.
W ciążę zaszłam naturalnie i jeździliśmy do Hoppe, ze względu na ciążę zagrożoną. Niestety, nie udało się, dzieciom przestały bić serca.
Teraz staramy się naturalnie.
W Olsztynie Artemidę otworzyli i tam dobrzy lekarze są od leczenia niepłodności. Podobno Waśniewski jest dobry (nie wiem, czy też w Artemidzie nie leczy). Myślę, że z takimi rzeczami trzeba do specjalistów, zwykły ginekolog położnik nie wystarczy. Mnie prowadziło kilku takich..i żałuję, że się od razu nie zdecydowałam na klinikę, bo tam podchodzą kompleksowo i mają duże doświadczenie.
Trzymam za Was kciuki!! kiedy wizyta? jakie mieliście badania robione?starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnyWspółczuje kochana tyle przeszłaś. Mam nadzieję że tym razem wszystko już będzie w porządku u Ciebie 3mam kciuki i powodzenia!
U nas to jest tak: Mój partner badał się tam już jakiś czas temu i tylko badanie nasienia było robione, ale było wszystko dobrze. Poszedł tam z siostrą która wtedy starała się o dziecko miała jakieś badania (nie wiem jakie) stwierdzili że nie może mieć dzieci. A teraz ma już prawie 3 letnią córkę także masz chyba rację że to partacze. Ja byłam u ginekolog tylko raz w Ol bo wcześniej nie sądziłam że bd miała jakiekolwiek problemy z zajściem. U mnie też wszystko ok poza tym że kazała zrobić badanie moczu bo mówiłam jej że mam ciągle problemy z drogami moczowymi. Dziś właśnie zostały odebrane wyniki przez moją mamę bo robiłam w innym mieście. Także ja prowadzę badania na własną rękę że tak powiem bo nie spinamy się aż tak bardzo z partnerem. Następną wizytę planuję jakoś na wiosnę u ginka, żeby powiedzieć o problemach i wtedy się okaże dopiero co i jak. Myślę że coś może być nie tak z moją owulacją ale to tylko moje przypuszczenia. Partnerowi karzę zrobić badanie nasienia tam gdzie polecasz Dziękuję za pomoc