X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Mięśniak w macicy
Odpowiedz

Mięśniak w macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • IsisSothis Znajoma

Wysłany: 17 kwietnia 2023, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staramy się z mężem od 3 lat, od 2 cykli jesteśmy pod opieką kliniki niepłodności, w badaniu USG wyszedł mięśniak w macicy, w następnym cyklu mam mieć badanie drożności jajowodów i wtedy będzie ocenione czy musi ten mięśniak być usunięty. Czy miał ktoś już ten zabieg? Czy rzeczywiście może przyczynić się do szybszego zajścia w ciążę. Ile dni jest się w szpitalu po usunięciu mięśniaka?

• Kzz Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! W listopadzie miałam usówane mięśniaki. Na usg był 1 a podczas laparoskopii były 3. W klinice spędziłam 2 dni po zabiegu. U mnie na razie ciąży nie ma, ale to też z innch powodów. Tak czy siak doktor powiedział że to może mieć wpływ wiec trzeba usunąć.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ